i woke up, with the sun in my eyes

Datum: 2009-09-04 | Tid: 09:47:35
Klockan 9:10 idag vaknade en viss fröken Norén upp och var alldeles för pigg för sitt eget bästa. Och väldigt kissnödig också.
Slött (hennes huvud var fortfarande lite borta) så släpade hon sig till toaletten för att få ut den onödiga vätskan hon hade i kroppen, och sen gick hon ut i köket för att hämta lite frukost. Det blev kräm som så många andra mornar när fröken Norén har varit för trött för att orka göra mackor.

Sen satte sig fröken Norén framför datorn och började pyssla med de nödvändiga sakerna, Facebook, Twitter, Country Story och så självklart bloggen. Hon kollade igenom kläderna hon hade hittat igår och visste att hon en dag skulle äga det mesta av dem. Självklart var hon medveten om att det skulle ta sin lilla tid, men det skulle vara värt det i slutändan.

Skolan skulle inte börja förrän klockan 11:35 så fröken Norén hade väldigt mycket tid att fördriva med ingenting. Hon bestämde sig för att göra sig i ordning för skolan och förbereda sig på en lång och härlig fredagseftermiddag efter skolan, som hon skulle spendera med sina älskade vänner. Hon påminde sig själv om att inte glömma presenten som stod på hennes hylla. Och hon fick inte glömma att packa ner historaboken och blocken, och inte den där burken med ananas heller, ifall röksuget skulle sätta in mitt under dagen.

Idag skulle hon klä sig sött. Hon hade redan planerat sin outfit i huvudet, och hon gillade vad hon såg. Så därför drog sig fröken Norén bort från datorn för att börja göra sig i ordning så hon slapp gå till skolan i trosor och en stor gul tröja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0