evacuate the dancefloor

Datum: 2009-09-22 | Tid: 12:13:12
Har varit vaken i en timme nu, utan att göra något speciellt. Ätit frukost (risgrynsgröt), kollat på Xena - Krigarprinsessan, bytt över till MTV och skickat massmess om den uteblivna engelskalektionen. Ska sätta igång att plugga om några minuter eftersom det inte gick så bra igår. Var så trött att jag höll på att somna, så jag gick in och la mig i sängen och kollade på gossip girl och däckade.

Idag är det nya tag dock. Börjar jobba 18:30 så jag ska ha pluggat, bytt om och gjort mig i ordning och komma iväg senast 17:30, det ger mig ca fem timmar till godo.

Idag ska jag ta tag i;




En uppgift som går ut på att man ska skriva om en person utifrån "personlighetens hus". Uppsatsen ska vara på 1-2 A4sidor.
Tidsåtgång: Max 60 minuter



Studera till provet med hjälp av frågor, anteckningar och boken. Idag så ska jag skriva svar på frågorna så att jag kan plugga de andra dagarna.
Tidsåtgång: Ca 30 minuter



En uppsats på max 4 sidor, där man skriver en åtgärdsplan för ett U-land samt en konsekvensbeskrivning. Detta är i princip klart, men behövs filas lite på och göras perfekt. Dessutom så kommer det behövas fler åtgärder och andra konsekvenser.
Behövs ca en sida till.
Tidsåtgång: Max 60 minuter

Så, önska mig lycka till!





Kommentarer
Postat av: Siriporn

Hey! Allt bra med dig idag? :)

2009-09-22 @ 12:51:43
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0