God morgon

Datum: 2009-03-31 | Tid: 12:17:07

Hade ingen Engelska idag och vem orkar gå på en lyriktävling?
No one!
Therefore, så vaknade jag för typ tjugo minuter sen och funderade på om jag skulle äta lunch i skolan eller laga nudlar hemma. Efter att jag läst på Tyresö Gymnasiums hemsida att det var Kyckling- och tomatsås med pasta eller Couscouspytt så bestämde jag mig för att nudlar skulle vara godare. Jag är trött på pasta. Pasta och potatis! OCH KORV!
Fy tusan vad jag är trött på korv.

Men men, nu ska jag ner till köket och göra mig en härlig skål med nudlar.

/ Kim ♥

I WANT THIS!

Datum: 2009-03-31 | Tid: 00:47:15


Jag bryr mig inte om att jag har en klackskotelefon hemma, eller att den kostar 300. JAG VILL HA DEN!
/Kim ♥

Sleepless in Tyresö

Datum: 2009-03-31 | Tid: 00:34:11
Ja, så sant som det är sagt. Jag sitter och är trött som faaaen, men så fort jag går och lägger mig så blir jag helt anti sömn helt plötsligt. Inte kul, inte kul alls. Speciellt när mina ögonlock håller på att stängas (i.e de är trötta) och min hjärna går på högvarv på samma gång.
Åh nej, inte mys.

För att fördriva tiden vettigt (så vettigt som det nu kan vara att fördriva nyttigt sovtid) så satte jag mig ner och började läsa igenom bloggar. Något som jag faktiskt aldrig någonsin gjort förut...om det inte varit en snabbkoll på ett roligt inlägg, eller en kompis blogg. Men på senaste tiden har jag faktiskt varit inne på Kenza's blogg minst 4 gånger. (=världen kommer snart gå under och apocalypsen närmar sig, för sånt gör inte jag...det strider mot min anti-populära-bloggar-attityd) Och jag var faktiskt inne på Mest aktiva och Mest besökta och tog mig en titt. Vad ska det bli av med mig?
Herregud.

Samtidigt sitter jag inne på Facebook, en annan väldigt rolig hemsida som jag hatade för sisådär...ett par måndar sen. Jag förstod mig verkligen inte på hysterin på en basic Myspacekopia (som det var då i alla fall) men till slut hakade jag på (annan meningsstruktur kan vara; I joined the dark side) och nu är det som en naturlig grej för mig. Mest pga Pet society, Sian, Jason och massor av andra människor som jag egentligen inte känner men älskar ändå pga av deras intresse för McFly... okej Sian's och min relation har nog utvecklats lite mer än så. Hon har ett foto på mig på sin vägg, så ja... HAHA

Något jag aldrig kommer att trivas med däremot, det är att fika. Det är överskattat och bara obehagligt att lägga sitt öde i händerna på någon som man 1) inte vet var han eller hon har haft sina händer, 2) kanske spottar i degen/kaffet/teet 3)är en hämndlysten lönnmördare som vill hämnas på världen av någon oförklarelig anledning.
Dessutom tar de för mycket betalt. En chokladboll är inte värd 15-20 kronor oavsett hur god den än är. Då kan man lika gärna köpa en delicatoboll på ICA för sex kronor (3 för femton, tjoho!) och dricka te runt sitt eget köksbord. Ekonomiskt och inte alls lika farligt. Alla vet ju att delicatobollar är massproducerad och åker på ett rullande band. Det enda man kan råka ut för är kemikaliska ämnen och oljor om saker går fel.
..
trötthet tar ibland fram mina sämsta sidor.
Men men.

Peace
/ Kim ♥

Till Sverige, TACK?!

Datum: 2009-03-30 | Tid: 20:02:29


Helt meningslöst att göra egentligen, men jag kände att jag var tvungen att distrahera mig med något. Det känns som att McFly's forum inte riktigt räcker till då det är ganska dött och den enda jag pratar med där är Simon. Vi har en givande diskussion om lim. Mhm, I know. Men det är ganska intressant, vi är inne på teorier om vad som skulle hända om man råkade limma ihop strupen, och den stora frågan är; Varför gillar barn det så mycket?

Nåja, back to the point.
Jag är lite av en nörd när det kommer till McFly (även om det har taggats ner en hel del på senaste tiden), så jag satt och kollade igenom deras datum för konserter och sånt, samtidigt som jag drömde att de helt plötsligt skulle bestämma sig för att spela på Hultsfred ditt jag ev. ska i sommar.
Men självklart så verkar inte dessa fyra underbara pojkar..eller män...ha några som helst planer på att åka till Stockholm och bli bortrövade av mig. Däremot kan de åka till Brasilien och Mexico, för att inte tala om Japan och Australien...och alla de tusen shower de gör in Good ol' England.
Bläääääääää.

Tribute till Dougie som på något sätt oftast visar allt eller nästan allt. Förr i tiden i alla fall. *suckar*
Kommer ihåg när jag dagligen satt och gjorde dessa...

/Kim ♥

Suuuuck

Datum: 2009-03-30 | Tid: 16:16:06
So long as men can breathe and eyes can see,
So long lives this and gives life to thee.

Jag har verkligen börjat gilla Shakespeare väldigt mycket den senaste tiden, och varför inte ? Han var ju duktig på att skriva. Idag tittade vi på en film på engelskan "shakespeare in love" hette den. Bra var den! Absolut sevärd. Camilla befaller dig att se den. Särskilt om du gillar Romeo och Julia.

Nu är jag hemma ifrån skolan, efter att ha hängt upp Sonnet 18 (av Shakespeare) på väggen (jag skrev ut den i skolan idag) så råkade jag hamna här och jag tänkte "varför inte skriva ett blogginlägg".
Jag började med att läsa Kims inlägg om England och blev såklart ledsen. Även om jag såklart redan visste om England-planerna. Jag vill att hon ska stanna men samtidigt vill jag att hon ska åka, vet att det är hennes dröm och det ska jag inte ta ifrån henne. Jag gillar England så jag bangar inte på att åka dit ibland. But I will miss her.
Planeringen idag var att jag skulle skriva klart engelskan, men eftersom att Annica gav oss resten av veckan att lämna in den på så tänker jag... Varför inte chilla? Jag är trött. Jepp, jag skjuter upp allt till sista minuten.
Nu ska jag kika runt lite på facebook! HejSvejs!


/ Camilla ♥

Mhhmmm...

Datum: 2009-03-30 | Tid: 16:01:12


Pernilla (mammas kompis som är tillfälligt hemma från Belgien - med en kartong belgisk choklad..yum) kom just upp med en gigantisk semla. Jag kanske till och med kan äta mandelmassan den här gången...troligtvis inte, men kanske.

/ Kim ♥

Om ett år...

Datum: 2009-03-30 | Tid: 15:57:37

...drygt i alla fall, så kommer jag bege mig till England för att plugga. Kändes nödvändigt att berätta detta då jag kom hem idag och fann två universitetskataloger liggandes på matbordet (och en Elgigantentidning som jag snappade åt mig också). Jag hade redan en från Bournemouth som Sian skickade åt mig (hon är min engelska ängel...) och nu kom en från Plymouth och en från Bolton. Har beställt flera men det tar ju lite olika tid för dem att komma fram.
Hittade i alla fall en hel del Mediasaker i Bolton men vet inte om jag vill bo "up north" i tre år, när Bournemouth med sina stränder och vatten kallar på mig.
Men visst vore det coolt, att plugga i Danny Jones' födelsestad. Från erfarenheter (i.e the officiella forumen och star girlvideon) så kommer han hem ibland.
AWESOME!

Nåja får se. Har inte bestämt mig alls vad jag ska göra än, men nånting blir det väl. Sara pratade om någon tre månaders grej som var gratis. Man behövde bara betala boende, och det måste jag ändå göra när jag fyller 18 så varför inte liksom?

Puss
/ Kim ♥

God Morning Sunshine

Datum: 2009-03-30 | Tid: 08:57:47

Efter att ha läst kims inlägg inser jag att jag vaknar betydligt gladare än vad hon gör, även om jag känner mig otroligt trött och allmänt trött på livet!

Jag är på ganska bra humör eftersom jag har på mig min nya klänning idag, och bara för att vi skapade en blogg igår så bestämde jag mig för att ta kort på klänningen! KOLLA KIM VI HAR ETT INLÄGG OM KLÄDER! och det är bara andra dagen...


Fin va?Nu måste jag springa till bussen! Ha en bra dag !

/ Camilla

Mobilblogg = epic phail

Datum: 2009-03-29 | Tid: 21:48:13
"Åh, vad kul" tänkte jag när jag hittade länken till sidan om mobilblogging. "Det där måste jag skriva upp mig på."
Med fantasier om smygblogging direkt från mattelektionerna med våran transylvanska halvvampyr Ike så skrev jag upp mitt mobilnummer, la till bloggnummret och gjorde en mall för att komma ihåg att man var tvungen att skriva "BLOGG" först.
Och nu, ett par timmar senare, så kände jag att jag kunde pröva denna underbara funktion innan jag skuttade till duschen för att skölja av mig söndagens tristess.
Först får jag ett meddelande som säger att jag måste fixa inställningarna. "Juste," tänker jag. "Jag återställde ju mobilen." Inte nedslagen över tanken på att det kommer ta ytterligare fem minuter innan jag kan skicka mitt mmsinlägg så går jag in på TELE2's hemsida och letar efter info om inställningarna. Jag skickar det tomma sms:et och väntar.
Inställningarna installeras och jag är nöjd. Jag börjar skriva på inlägget när jag kommer på att jag måste starta om mobilen för att det ska funka. "Det kanske funkar ändå," tänker jag och fortsätter tills jag är nöjd innan jag skickar iväg mms:et.
Ingenting händer.
"Nåja, kanske måste starta om mobilen after all," tänker jag och gör så innan jag prövar igen, denna gång med mycket kortare text som lyder "Funkar det nu då?"
Uppdaterar sidan och hoppet glöder inom mig.
Ingenting händer.
Frustration ersätter nu hoppet och jag börjar bli irriterad. Några svordomar far genom mitt huvud medan jag försöker lista ut vad som är fel.
Ger upp och skriver ett manuellt inlägg istället.

NU ÄR DET DAGS FÖR MIN DUSCH!
UGH

/Kim ♥

Välkommen igen!

Datum: 2009-03-29 | Tid: 18:44:58

Ja, nu fick ju Kim skriva det första inlägget för att jag ville ge henne en falsk känsla av att hon är speciell. Så nu kommer den coola personen!
Som ni säkert förstår så är det jag som är Camilla. Född 10 november 1991, vilket är en stor fail från mina föräldrar eftersom att dem ville ha ett vårbarn. Tacktack, fast jag får väl vara glad för hade det blivit ett vårbarn så hade det inte varit jag som "ploppade" ut. Som sagt går både jag och Kim på Sam-media.
På våran fritid jobbar vi båda som kioskbiträde på företaget global eatertainment som är företaget som säljer mat och godis i globen, hovet och anexet. Vi kommer säkerligen skryta om gratiskonserter lite då och då.
Nåja, jag bor i Tyresö, krusboda med min mamma, pappa, lillebror och mina små hamstrar.
Jag tycker som Kim om att läsa och skriva. Båda är vi väldigt galna i det brittiska bandet Mcfly................. Ja, dem får ett hjärta av mig nu <3

Sen gillar vi twilight. Jag borde egentligen inte säga det här eftersom att det låter så patetiskt, men vi gillade twilight innan den blev så populär som den är nu!! Vilket gör oss lite coolare.


Jag är som Kim inte en av de populäraste personerna i dagens ungdomssamhälle. Jag umgås till stor del med esteter, vilket enligt dagens samhälle är socialtsjälvmord (men det är värt det för jag får umgås med världens härligaste människor). Det händer ofta att jag träffar gamla kompisar på bussen och de säger "jaha.... så du umgås med esteter nu alltså.. hrm" . Men huvudsaken är att jag är glad!
På senare tid har jag också börjat umgås med ett gäng naturare! Så, samhället älskar mig <3 <3 <3 <3

Jag tror att jag gillar att festa lite mer än vad Kim gör men jag är inte en sådan som festar varje helg.
Kläder är väl inte min grej heller direkt. Fast jag tycker att det är kul med kläder, det tycker jag. Men jag följer verkligen inte dagens mode, nej nej, det skulle jag aldrig palla. Jag sätter på mig och köper det jag tycker är bekvämt och fint.

Så, varför startar vi en gemensam blogg? Jo.. Det här är en teori, vi är såpass bra kompisar att vi liknar varandra på många sätt och många ser oss som samma person. Det har hänt att när kim är sjuk så frågar någon (helena) vart Camilla är idag då.... jaa... vad ska man svara på det, jag är här liksom. Och när folk ropar på en så blir det "Kim....illa... "
Så varför ska vi starta en varsin blogg när vi praktiskt taget är samma person?
+ Att det är kul!

Just idag är en väldigt bra dag! Idag har jag bokat biljett till Peace and love! The Kooks ska dit, vilket är ett av mina favoritband. Så det ska bli jättekul!


The Kooks 

/ Camilla ♥

Välkommen till VÅR nya blogg!

Datum: 2009-03-29 | Tid: 17:18:05
Första inlägget känns alltid lika konstigt att skriva. Man undrar vad som är lämpligast att säga i en sån stel situation. "Hej, första inlägget, åhoj vad spännade vi ska ha det här."
Sen måste man ju förklara lite snabbt vad som gör just den här bloggen så speciell (även fast "speciell i den här världen är mode och sånt). Nåja. För att få ett litet hum om vad som händer här så är vi två tjejer som äger denna blogg. Ingen av oss heter Kimilla för det är nog inget riktigt namn. Däremot är det vårat gemensamma namn som vi...well..aldrig typ...använder. Jag som skriver nu är Kim (jag står först för att jag är coolare än Camilla—som är den andra personen i denna duo), och jag är 17 år och går andra året på gymnasiet. Jag och Camilla (som också tillhör årsgång 91) går i Sam-Media tillsammans med x antal andra personer.

Camilla får äran att göra en egen presentation av sig själv när hon har tid eftersom hon själv vet vad som är viktigtast att ta upp.
Men jag då? Vem är jag?
Jo, somsagt—Kim, 17 år, Tyresö, Stockholm. Jag har en mamma, en pappa, två syskon och tre hundar (varav en spenderar sin tid på landet med min farmor och farfar). Jag är resultatet av en dramatisk kärlekshistoria mellan en svensk kvinna och en sydkoreansk man som kommit till Sveriga i sina tidiga år. Personligen tycker jag att experimentet kunde ha lyckats en aning bättre.
Jag tycker om att skriva, läsa och skriva lite till. Med enkla fraser kan man säga att jag är opopulär. Varför? Därför att samhällets oskrivna ungdomslagar säger att jag är det.

Detta är jag. Eller en lista över min opopularitet
  • Jag umgås med "fel" personer för att ha någon som helst form av status på min skola (esteter)
  • Jag är ingen större festperson, och jag är så lättpåverkad att det inte är kul
  • Jag har absolut ingen koll på modet och tycker att det jag ser är enformigt och fult
  • Jag är socialt inkompetent
  • Jag anses vara för manlig för att kunna vara hetrosexuellt åtråvärd(i.e jag rapar och är högljudd, och svär och spottar och är allmänt okvinnlig)
  • Jag har "töntiga" intressen
Med tanke på mitt sinne för mode (icke existerande) så borde ni vid det här laget förstå att inläggen från mig kommer att handla om saker som faktiskt betyder något.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag har en bloggdesign att fixa.
Tack och hej!

RSS 2.0