GUD VAD VI ÄR DÅLIGA!

Datum: 2009-07-01 | Tid: 13:55:53
Ja, vi är värdelösa! Vi startar glatt en blogg tillsammans, lyckas hålla igång den i inte ens tre månader och då var vi ändå riktigt dåligt aktiva till och från. Jag har alltid tänkt att blogga inte är min grej, men har säkert haft tio olika bloggar de senaste tre åren... varför? Jag tycker att det verkar skitkul att blogga men sen när jag drar igång en blogg är det bara kul i början. Sen glöms den liksom bort.
Det roliga med den här bloggen är att det faktiskt gick bra för oss, ett tag hade vi runt 70 unika besökare om dagen och det var då vi slutade skriva helt plötsligt.. Dumt!
Nu ska jag försöka uppdatera i alla fall minst en gång i veckan, ska tjata lite på kim också. Men jag kan inte klaga på henne, hon har faktiskt varit bättre än mig på att uppdatera.

Förra veckan var det peace and love, det var grymt... Förutom att the kooks ställde in. Blev helt knäckt när jag fick veta det, jag ville bara inte tro att det var sant. Kände mig jättelarvig när tårarna kom, men jag kunde bara inte hålla tillbaks dem. Här har jag gått i månader och längtat efter att se dem, och så ställer dem in.. + att jag var extremt trött efter första natten där.
Jag hade kul ändå, det var ju andra bra band där men de flesta av dem banden hade jag redan sett. Tyckte bäst om Sugarplum Fairy, Johnossi och the sounds, faktiskt.
Sen blev jag kär också, i Oliver Sykes! jumm!

Ooh så snygg.

Sen träffade jag nya kompisar också, det är ju alltid kul! Jag och Robin ska åka och hälsa på Benjii om några veckor!

I söndags kom jag hem, rejält förkyld, längtandes efter en god natts sömn i en riktig säng men så blev inte fallet. Jag har hostat nästan konstant varje natt sen jag kom hem, sovit ungefär 2 timmar varje natt vilket är mindre än vad jag sov under nätterna på peace and love.. Jag har inte gått ut sen jag kom hem heller, med undantag från min lilla tripp till läkaren igår vilket gav resultatet att jag lever för de tre tillfällerna om dagen jag får ta min hosmedicin som smakar urk och jag blir dessutom grymt trött av den.
På måndag åker jag till prag med familjen, så jag håller verkligen tummarna på att hostan slutar snart så att jag får i alla fall några nätters god sömn innan prag.

Läste igenom mitt sista inlägg i bloggen och kan bara säga såhär; nix, jag orkade inte plugga till mattenationella... och jag fick ig... men jag fick g i kursen ändå, för att jag är så jäkla grym!

Nu ska jag försöka äta något!
Ha det gött!





Kommentarer
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

detsamma! :)

har du några roliga planer för kvällen?

puss och kram http://esth.blogg.se

2009-07-01 @ 14:27:01
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: jag sparkar på min data och hoppas att det blir bättre xD

2009-07-01 @ 14:35:58
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: Em, 15 år och gravid med tvillingar.

Tyvärr så har jag hört lite rykten om vad som kommer hända i alla böcker! :/ Det blir så när man har en blogg, omöjligt att undvika att läsa kommentarerna! :P

2009-07-01 @ 15:20:12
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: linn

Var med och tävla i min bloggtävling! Tävlingen pågår till 21.00 ikväll så passa på!

2009-07-01 @ 16:57:37
URL: http://beautyboxen.blogg.se/
Postat av: emma

tack =)

2009-07-01 @ 17:40:31
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Jeppelano

Får jag också träffa er då när ni kommer?=P

2009-07-01 @ 20:26:01
URL: http://jeppelano.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

detsamma du :)

2009-07-02 @ 09:55:00
URL: http://idahbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0