The feel good drag

Datum: 2010-02-28 | Tid: 16:26:13
god morgon!

jag har inte kommit upp ur sängen idag och kommer inte göra det heller. Började dagen med att spy några gånger, har inte ätit och blir typ åksjuk av att kolla på film?! awesome... Ja, jag är extremt bakis helt enkelt.

Var i alby igår så... aa.. det var askul när vi kom dit för folk som jag inte ens kände igen kom fram aasglatt och sa "Hej camilla" det var väldigt skumt.. när de försökte förklara vart jag träffat dem så fattade jag aldrig riktigt/kom inte ihåg. Det var konstigt.Nu ska jag fortsätta ligga i sängen o tycka synd om mig själv!


Cyniska Kim slår till igen

Datum: 2010-02-28 | Tid: 16:02:13

När Camillen var på Gallerix för att införskaffa en del av en födelsedagspresent, så strosade jag omkring på annat håll i affären och hittade den här.Innan jag knappt hade hunnit reagera vad det stod, så hade min hjärna redan kommit på ett cyniskt svar på detta. Det är otroligt hur inprogrammerat det är för mig att vara bitter och alltid se minst två mörka sidor på något som andra ser bara ljusa sidor på.


 

 


Cola

Datum: 2010-02-28 | Tid: 15:37:00

När jag satt och pundade cola en tråkig dag i skolan, så gjorde jag som jag brukar och läste på burken i min uttråkning.

Tydligen är sockret i colan från skåne, hur nu det är på något sätt viktigt för smakupplevelse eller så.

 

 


Snön i sin värsta form

Datum: 2010-02-28 | Tid: 15:24:17

Häromdagen när vi inte hade sportlov så var vi påväg hem efter en hård dag i skolan.
Någon skulle få det mycket hårdare eftersom dennes cykel var helt igensnöad.Nu tror jag inte att någon faktiskt har åkt på cykeln på ett bra tag. Men det är ju lite coolt och äckligt läskigt att se hur mycket snö det egentligen är.

 

 


Under ytan

Datum: 2010-02-28 | Tid: 14:27:12

Nu när snön långsamt smälter bort till vatten så kommer saker som har legat gömt under lager efter lager av det vita helvetet fram. Saker som folk gömt där i hopp om att det aldrig skulle hittas igen.

Och nu pratar jag faktiskt inte om heroinsprutor, spädbarn som ingen vill ha eller kistor med guld. Nej vårens ankomst kantas (ganska bokstavligt) av hundbajs!

ÖVERALLT! 

 


Jamie T in pics and videos

Datum: 2010-02-28 | Tid: 14:14:41


Snyggvo

 


Operation


Salvador


När Jamie var på golvet


När vi stod på scenen

 
If you got the money

 

 


förgrej hos mej! - rim...

Datum: 2010-02-27 | Tid: 22:01:23


ni får ursäkta oss..


hmmm

Datum: 2010-02-27 | Tid: 12:58:48


Jag är i ett stort behov av att ringa Ida.. Men jag vet inte om jag vågar göra det såhär "tidigt".. Inte för att jag tror att hon skulle bli arg om jag väckte henne, men får så dåligt samvete..

Hmm, men jag ringer henne ändå..


Grön av avund

Datum: 2010-02-27 | Tid: 12:11:11


Ungefär såhär såg jag ut när jag läste kims inlägg.... så avundsjuk... jag vill också dansa med Jamie T.. vem vill inte dansa med någon som ser ut såhär:


:(

(ja, jag tänker överanvända camen nu när jag vet hur den funkar)

ska dra till jobbet om en stund, sen ska jag festa ikväll! i think... dock inte med Jamie T..


THE NIGHT OF AWESOME!

Datum: 2010-02-27 | Tid: 11:47:11

 

Åh nej, tänker ni säkert nu när ni ser att rubriken skriker av "ett av Kims mils långa inlägg" och det stämmer. Men håll ut kära läsare, för vad jag nu ska berätta kommer aldrig att berättas i denna blogg igen för det kommer aldrig hända igen i hela mitt liv. Föregående natt var kantat av händelser och äventyr som var så unika att inget kan toppa det.

 

It was the night of AWESOME!

 

Så... jag börjar historien där alla mina historier börjar, med prologen till kvällen. Jag och Sara hade varit i Haninge centrum och handlat kläder och jag hade fixat i ordning mig hemma. Jag la ner tid och arbete på sminket och jag har aldrig använt så mycket produkter i mitt hår som jag gjorde igår.

 

På bussen så visslade någon på mig, vilket var en grym ego-boost och jag kom hem till Sara i eld och lågor. FAN VAD SNYGGA VI VAR!

 

Vi åkte in till stan runt halv åtta, efter att ha delat på en flaska vin, och vi åt på Donken och gick sen till Cocodrillo för att ta en billig shot eftersom det ryktades om att det var dyrt på Debaser. Väl inne på den latinamerikanska baren så ställer vi oss vid baren för att beställa och en kille som jobbar där kommer fram och börjar snacka med oss. Sen beställer vi två fiskar sätter oss och dricker upp, Sara får en vissling så hennes ego åker upp. Sen går vi ut och röker och snackar med han killen som jobbade där. Tydligen var han sur på han som ägde stället för att han snackade skit, och hans namn var Micke. Han frågade även om jag och Sara var syskon. Vi är tydligen lika.

Vi börjar gå mot Debaser och kommer in lagom till förbandet. De spelar, och röjer (påminner lite om The Hives som Emil så snällt påpekade) och sen är det ungefär en halvtimme innan Jamie T the man går på. Spelningen i sig var legendary och han körde sex encorelåtar. Det fanns en period när jag blev irriterad för det var en tjej som typ stod och gned sig mot mig och körde upp sitt hår i mitt ansikte, mina fötter blev konstant trampade på och tjejen bakom höll på att göra oss alla döva med sitt skrikande.

Men allting var värt det när JAMIE T KOM NER PÅ GOLVET OCH SA ATT VI SKULLE BILDA EN RING, och vi KOM UPP PÅ SCENEN!
Folk började strömma upp och klättra som om livet hängde på det, och jag och Sara hakade på. När sången var slut så sa Roadien vänligt att vi fick gå ner och då gjorde vi det. Point is är att vi rörde vid Jamie T. Och jag tappade mina cigaretter!
Konserten avslutas med Sticks and Stones, vi sjunger med för glatta livet och klättrar upp på scenen igen. Den här gången kan man dock se att Jamie blir irriterad för det är alldeles för mycket folk som knuffas och ruffas omkring.

Konserten avslutas, bandet går av scen och musik börjar spelas. Jag hittar mina cigaretter igen, tillplattade och i ett förstört paket, men fortfarande helt okej att röka. Jag och Sara går ut och röker, går in och dansar, hittar ett par engelsmän som vi dansar med. Vi lär dem allt om höfter och cowboydans. Jag älskar hur synkade jag och Sara är i våra danser. Om vi bara lär oss att göra snygga danser och inte stå som fån och plocka äpplen, så kanske man kan imponera. HAHA.

När vi går ut och röker igen så ser vi hur gitarristen från bandet står ute och röker och pratar med några tjejer, men det känns fett elakt att gå och avbryta dem (plus att vi inte såg det förän vi stod lutandes mot staketet). Dock behövde vi inte vara ohövliga, för han fick ett telefonsamtal och kom ner och ställde sig vid gallret med oss. När han var klar så inledde vi en konversation med honom och han var jättetrevlig. (Han gav oss adressen till hotellet där de bodde...vi övervägde att åka dit, men valde sen att gå den icke-patetiska vägen). Han hette Louie och han frågade också om jag och Sara var syskon.

"It's something with your eyes."

Anyway, sen så skulle han gå in och då sa vi åt honom att han skulle dansa med oss sen. Det lovade han att göra och vi gick in och fortsatte dansa. Någon gång under den perioden så kom Jamie ut i en hoodie och började dansa han också, så vi dansade med honom och sen var han tvungen att gå in igen. Dessutom träffade vi Nicko från jobbet, han den snygga killen som jobbar i Bar på Globen.

Straxt därefter bestämmer vi oss för att åka hem, och när vi kommer ut så ser vi Louie igen och säger "you never danced with us." Tydligen så vägrar vakterna släppa in honom och någon tjej som står utan jacka. Bitches!

Vi åker hem, möter upp med N1, N2, Filippa, Chrippa, Fredde och Erik som alla chillar hos Sara. Det var fett najs, men jag somnade vid fem, vaknade vid sex och gick och la mig i en annan säng och somnade om. Vaknade för i princip en halvtimme sen och ska snart åka till jobbet, bakis som faaaaan!

Zzzz

Datum: 2010-02-26 | Tid: 23:14:34
Nu är jag hemma.. Gud vad jobbigt det var. Stod i A6 och i vanliga fall brukar det vara äckligt lugnt där men nu hade vi hela bajenklacken bakom oss så periodpauserna gick liksom ihop för köerna tog aldrig slut så vi fick aldrig vila. Mitt i allt fick jag ett blodsockerfall så att jag bara ville lägga mig på marken o dricka cola men det kunde man inte göra, dessutom fick jag stora sår i handflatorna efter all ölöppning så varje ölflaska (var eller varannan kund skulle ha öl) var ren smärta! usch.. Men nu mår jag bra! Är helt mör i kroppen och det känns verkligen att jag har jobbat hårt, på något sätt är det en skön känsla.. Som efter man har tränat, man känner sig nöjd liksom!
Är lite avundsjuk på kim och sara som är på Jamie T just nu..

nåja, nu ska jag titta på någon film och käka lite pasta!


schnyggsmexigt

Datum: 2010-02-26 | Tid: 16:19:21
Jag har upptäckt camen på min dator! ahhaha

Nu ska jag till jobbet!aaww

Datum: 2010-02-26 | Tid: 15:38:56


Hittade en gammal bild på min lilla nusse igår! ohwie vad söt!
apropå söt, miss li är söt!
Edward Scissorhands

Datum: 2010-02-26 | Tid: 13:21:11


Tittade på Edward Scissorhands igår, helt klart en av mina favoritfilmer.. Så underbar! Tror jag är lite kär i honom!

Bill: OK, everybody. Grab your plates. Soups on.
Edward: [with mouth full] I thought this was shish-ka-bob.
Bill: What?
Edward: [a little clearer] I thought this was shish-ka-bob.
Bill: Yeah, it is shish-ka-bob. Its a figure of speech, Ed.

Edward: Kevin, you wanna play scissors, paper, stone again?
Kevin: No!
Edward: Why not?
Kevin: 'Cause it's boring. I always win!


a lot of people around here

Datum: 2010-02-26 | Tid: 11:59:18
IDAG SKA VI SE JAMIE T!!!!!!!!!!
AAAAAAH

Gleeavslut

Datum: 2010-02-26 | Tid: 00:39:09

Ja, jag grät och ja jag skämdes över att jag grät!
Men det var ju så fint!
(Har dock stört mig genom alla avsnitt hur deras lipsync är helt off sync när de sjunger)

Sucker for the romance!


Jag hatar att jag blir så insnöad på saker som jag gör, det är något jag vet att jag har fått från min kära pappa. När jag har bestämt mig för att göra något; kolla på en serie, lära mig något nytt, börja träna och äta rätt, då blir jag fett taggad i ett par veckor och sen tröttnar jag totalt.
Till exempel har jag inte kollat klart på Gossip Girl än och den serien började jag med för flera månader sen. Jag tappade helt enkelt intresset.
Har man tur, så är serierna så pass korta att jag hinner kolla klart på säsongen innan lusten göms i skuggan av något annat, mycket roligare.
i still can't see it..

Datum: 2010-02-25 | Tid: 21:41:22


Alltså efter något någon sa om den där gamla bilden på mig... så var jag tvungen.. och jag... NEJ


zZZzzzZZZzz

Datum: 2010-02-25 | Tid: 20:19:59
Vaknade i princip upp efter en tre timmars lång powernap med konstiga drömmar om döda människor och alla mina vänner och bekanta...vi badade i tyresö centrum och sen skulle vi till systemet och köpa sprit.
Det var väldigt random hela skiten.

Nu lagar jag majskolvar och ska kolla på Glee tills jag somnar igen.

PEACE
THE HIVES TILL PEACE AND LOVE

Datum: 2010-02-25 | Tid: 15:40:27
Idag när vi satt i datasalen i skolan loggade jag in på min hotmail och såg vad? Jo, The Hives kommer till peace and love! Jag skrek verkligen av lycka! Så jävla grymt liveband! Herregud vad KUL!

 LYCKAAA!!

Nu ska jag ut och jogga bort mitt magont!


Kaos

Datum: 2010-02-25 | Tid: 09:07:20
Sitter på textkommunikationen, Ellen och issan springer runt och skriker och slåss. hahaha hajar inte hur de pallar.

Sov hos kim i natt efter att vi hade varit hos Sara, orkade inte åka hem. Nackdelen med att bo långt ifrån..


I've been told I'm cruel

Datum: 2010-02-24 | Tid: 12:19:51

Sitter i skolan och gör absolut ingenting. Ingenting alls över huvud taget.
Det är meningen att vi ska jobba med våra konflikter, men jag har inte ens öppnat upp arbetet i Word än.
Är bara trött hela tiden och vill helst av allt sova, tror detta beror på att det bara är två dagar kvar till sportlovet.

Känner mig fett emo.

PEACE

 

 


Enformigt

Datum: 2010-02-24 | Tid: 11:28:54
Livet börjar verkligen kännas enformigt nu.. Vakna, gå till skolan, åka hem, plugga, läsa, somna... jag är så himla skoltrött just nu.. gaah.. Vill att min aupairansökan ska vara inskickad, vill ha intervjun avklarad, är så himla nervös inför den.. jag vill ha hittat en underbar familj i london, jag vill ha sommarlov och förbereda det sista inför att åka till england, jag vill att det ska vara peace and love snart.. Jag måste ha ett sommarjobb.. Jag vill bli sams med en viss person innan jag åker.. Jag vill ha världensbästa sommar med mina vänner.. Jag vill inte att jag ska få ångest innan jag ska lämna sverige och åka, jag kommer garanterat ha det, men det kommer vara värt det..

Mest av allt vill jag att studenten ska vara över....

Datum: 2010-02-23 | Tid: 22:11:06
Usch vilken dålig dag det har varit idag!
Verkligen åt helvete med alltihop!
Am i wry? No

Datum: 2010-02-23 | Tid: 21:57:19


Sitter och lyssnar på olika band som ska till peace and love, MEW är riktigt bra, eller i alla fall den här låten. I vanliga fall brukar jag bojkotta allt som har med danmark att göra, särkilt musiken.. Men det här är faktiskt nice! Man kan tänka sig att de låter skitdåligt live men det lät faktiskt bra när jag tittade på ett liveklipp från youtube!Majscrackers

Datum: 2010-02-23 | Tid: 17:47:14


det här kan vara det godaste som finns...


Wihooo

Datum: 2010-02-23 | Tid: 12:38:29

Har tänkt så mycket på England senaste tiden.. Längtar sjukt mycket! Skulle nästan kunna åka nu..!

Nåja.. Nu ska jag dra till skolan, vi börjar kvart över ett. softish! Hoppas bussarna går som de ska. annars slår jag dem!Lärare sjuk - elever chockade

Datum: 2010-02-23 | Tid: 11:46:27

Riktigt kul att slåss mot sin sämre hälft och ta sig till skolan, bara för att hör från mentorn att våran Filosofilärare är sjuk, och att vi har håltimme i två timmar.
Två timmar som jag kunde sovit bort totalt!

Bajs!

 

 


Oyasumi nasai

Datum: 2010-02-23 | Tid: 00:22:59
Nu blir det att kolla Glee och sova!

PEACE!
Hon är glad i alla fall.

Fyra dagar kvar

Datum: 2010-02-22 | Tid: 23:42:00
Spammar lite bilder och musik med Jamie T i min övertagg!
Bara fyra dagar kvar, sen står jag och Sara där och njuter!

Nu ska jag bara lära mig varenda låt utantill också.
Men så länge kan ni njuta av mina favoriter ;D
Sticks n' stones


If you got the money


Pacemaker


Ike and Tina


Chaka Demus


Hocus Pocus
Aupair-ansökan

Datum: 2010-02-22 | Tid: 22:28:21
håller på att läsa igenom allt som ska fixas innan jag får skicka iväg min färdiga ansökan..

"Application - Fyll i och maila in till oss!

Personligt brev - Skriv ett personligt brev på 1-2 sidor till din värdfamilj!

2st Childcare Reference Form - Be din referens fylla i och signera

1st Personal Reference Form - Be din referens fylla i och signera.

Medical History - Boka läkartid och be läkaren fylla i och signera samt stämpla.

Kopia på ditt körkort (om du har körkort) - Skicka en kopia på ditt körkort.

Kopia på ditt senaste pass

Polisregisterudtrag - bifogat i detta brev – fyll i och skicka till Rikspolisstyrelsen i Kiruna, se adress på blanketten. För mer information gå in på polisens hemsida www.polisen.se.

(See attached file: Polisregisterutdrag 442.1.pdf)

Foton - Minst 4 foton på dig tillsammans med barn. Maila in fotona till aupair.sweden@sts.se, maila gärna fler foton om du har.

Profilbild - Ett nytaget foto på dig själv i passfotostorlek som du sätter fast på framsidan i det personliga brevet i din ansökan. Glöm inte att se glad ut!"

Vill ha det här klart men samtidigt har jag en massa skoluppgifter att göra.. Måste även samla ihop 2999 kronor som ska betalas till förmedlingen.. Det går iofs snabbt men det krävs att jag verkligen sparar. Vill köpa min peace and love-biljett snart också. Börjar känna mig grymt stressad.
Dessutom kostar det att gå till läkarn och det kostar att fixa polisregisterutdrag. Och jag måste hitta bra referenser, jag har ju varit barnvakt åt krullis småsyrror så ska be Anette fylla i ett av formulären, men jag har ju liksom inte varit barnvakt åt fler på det sättet.. Jag har ju tagit hand om ett handbollslag, känner att det är en referens som borde duga, får fråga någon inom handbollen att fylla i. Men det stämmer dock inte in ordentligt på formuläret, man kanske får skriva in lite extra o förklara?
Sen behöver jag en personlig referens också, som inte får vara någon i min ålder och inte heller en familjemedlem. Vet inte vem jag ska ta..


p.s. fick ett mail från en mamma i texas idag.. jag vill ju inte åka till usa, men det var sjukt lockande.... NEJ jag ska till England, inte USA..

hahaha

Datum: 2010-02-22 | Tid: 19:28:43


Sitter och tittar igenom gamla bilder på mammas och pappas dator.. Haha, ibland kan jag verkligen se sjukt rädd ut på bilder. I alla fall på bilder mamma och pappa tar av någon konstig anledning. Dålig egenskap jag har det där.. haha.. Men erkänn, jag ser verkligen ut som ett skrämt rådjur!


Hannan är skön

Datum: 2010-02-22 | Tid: 13:23:17Vi sitter och pratar om internetcafén och lan.

Hannan: Vad spelar man där?
Camilla: The sims 3
Niklas: De har inte The sims där
Hannan: Vad har man där då?
Niklas: CS!
Hannan: Är inte CS typ, "Skjut mig!"

Om det ändå vore...

Datum: 2010-02-22 | Tid: 09:42:41
Här ligger man helt fridfullt och drömmer om sin nya honhamster Audrey när både mormor och mamma kommer stormandes in och väcker en.
Och då tycker man ju att man kunde få dra till med "skolan är stängd på grund av snön" och sen fortsätta sova. Men jag mmade mest och somnade om.
Gick ju och la mig så tidigt igår, va fan liksom!

Nåja...om skolan vore stängd, vad skulle jag då klaga på?

Kyyyla

Datum: 2010-02-22 | Tid: 08:56:03
SL uppmanar alla att vara hemma och skolor stänger för att de inte kan utlova att barnen är säkra länge. Ändå har jag lyckats ta mig till skolan nu. Först hade jag tänkt att gå till skolan men när jag fick veta att det var -25 grader så bestämde jag mig för att ta bussen. Jag hade tur med första bussen, den kom direkt. Det jobbiga (inte för mig, jag fick en sittplats) var att vid varje busshållplats skulle minst tjugo pers på.. Så det blev trångt och i fårdala fick inte ens alla plats, så några stod kvar på busshållplatsen.. I centrum fick jag vänta i en halvtimma.. inte ok.. det var så stört kallt. Efter 25 minuter insåg jag att centrum var öppet och man kunde gå in där och vänta.. Men då kom ju bussen efter typ fem minuter. haha..

Nu sitter jag och gör en powerpoint om the kooks. spännande!


Break up

Datum: 2010-02-21 | Tid: 21:36:08


Ligger o tittar på The Break-Up.. Helt ok film, var sugen på att titta på något med Jennifer Aniston, gillar verkligen henne. Filmens budskap enligt mig är att killar är idioter och tjejer är lättlurade.

Egentligen längtar jag efter att sova och kan knappt hålla mig vaken.. Men måste titta klart.

Natti!

/ camilla (bildinfogningen är keff)

Empty

Datum: 2010-02-21 | Tid: 20:28:59
I'd never thought this could ever end,
I'd never thought I'd lose my bestfriend,
Everything is different now,
Can we stop the world from turning?

I'd never thought I'd have to let you go,
I'd Never thought I'd ever feel this low,
I Wish I could go back,
And we'd stop the world from turning.
Looking back...

Datum: 2010-02-21 | Tid: 16:56:52
Jag satt och pratade med min kusin och tänkte på när han gick i Forellen. Jag fick för mig att han var lika gammal som Albin och David och tänkte att jag skulle kolla de gamla skolkatalogerna.
Jag fick mig ett gott skratt och jag tänkte dela med mig av detta nu...

Lillskiten som nu har blivit både längre och starkare än mig!
Morr!
Samma min har han också!


Att Albin och Gogge är syskon märks tydligt. Båda hade en passion för långt ostyrigt hår.
Sen klippte han sig och blev mer lik den Albin han är idag.Ser typ precis likadan ut fast yngre...HAHAVem är detta? Att Gogge har haft så där långt hår förvånar mig fortfarande!Herr Nordin och Herr Fransson den äldre till er tjänst!


DET VAR ALLT FÖR MIG!
GOODBYE

Lördag var en bra dag

Datum: 2010-02-21 | Tid: 14:16:40

Vaknade upp och åkte till jobbet, inget speciellt med det.
Jag fick stå i mini cola och fick Oliver som kamrat. I början var det segt, men sen mot slutet blev jag så övertrött att jag tyckte allt var kul.
Så kom det fyra män som var asroliga och jag skrattade nästan ihjäl mig åt deras grejer (PETTA! *high five*).
Sen kom det en full man och han och jag sjöng ramsor tillsammans.

På Gullmars så var det en fläck som A L L A halkade på. Och då menar jag verkligen alla. Först var det en ung killa som snabbt skyndade därifrån. Sen en gammal man eller dam...såg inte riktigt...sen den unga kvinnan som hjälpte nämnd man/dam upp från fläcken. Sen kom bussen men jag kan tänka mig att det var många fler som hamnade på isfläcken och dog en smula.

Åkte hem till Bella och Filippa, drack upp mitt vin och löste Sodoku till en början innan jag somnade i soffan typ. (Deras dörrhandtag till ytterdörren har gått sönder)
Vaknade upp igen, somnade, vaknade, och varje gång var det nya filmer som var på. Till slutlyckades jag hålla mig vaken, men då ville alla andra gå och lägga sig, så då var det bara att slåss om en plats i sängen.

Det var meningen att vi skulle åka till Sydpoolen idag, men alla vaknade för sent (förutom jag), så det blev inget med det.

Nu är det mat.

PEACE HOMBRES

 

 


Trappa

Datum: 2010-02-20 | Tid: 17:17:30


Jag hade en gång en trappa, men den försvann!
Nu ska jag åka till jobbet!

VOTE FOR PEDRO!
Mirror mirror on the wall..

Datum: 2010-02-20 | Tid: 17:16:16
Har ni tänkt på hur olika man ser ut i olika speglar. Ja, egentligen har det ju med belysningen att göra men nåja.

I mitt ena badrum har jag en spegel som jag nästan alltid ser bra ut i, det är där jag oftast sminkar mig, det känns bra, det är ett varmt ljus liksom så den döljer allt man inte vill se.
Sen har jag the mirror of truth i mitt andra badrum.. Där ser jag ALLT. varenda liten pormask, vartenda litet hårstrå som ligger felt. Varenda liten ojämnhet i sminkningen.. ALLT!

Det är sjukt irriterande när man går från den ena spegeln till den andra.

Kim har bara bra speglar i sitt hus, jag tycker fan jag ser bra ut i varenda spegel där, oavsett.  haha. och då har jag varit i väldigt dåligt skick flera gånger jag har varit där.Alloha

Datum: 2010-02-20 | Tid: 16:28:14

Så det blev riktigt kul igår. hahahaha.
Det blir aldrig bra när man börjar dricka öl klockan tre.. på en praktiskt taget tom mage. Men oj vad kul jag hade. Vet inte riktigt vad jag ska berätta om hockeyturneringen, det var rätt kul att titta o tiden gick sjukt snabbt. Vi kom trea! Alltid något. Efter första matchen trodde jag att vi skulle komma sist. haha

På vägen till bussen puttade Bruno mig i en snöhög och mulade mig, jag flippade och skulle göra tillbaka vilket resulterade att båda var helt täckta med snö efter. Jag var typ blind (snö och hår i hela ansiktet) och tappade balansen totalt, vilket såhär i efterhand är rättt pinsamt när jag inser hur mycket jag vinglade. Vilket faktiskt var för att jag inte såg något men det fattade inte de andra. När vi kom till gullmars märkte bruno att han hade tappat sin klocka för 3000 så han o oscar gick tillbaka o letade, så jag fick stå ensam på busshållplatsen. Riktigt pinsamt att stå helt snöig o genomblöt själv. Det första som händer är att någon i ungdomsgänget som står brevid mig säger "Oj, antingen har hon råkat illa ut eller så har hon fått till det jäkligt bra". Jag blängde på honom sen ringdej ag och skällde på Bruno och berättade högt om idioterna brevid, de blev ´tysta o tittade bort.

Jag mötte Lasse på bussen, jag förklrade att jag inte alltid ser ut sådär, kändes nödvändigt.
Väl framme hos Bella och filippa däckade jag en stund, för att sedan vakna till efter att alla som befann sig i huset mer eller mindre hoppat på mig en varsin gång. Sen tog filippa mitt täcke så då var det ingen idé längre.

Kvällen innehöll Snook, gamla godingar, tjaffs, vilda diskussioner och politik.

Ehh?

Jag kom hem klockan typ.. fyra tror jag?

Ikväll ska jag jobba på Rammstein o sen ska jag o robin leka herreman på täppan. hahaha


Yeah, totally

Datum: 2010-02-20 | Tid: 14:31:45

Igår var det en rätt spännande och utflippad fest.
Jag var trött så jag behövde inte dricka speciellt mycket, men det räckte för mig. 
Det var utflippad eftersom ALLA bråkade. Det var verkligen diskussioner överallt om onödiga saker och under en tidpunkt under detta event var alla irriterade på någon annan.

Orkar inte återberätta något som jag knappt kommer ihåg.

PEACE HOMBRES
 

 


Aboo

Datum: 2010-02-19 | Tid: 14:00:13


Bestämde mig i sista sekunden att ta en bild på mig själv till det  här blogginlägget, och aah, det blev som det blev... Camilla Ankan Forsell liksom.. måste gå till bussen om två minuter så är lite stressad!

Ska iaf till hovet nu för hockeyturnering mellan de olika globenpersonalerna! eller ngt! Kul kommer det bli iaf! Baren är öppen o grejer! Först ska jag hämta ut mitt nya bankomatkort! Har ny kod också.. suck..


Mornin' chief

Datum: 2010-02-19 | Tid: 13:44:04
Natten var lite random. Efter att jag spöat Olle i Tic-Tac-Poker så kollade jag på MacGyver. Tänkte att jag skulle kolla hur de gick för de stackars vilseledda ungdomarna, men så blev det reklam. Och jag hann somna.
Så jag vaknade vid fem, stängde av TV:n och gick in och la mig. Vaknade igen vid tolv och har legat och läst till nu och dåsat av då och då.

Idag är det full fart.
Bara jag får på mig kläder så kommer jag inte ha en lugn stund efter det!

PEACE HOMBRES!
Olle blir ägd

Datum: 2010-02-19 | Tid: 00:58:57


Inte dåligt för att vara min andra gång ;)
ÄGD OLLE

 

 


Natthumor!

Datum: 2010-02-19 | Tid: 00:18:19
Jag hatar hur lättroad jag blir på kvällskvisten, men det här var hilarious i mina trötta stackars ögon!

Och bara för att klargöra så tänkte jag ta livet av mig för att jag snackade Geek.
OCH DET VAR ETT SKÄMT!
Torra jävlar!<3

Datum: 2010-02-18 | Tid: 22:59:33
"Hej! Vad gör du imorgon? För jag tänkte överraska dig med grönsaker och dipp efter skolan. Men ville bara kolla så att du är hemma :P"

Fick det smset av Ida idag, det gjorde verkligen min dag! Även om jag inte är hemma imorn.. Men hon ska överraska mig på söndag istället! Jaay!


Ajajajajjaaj

Datum: 2010-02-18 | Tid: 21:33:18
Idag var ju jag hos frisören och jag har aldrig haft en frisör som har varit så hårdhänt och respektlös mot hår. jag tror seriöst hon i hemlighet njöt av att plåga mig. Hon kunde inte ens ta på mitt hår utan att jag ville skrika på henne. Vad i helvete? Hon frågade inte ens om jag var håröm.. Sen när mina ögon började tåras, bland annat pga hårdragningen men även av det starka avfärgningsmedlet så frågade hon äntligen om det gjorde ont.. Jag svarade att det faktiskt gjorde lite ont. Hon sa att hon skulle försöka vara försiktigare och mumlade något med "vill man vara fin får man lida pin". Jag nickade och tänkte "puh, nu kanske hon tar det lugnt" men icke, hon blev inte ens lite försiktigare.

I alla fall så skulle jag ju avfärga håret, göra ljusbrunt och sedan slinga. Under avfärgningen blev det någon kemisk reaktion pga att jag färgade för inte så länge sedan, så det blev aasvarmt och hade ingen upptäckt det hade det tydligen ramlat av, haha.. Scaaaaary.  jag låg där o helt plötsligt började hon rycka i mitt hår snabbt som attan och jag ville bara klösa ögonen ur henne, fan vad ont det gjorde. Försvarsmekanismerna i min kropp sa liksom "Dra henne i håret tillbaka". Det hade sett kul ut va?
Nåja efter det vågade de inte göra annat än att tona mitt hår brunt (haha jag är väldigt glad över att de ens gjorde det för annars hade jag suttit här med oranget hår nu kan jag meddela) så nu har jag ljusbrunt hår men om två veckor ska jag tillbaka och slinga det. Kalas! 

Ni skulle bara veta hur mycket min hårbotten värker, känns som att någon har hängt i mitt hår i tjugo timmar, minst.

 

Onyttigheterna fortsätter

Datum: 2010-02-18 | Tid: 19:46:14

Jaa...
Men det var så gott jöe!Fan fan fan fan

 

 


Fuck it!

Datum: 2010-02-18 | Tid: 17:29:32
Nu skiter jag i det här!
Korea kan ta sig i brasan med sina krig och konflikter - SEE IF I CARE!

Urgh!
Ska snart fira min systeryster på Donken. Ska jag vara onyttig eller inte? Jag hör 18packet locka på mig!
FAN VAD GOTH!

Vill i och för sig kolla på plånbok, men det kan jag göra imorgon istället!

Lol vilket meningslöst inlägg, hahaha
Niklas har börjat blogga!

Datum: 2010-02-18 | Tid: 15:11:03
Så grymt internt att det är ingen som fattar förutom de som fattar, fattaru?
Men jag är så uttråkad i min ensamhet och när man är hög på kaffekicken och har ett bra humör, då är allting roligt!
(Och jag vill inte plugga)Sen är det ju inte alls Niklas, men någon stal hans cs-nick!
OH NOE!.....
Plugga var det ja!
FAN!


Artistia

Datum: 2010-02-18 | Tid: 13:58:54

Man tycker ju att de borde uppdatera sin hemsida lite.
Gick in dit när jag i ett desperat försök att undanfly studenten letade efter andra linjer att gå, och det första jag möttes av var Gogge spelandes på en gitarr.
Ja...han gick ju inte ut förra året liksom?Kanske inte så konstigt, det brukar ju ligga kvar gamla bilder. Men när esterna har samma klasser som media så tycker man ju att någon uppdatering bildmässigt skulle ske. De kanske har glömt bort att sidan existerar.
Då skrattar jag hjärtligt och säger god dag

Ny design

Datum: 2010-02-18 | Tid: 09:42:15

Jag fick för mig att göra en ny design eftersom jag var trött på den andra. Egentligen skulle vi bara byta bilder på headern, men jag lessnade totalt på den och ville ha en ny - vilket blev den som är nu. Men då kunde vi ju inte ha rosa poängterade Camilla och då var det bara att byta.
Samtidigt passade vi på att byta fonter och färger.

Touchen blir nya profilbilder också, men det blir ett senare projekt.

PEACE HOMBRES!

 

 


Aktiva Kim

Datum: 2010-02-17 | Tid: 21:08:57
Idag har det varit en riktigt spännande dag.
Jag drack kaffe på morgonen, och därefter blev allting vrickat. Jag var speedad och speedad och lite mer speedad.
Idrott och direkt efter gick jag och Sara till Korpen för att fila på vårat Xumbapass, och efter det så gymmade jag lite (I KNOW, RIGHT?!)
När jag var klar så gick jag till Ica och köpte två äpplen och en energidryck som jag hällde i mig direkt.
Sen kom jag hem, åt, städade mitt rum, gick ut med bronx, duschade och nu så ska jag plugga.

Det har varit ett riktigt äventyr...
Borde dricka energidryck oftare.


 

Plugg var det ja!

PEACE HOMBRES!

Rasistkompisar

Datum: 2010-02-17 | Tid: 01:07:09
Jag har nämnt förut att jag inte tycker att det är okej när folk använder rasistiska kommentarer som skällsord för att trycka ner någon för något de inte kan rå för.
Undantaget för detta är dock när ens kompisar håller på - jag har blivit härdad helt enkelt. Och man vet ju att de driver, annars skulle de inte umgås med mig.

Nu har det däremot gått så långt att jag börjar driva med mig själv.
Men men, jag inser i alla fall roligheten i att driva om folks ursprung!


Bath time

Datum: 2010-02-17 | Tid: 00:55:51
Vi var och badade på Eriksdalsbadet idag.
Det var inte alls lika roligt som det var för tio år sen, och det var också det första jag sa när vi kom in dit.
Men det var lagom kul, och vi höjde medelåldern därinne rejält.
Sara gjorde dock illa sig.

Sen åkte vi hem till Fredde och kollade film.
MYS!
(A)

Datum: 2010-02-16 | Tid: 22:14:47


Som alla vet så är jag en väldigt ironisk människa och när jag såg den här kommentaren från en av Idas kompisar från USA på en bild där vi badar i snö mellan bastu så var jag bara tvungen...


det sista som lämnar en är hoppet

Datum: 2010-02-16 | Tid: 21:52:43
Camilla och Bella gick ut från skolan och såg att 72an står där.

Bella: Faan vi missar den!
Camilla(positiv för en gångs skull): Nej då! Vi springer! Det sista som försvinner är hoppet!
*bussen åker*
Camilla: Och där försvann det..Elin är söt

Datum: 2010-02-16 | Tid: 14:51:40Elin: Kiiiiim, om man "assassinate" dödar man någon då...eller tar man bara makten
Kim: *Hör inte det sistnämnda*
Niklas: *Börjar asgarva*
Kim: Assassinate? Vad sa du?
Elin: *Upprepar*
Niklas (skrattandes): Assassinate så dödar man, det har ingenting med makt att göra!

 

 


Inatt

Datum: 2010-02-16 | Tid: 14:44:27

drömde jag hade jag hade sex med satan.
Det var grafiskt och väldigt läskigt...men det var coolt...

betyder det något speciellt om mig?


Han var dock mycket snyggare än en tecknad röd gubbe...såg mer ut som en asiatisk kille...typ Miyavi!

 

 


Ölmåååndag

Datum: 2010-02-16 | Tid: 13:02:49
Som sagt drog jag iväg på ölmåndag igår. Det var skitkul, jag var lite skeptisk först när det bara satt massa fordonsgrabbar där och det första de gör är att applodera åt Matte som är den första som fått dit en tjej, i regel passar jag inte ihop med fordonsgrabbar men det var skitkul! Sen kom ju Oscar och Viktor också och dem känner jag ju rätt bra!

De beställde in ölkanna efter ölkanna och efter ett tag så kände jag att jag också måste fixa en, kan ju inte sitta där och snylta. Så när nästa ölkanna tog slut reste jag mig och sa "Jag fixar", alla tittade förvånat på mig. När jag kom tillbaka sa någon av killarna till Matte "Shit, var har du hittat henne Matte? En tjej som köper ölkannor". Jag tittade förundrat på honom och fattade ju inte vad han menade så jag sa "Vadå? den är ju till alla?.." För jag trodde att han trodde att jag skulle ha kannan själv. Haha.. Men egentligen var han chockad över att jag beställde in en till alla.. Kändes lite oldstyle att tänka så.. Jag menar.. Klart jag ska vara med o betala och sånt, behöver ju inte få allt gratis bara för att jag är tjej?
Fast efter det så utnyttjade jag ju det faktum att jag är tjej, på skoj, som tex när vi fick en ny ölkanna så sträckte sig någon av killarna och tog kannan för att hälla upp till sig själv och jag sa skämtsamt "Vad hände med damerna först?" och sträckte fram mitt glas. Men det var ju bara på skoj...! eller? ;D

Aja, på slutet sa grabbarna att jag var med i gänget nu, så kommer väl bli "dittvingad" dit varje måndag nu! heheee!


Övertrötthet leder till...

Datum: 2010-02-15 | Tid: 20:50:15
...konstiga inlägg och random skrattattacker/deprissionsångest för att ingenting går som man vill, beroende på vilken minut det är.

Men, random bilder blev det den här gången.
Hittade en sida på tmblr som listar på Harry Judd facts (för de som inte vet är Mr. Judd trummis i McFly). I kombination med hans min på bilden som används, så blir det extremt underhållande!

Jag valde ut mina favoriter att dela med er


Om ni vill se alla så är det bara att gå in här

Underbart snygg

Datum: 2010-02-15 | Tid: 19:32:42
Det här kan nog vara den snyggaste bilden på mig som någonsin tagits!
Camilla vet verkligen hur man fångar mina underbara sidorHakan full av finnar, håret hänger som jag vet inte vad, kims perfekta bajsarmin, och en näsa som breder ut sig över ansiktet.
Har ni någonsin sett någon sexigare?

Trodde inte så, nej!

We are the world

Datum: 2010-02-15 | Tid: 19:15:55
Tänkte skriva någonting fett oseriöst, men sen såg jag den här filmen och började nästan grina istället.

 

 


Ölmåndag

Datum: 2010-02-15 | Tid: 18:56:25
En man vid namn Matte borg skrev till mig på facebook o ville att jag skulle följa med på ölmåndag.. Först sa jag nej, hade tänkt att plugga och bara ta det lugnt, att dra ut fanns inte ens på kartan.. men nu finner jag ändå mig själv i full gång med att sätta på mig kläder och föna håret. Illa.

tror inte jag ska dricka öl dock..


Är jag för lättövertalad?


metaforer

Datum: 2010-02-14 | Tid: 21:52:42Vi diskuterade disney i metaforer på facebook. Aa, och godis. jag hade skitkul!


What happened last night?

Datum: 2010-02-14 | Tid: 19:56:21

Jag har så tråkigt i min isolation att jag beslutade mig för att återberätta min helg. Det blir kul.
Tror jag.
Till min hjälp har jag roliga illustrationer med bilder från Google, och musik som passar dagarna utmärkt.
Awesomness?
Let's begin!

 


(Nu var ju jag mer eller mindre nykter hela helgen, men ändå)


Fredag!


 

Okej, det finns alltid positiva saker med att vara jag. Som till exempel det faktum att jag och mina klasskompisar är lediga varje fredag.
Efter vi kom hem från bion dagen innan så låg jag och kollade på Skins tills jag däckade, och sen degade jag bara omkring i min säng hela dagen.
Skulle kolla på episod 3 av Skins med Sara men hon skulle ut och festa. Till slut så sa hon att jag kunde komma över och att vi kunde mötas i centrum för hon skulle ändå dit och möta grabbarna. Jag satt och spelade The Sims 3 och undrade vart fan Sara tagit vägen, så jag gick och kollade min mobil. Hon hade ring två gånger och messat tre.

 

Anyway, fortsatte spela The Sims tills jag blev bortkörd och sen när jag började inse hur tråkigt jag hade det, så kom jag ihåg att grabbarna hade sagt att de skulle kolla på OS. Så jag gjorde några samtal, och gjorde mig sen i ordning lite snabbt. Sen drog jag till Fredde och satt där och hängde tills Bella ringde Johan och sa att vi kunde komma hem till dem eftersom det var där vi skulle kolla.
Sagt och gjort, vi gick dit och jag satte mig direkt och spelade Wii och Super Mario. Detta utvecklades till ett event och alla hade sin tur. N1 och N2 kommenterade hela tiden när vi körde och sa att de kunde göra det mycket bättre.
Fakta:
De var sämre än oss!

 

 

Jag blev grymt uttråkad efter ett tag och gick ut i köket för att raida BF's kylskåp och frys. Hittade ett gäng hallon och fick världens snilleblixt. Jag skulle baka! Och inte vad som helst -  jag skulle baka hallonpaj!


Sagt och gjort, jag letade recept på smuldeg och sen kom Filippa och hjälpte till. Detta blev också till ett event, och sen behövde vi vaniljsås till pajen så då fixade vi till det också (fast vi failade, det luktade pannkakssmet) och då fanns det äggvitor över så då gjorde vi maränger också, och sen gjorde vi chokladpudding. Notera att klockan var runt två då.

Det var en timme kvar tills invigningen. Jag och Fredde drog till Statoil för att köpa cigaretter och eneregidryck, och jag köpte folköl för 73:50 och gnällde över detta hela promenaden hem (vi missade bussen).

 

Vi lyckades tajma perfekt och klev in genom dörren samtidigt som det började. Sen satt vi i en timme och kollade på indianer som dansade och ländernas representanter när de paraderade in och vinkade glatt. Folk droppade av långsamt och till slut var det Chrippa, N1, Olle, Erik, Fredde, N2 och Sara kvar. De tre sistnämnda drog någon gång vid fem.

Erik stannade hela OSinvigningen ut innan han smet iväg, Olle däckade på soffan och jag, Chrippa och N1 satt kvar och kollade på TV. Jag fick inte gå och lägga mig för varken Chrippa eller N1, för då skulle jag inte vara med i "De fantastiska tre". För att få det skulle jag vara uppe till Filippa skulle upp klockan halv åtta. Jag dåsade till då och då, blev bitchslappad osv. Kommer speciellt ihåg att jag trodde jag var vaken, men helt plötsligt så stod Chrippa med en macka framför mig och N1 som låg och halvsov på min höft. Dessa gav han till oss och vi åt upp dem, och sen blev N1 upptvingad att sitta bredvid Chrippa, och jag blev bitchslappad igen.

Vilken fantastisk trio vi är.

 

När Chrippa äntligen gav upp så var det en kort diskussion om vem som skulle ta Pontus rum och vem som skulle sova på soffan. Jag tog till slut rummet, men det var efter mycket övervägande eftersom kudden jag låg och gosade med blev stulen av N1 och jag bara skulle få den om jag sov på soffan. Sängen och dess komfort vann, men när jag väl gick och la mig så såg jag en madrass så jag gick ner, drack vatten och sa till Olle (som hade vaknat) att de kunde lägga sig där uppe också. Sagt och gjort - jag gick upp och hjälpte Olle med madrassen, N1 kom upp, gick ner och kom upp igen. Jag hoppade undan så han fick plats i sängen då den var större än madrassen. Vi somnade och vaknade igen vid två, det var då...

 

Lördag


 

När vi vaknade så gick vi omkring som levande zombies ett tag och sen efter att jag hade varit på toaletten så hade vi bestämt att vi skulle till Centrum för att käka. Sara messade och Bella hämtade pantsäckar. Vi gick till bussen och tog oss till centrum, pantade och åt sedan under trappan. Sara kom, och sen började vi prata om att vi skulle kolla på Skins och att grabbarna skulle basta. Sen helt plötsligt skulle vi göra middag. Vi gick till Coop och köpte ingredienser till Chicken tikka masala och blåbär till en blåbärspaj. Sen gick Bella och Sara hem till BF och jag drog med grabbarna för att basta.

 

Det var fett kul, och jag och Olle gick ut och rullade oss i snön tre gånger.
Det som inte var lika kul var att jag inte riktigt hade tänkt mig för så jag duschade och bastade i mina trosor och bh, så jag fick ta mig till BF med blöta trosor och ingen bh på, sen löste allt sig.

Vi drog hem till BF, maten stod typ framdukad. Åt god middag och åt übergod paj. Sen gick jag upp och spelade Rock band på Xboxen. Bella joinade mig och vi körde på en gubbe döpt till Nana. Helt plötsligt var alla där uppe i några minuter innan grabbarna drog till Konsum för att köpa chips och sånt. När de kom tillbaka kopplade vi in datorn i TV:n och kollade på Skins.

 

Först var det bara Chrippa som kollade, medan de andra grabbarna försökte få igång NHL, men de hittade bara en kontroll så de kom ner och satte sig och kollade med oss. The plot thickens - längtar tills nästa avsnitt!
Efter detta började diskussionen om vad vi skulle kolla på nu, och jag orkade inte bråka så jag gick upp och spelade Rock band igen. Sen kom Filippa hem och visade mig en film på när de dissekerade en korv på jobbet, och Bella joinade mig i spelandet. Då fick jag syn på monopolet. Vi avslutade spelat och tog monopolet och gick ner i köket.
Spelade våran runda (jag vann) och by then så hade grabbarna också fått upp ögonen för detta så de ville köra. Resulterade i att jag var bankir/N1's ekonomiska rådgivarna och pengasortera och Sara gjorde samma sak, fast för Olle.


Måste säga att grabbarna har en helt annorlunda spelstil. De slängde pengar omkring sig gav någon ett par tusen när betalningen var på mycket mindre, jämnade ut saker så att de förlorade på det osv. Aldrig sett något liknande.
Olle spöade i alla fall skiten ur de andra, och sen körde de en omgång till och då vann N1. Riktig fest!
Vi gick in till vardagsrummet och jag satt på Facebook, grabbarna gjorde pizza och sen somnade jag ett tag medan jag väntade på att bussen skulle gå och jag kunde åka hem.
Olle och N1 väntade på bussen med mig och när den kom var jag skitlycklig. Ville bara hem och sova.
Somnade direkt och vaknade upp till...

 

Söndag

 

 

Vaknade vid tre, värmde mat, kollade på Gamer, kollade på Vampire Diaries, pratade med Sara, Facebookade, låg i sängen.
Var menat att jag skulle skriva på Issues och städa mitt rum, men inget av dem har blivit gjort.
Riktig fail!

 

Den som lyckades läsa igenom allt det här får fan en medalj av mig!

 

 

 

 


AHD

Datum: 2010-02-14 | Tid: 16:50:07
Jag har sagt det förr och jag säger det igen.
Alla hjärtans dag är bullshit och jag hatar den.
Inte nog med att man blir konstant påmind om att man är singel (vilket är usch och fy och blä..smutsigt nästan) och inser att man antagligen kommer att spendera sitt liv i det civilståndet - storföretagen drar dessutom in multum på alla söta små teddybjörnar och smycken och blommor och choklad och allt vad den här dagen innebär.
Så min fråga är; Hur kan kärlek mätas i pengar?

Ååh, jag köper ett smycke till dig på en påhittad dag utan något egentligt värde för att visa hur mycket jag älskar dig! Du får en ask dyra chokladpraliner också, så du blir fet och jag kan lämna dig för en yngre, snyggare version om tio år. Sounds good honey, right?


Vad är det med den 14:e Februari som får alla turturduvor att kura ihop sig tillsamman och bete sig som om det är en otroligt megafantastisk dag som man ska spendera med sin älskade.
Gör man inte det varje dag? Eller? Har jag fel?

Men fear not! I mina år som alla hjärtans daghatande singel så har jag utvecklat ett försvar för att slippa kolla på par som går och håller hand. Det är simpelt - man lämnar inte huset (och om man lämnar huset för att umgås med kompisar så går man raka vägen utan att kolla på någonting...vännerna får bara vara singlar också så man kan beklaga sig tillsammans), kollar inte på tv och lyssnar inte på radio. Man kollar på filmer som man själv har valt och som inte innehåller ett spår av kärlek (förutom machomannens neandertalsliknande beteende jämtemot "sin kvinna"), och lyssnar på musik som inte handlar om hur mycket någon älskar någon annan.

Enkelt, eller hur?


En film för mig kanske?

god natt

Datum: 2010-02-13 | Tid: 23:42:51
Nu går jag och lägger mig! Halv tolv, PÅ EN LÖRDAG. Sanningen är att jag ska vara på jobbet om nio timmar. Aaaah..

Igår

Datum: 2010-02-13 | Tid: 13:08:15
Igår mötte jag upp Robin och vi åkte o hämtade ut biljetterna till en förhandsvisning av Alice i underlandet, efter det drog vi på spelning på teater Accent, jag blev kär i en killes rumpa.... egentligen var han rätt snygg, fast egentligen inte.. Öh?
Efter spelning drog vi till mig och tittade på lejonkungen.. Vi konstaterade hur sjukt bra den filmen är, den är fan helt otrolig, musiken storyn, everything. Sen satte vi på Micke och Molle, jag grät, Robin sov. När den var slut stängde jag igen datorn och somnade, det måste sett väldigt komiskt ut för Robin låg ihopkrupen som en liten boll med huvudet åt ena hållet och jag låg ihopkrupen brevid med huvudet åt andra hållet.

Nu har Robin precis dragit typ, han skulle träffa någon klockan två o sen har han spelning. Jag insåg för en stund sen att jag börjar klocka nio imorn så jag blir nog hemma ikväll. Måste dessutom skriva mitt tal till engelskan

Hejsvejs


OS

Datum: 2010-02-12 | Tid: 20:30:08
Det blev OS inatt, men vi ska chilla hos Fredde ett tag innan.
Det blir awesome.

In i dimman!From me to you, with...piercing

det blev inget fredagsmys

Datum: 2010-02-12 | Tid: 16:01:39
för muttsara ska ut och festa istället!
:'(
Aj aj aj

Datum: 2010-02-12 | Tid: 15:59:54
Jag har typ legat med tungan så den har skavt i mitt tandkött för när jag vaknade upp idag hade jag sår på baksidan av tänderna, och kulan på undersidan slår till där hela tiden.
Det gör ooooooont!


Tass i hand föralltid

Datum: 2010-02-12 | Tid: 15:52:59


snart blir det fredagsmyyyys

Datum: 2010-02-12 | Tid: 15:36:45
Snart är det dags för veckorutinen med Skins och onyttigheter, men jag funderar på att ta en tur till Korpen innan, och gymma och arbeta lite på Xumbarutinen...även fast vi inte kommer hålla pass än, så vill jag ändå ha något klart ifall Sofia helt plötsligt ringer upp och vill att vi ska köra.
Negativt är att Sara är i skolan och har idrott sista lektionen och inte orkar på fredagar, och jag kanske ska börja med att ta mig ur sängen.

Men i alla fall.
Skins + onyttigheter = bästa kvällen på veckan!

Kanske blir OS sen också. Vem vet?


 

 


Bio

Datum: 2010-02-11 | Tid: 17:01:52Blev det Wolfman ikväll eller?
Ja, jag tror fan det!
TAGGA

The Official Rules For Calling Shotgun

Datum: 2010-02-11 | Tid: 16:11:06

 

The term "Shotgun" refers to the front passenger seat of an automobile. "Calling Shotgun" is the act of claiming the position of Shotgun for one's self.

As this position is the most coveted of all positions when riding in a car, the following list of rules has been created to ensure that Shotgun can be acquired in a fair and equitable manner by any passenger of an automobile.


1. The Shotgunner must be in clear sight of the car, and shotgun can be called regardless of whether the driver is in sight of the car

2. If you are the first to be picked up on a journey, you are automatically given shotgun, until you violate the other shotgun laws and thus, forfeit your position, the seat is yours

3. You cannot declare shotgun if someone has previously declared shotgun for that journey.

4. When simultaneous shotgun is called, there is then a foot race to the passenger side door from the all the people who called

5. Shotgun cannot be called whilst inside a building (unless you are in a multi story or underground car park!)

6. Shotgun cannot be called in advance, only whilst on the way to the car for the journey

7. On the call shotgun if the driver wants to mix things up a bit he can call reload, this means that all calls of shotgun before that are void and the first person to call shotgun again gets the seat... and if u plain don't like the person who called shotgun. This is often used when there is a simultanious call and the driver is unsure of the outcome, also a shotgun can have 2 barrels so a reload can only be called once

8. If a person calls shotgun and someone else really wants it they may challenge it. This is done by dropping the pants around the ankles and saying "I challenge you." If the person doesn't accept the challenge they forfeit their shotgun to the challenger. If they accept the challenge they also drop their pants to their ankles. Then they race to the car with their pants around their ankles and the first to touch the car receives shotgun.


9. Once shotgun has been called for the front seat then back left and back right can be called, thus leaving the fifth person who is travelling in the middle (or the "bitch" seat)

10. Being as how everyone is created equal, men have the same right as women to the front seat of the car. i.e. women don't own the front seat!


11. In the instance that the normal driver of a vehicle is drunk or otherwise unable to perform their duties as driver, then he/she is automatically given Shotgun.

12. Once the journey is underway, the driver is the obvious controller of the tunes. However if they feel the road needs their full concentration, or they simply cannot be arsed any more, duty is passed to the shotgunner. however putting on crap tunes or allowing for silence when the ipod finishes a song or ANY instances of TAKE THAT will result in demotion to bitch seat.

13. Shoe Rule, anyone calling shotgun must have their shoes on, this is to stop people running outside and calling shotgun, then having to go back inside to put their shoes on, thus slowing the journey

14. Shotgun overrules Dibs, Baggsy's and and other girly calls!

15. Despite the debate, shotgun can be used to shotgun things other than the front seat (eg back left, back right, women, not going to answer the door etc etc etc)

16. If travelling with a couple, one of the couple must shotgun the front.....no one wants to chauffer two of their mates whilst they are sat in the back all over each other

17. If someone has successfully called shotgun, this gives them no right whatsoever to correct the driver on their navigation skills ("take a left here you dickhead!") or driving ability ("I'd be in third gear if i was drving") if the passenger does this then they forfeit their position as shotgun holder

18. If someone says "whats shotgun?" after it has been called then they have to walk

19. If you come up to the car and you already have who's shotgun..the driver gets in and reaches over to unlock the shotgun door. if shotgun opens it before its actually unlocked..(this happens when the driver is still trying to unlock it and person pulls on handle) they have to give up there rights as shotgun. Therefore..shotgun suicide!

20. The successful shotgunner, in the front of a vehicle, assumes the responsibility for all gate opening, off licence nipping into, takeaway ordering and question asking. He/she is, in essence the co-pilot and therefore the enforcer of behaviour in the vehicle and exacter of slaps/punches/water spraying/bag throwing at the passengers in the back.

21. Automatic "couple's rights act 1997". This is that, if the driver is the boyfriend/girlfriend of a passenger in the car, they have the right to the seat of their choice.

22. The Pirate Rule - If one of the potential occupants of the vehicle is dressed (convincingly) as a pirate then they are given automatic shotgun. In the occurance of more than one pirate then a sword fight shall determine the succesful shotgunner.


23. When driving past a woman walking a dog, everyone in the car must shout of the window "who's walking who", it is the shotgunners responsiblity and failure to spot a potential heckling results in demotin to the bitch seat!

24. Rule the person in shotgun must prvide sufficeant leg room to the person behind them but only to the point where the shotgunner is still comfortible


25. The shotgunner must hold the toll ticket (he/she must not put it to the side because it falls under the seat, putting it under the car visor or in the glove compartment is ok.) The shotgunner must also find change when coming upon a toll booth.

26. When a car is going through a drive-thru of a fast food restaurant, the person next to the driver must hold all of the food items/drinks, no matter how hot or cold, until the vehicle is safely out of the drive-thru path. Then they must distribute the items to their owners.

Från Facebook


Hårfärger

Datum: 2010-02-11 | Tid: 15:49:17
Jag har ju haft rätt många olika hårfärger, jag gillar att byta runt. Nu börjar jag tröttna på att vara röd/brunhårig, vilket jag varit i säkert åtta månader nu.. Måste vara rekord.
Jag och sara satt och tittade på olika blonda färger igår, och jag är fan taggad. Tänker inte bli platinablond eller ngt, men någon nyans av blondt ska jag ha. Måste bara spara pengar till frisören, kommer kosta en del med först blondering, färgning o slingor + klippning. Herregud!Jaja, det är Hillary Duff, hon är söt o har fint hår.

Känns jobbigt o lägga ner massa pengar på något jag inte är säker på att jag kommer passa i .. Hmm fast jag är ju blond egentligen, men det var så länge sen jag var det.haha det här varen enda bilden jag hitta på mig som blond..


men vad tror ni?


Meta

Datum: 2010-02-11 | Tid: 15:40:19
Caroline Leon i farten

Datum: 2010-02-11 | Tid: 15:32:53
Jag vet inte ens vem Caroline Leon är, men när jag var yngre så använde jag det namnet som psuedonym när jag skrev saker. Fast jag fick aldrig chansen att använda namnet ordentligt eftersom jag aldrig skrev något värt att publicera...

...failed

point is;
idag hittade jag massor av böcker som ger tips till författare eller blivande författare åtminstone, och jag lånade hem dem. Så snart kanske det blir bättre med skrivandet, har varit lite dålig på det på senaste tiden.
bad bad.Hard work work

Datum: 2010-02-11 | Tid: 10:22:05

Igår så var det ingen toppendag precis, men jag överlevde skolan, höll i mitt idrottspass och dansade vilt i en halvtimme till innan jag åkte hem och duschade.
Dags för jobb.
Var så otaggad så det inte fanns, men jag höll ut i alla fall och fick flytta till Food store. Blev till och med på bättre humör av Elias och Henriks extremt konstiga samtal.

Kom hem vid halv tolv och Camilla sov hos mig.
Det var svårt att komma upp i morse...
Haha...tror jag

 

 

 


...

Datum: 2010-02-10 | Tid: 02:03:15

det här sög ju röv

 

 


Alloha

Datum: 2010-02-09 | Tid: 20:59:35
Idag har jag vägrat plugga i och med att jag har pluggat varje dag den senaste tiden. Så jag har bara tagit det lugnt.. Är så sjuukt trött! Ska lägga mig och titta på The Butterfly Effect 2 nu..! Har inte sett den, kan ju knappast vara lika bra som ettan?

Äventyr

Datum: 2010-02-09 | Tid: 15:52:08
Jag och Robin var i centrum för han skulle ta ut pengar och sen köpa onyttigheter på Coop.
När han stod och tog ut pengar så var det en gammal man i rullstol som skulle igenom de där snurrande dörrarna och fastnade hela tiden, och sen när han skulle vända och åka in så gick det för långsamt och dörrarna började snurra vilket resulterade i att han i slow motion ramlade ner på marken.
Jag vet att det är synd och att det säkert gjorde ont och var jätteförnedrande när alla skulle hjälpa, men jag tyckte det var askul. Inte för att jag skrattade, jag var för chockad och rädd för att han hade gjort illa sig på riktigt, men sen när jag tänkte tillbaka på det i huvudet så insåg jag hur otroligt kul det egentligen var.

Juste, sen åkte bussen runt ett varv i granängsringen eftersom det kom en annan buss. Det var väldigt random och väldigt kul.
@ school

Datum: 2010-02-09 | Tid: 14:04:04

Jag har suttit och skrivit ut massor av fakta om korea (både syd och nord) och nu vet jag inte vad jag ska göra mer.
Det är äckligt segt.
Nåja...nu ska jag fortsätta se grymt upptagen ut!
LOL

 

 


blöh

Datum: 2010-02-09 | Tid: 13:00:28
Trodde det skulle bli en till sömnlös natt. men icke, efter att ha sovit max två timmar de senaste två nätterna somnade jag av utmattning. Sov i fyra timmar sen gick det inte mer. Låg och stirrade i taket. Det värsta av allt är att om jag tänder lampan så är allt jag ser en massa minnen.. foton, saker... allting. Det finns i allt. Om jag luktar intensivt tror jag mig känna lukten av det, om jag lyssnar tillräckligt noga kan jag till och med höra det.

Det finns i allt. Ja, det är "det" nu. För det går inte att syfta på en människa längre, allt var bara en situation, en händelse.. och nu ett minne.

Nu ska jag till skolan.

it's a party in my pants...

Datum: 2010-02-08 | Tid: 23:46:13
...but you're not invited!


Nejmen.
Nur när jag är fri från allt som heter uppsats och historia så har jag en plan för vad jag ska göra. Detta involverar cigaretter, mazariner, chokladbollar, pommes och Skins.
Jag tycker jag förtjänar den belöningen.

Men först ska jag levla på Pet Society, det kan inte vara så mycket kvar nu.

GODNATT

KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!

Datum: 2010-02-08 | Tid: 23:22:50


Drog iväg mitt egna lilla meddelande till min kära historie- och samhällslärare/mentor i mitt desperata behov att visa honom att det inte är okej att ge oss sånna här uppgifter.

MEN JAG ÄR KLAR I ALLA FALL!
Nu får det gå som det går!

Musikens effekter

Datum: 2010-02-08 | Tid: 21:11:25


Dagens första svensklektion, Kim sitter och lyssnar på musik och Camilla sitter bredvid och studerar tjattret som pågår trots att läraren försöker prata.

Camilla: Det är bara hennes lektioner som blir såhär.
*Kim hör inte och stänger av musiken*
Kim: Va?
*Camilla kollar på Kim*
Kim: Det är...bara Hannan som är krullig här?
Camilla (överartikulerande): Det är bara hennes lektioner som blir så här!
Kim: Jaha...

Cocamomilolola äror bobäsostot!

Datum: 2010-02-08 | Tid: 21:02:42


Mailade precis in min historiauppsats.. och lämnade ett meddelande på sjörövarspråket.. hahaha. tur att jag vet att Fredrik har humor, annars kanske det hade varit lite pinsamt!
Om ni inte ser så står det;

"Ämne: Hohisostotiroria
Hohelola upoppopsosatotsosenon Äror inontote soskokrorivovenon i sosjojörorövovarorsospoprårеkoketot.
Vovilolkokenon toturor vova?
 
Momenon soså hohäror övoverortotrorötottot bobloliror momanon avov atottot soskokrorivova upoppopsosatotsos!
 
Gogodod nonatottot
 
/ Cocamomilolola Mom07"

Och för er som är efterblivna betyder det här "Ämne: historia
Hela uppsatsen är inte skriven i sjörövarspråket. Vilken tur va?

Men så här övertrött blir man av att skriva uppsats!

God natt

/Camilla M07 "


jag är ingens bitch

Datum: 2010-02-08 | Tid: 20:16:35


Samtidigt som jag pluggar så pratar jag med Italo på msn.. Och ibland när jag pratar med Italo orkar jag inte säga emot för då slipper man diskutera med honom.. Envisa fanskap! Men i alla fall så sa jag ja till att jag är hans bitch idag, vilket jag ångrar. Men jag tänkte bara lindra era stackars förvirrade huvuden och berätta att sanningen fortfarande är att..


p.s. Har skrivit 4,5 sidor på uppsatsen nu.. Börjar känna mig nöjd eftersom att det inte känns så patetiskt lite längre. Men jag har skrivit ånglåk istället för ånglok fyra gånger så kanske jag borde sluta skriva?Failed

Datum: 2010-02-08 | Tid: 20:11:41
Vad Kim har gjort istället för att skriva på historiauppsatsen;
*Ätit skorpor och druckit te
*Twittrat
*Varit inne på facebook
*Sovit
*Ätit skorpor och gammal cheescake
*Rökt
*Gosat med en kanin

Ångmaskinen

Datum: 2010-02-08 | Tid: 19:27:06
Efter att ha skrivit om ångmaskinen i vad som känns som hundra timmar känner jag mig grym besviken på mig själv för att uppsatsen inte alls blev så bra som tänkt, dessutom känner jag ett jäkla sug efter att titta på Karlsson på taket.. Suck..
Alltså det är ju säkert en ok uppsats men jag vill ju helst ha högre betyg än g.. Jag skulle verkligen ha valt en annan fördjupningsuppgift.I'll come back to you some day

Datum: 2010-02-08 | Tid: 16:14:29


"Bara" avhandlingen och slutsatsen kvar på historian nu. Som ni ser har jag börjat lite på avhandlingen.. duktig va? (xD) men nu har jag fasnat lite.. hööööööööh.. Och att jag bloggar gör verkligen så att jag blir klar snabbare. Gaah, kom igen nu Camillaaaaa. vad skulle vi annaars gööra? oops, nu fick jag flashbacks från lördags, tror vi dansade och sjöng (läs skrek) lite till Håkan Hellströms hit.. hmmm..


And I'm gonna miss you like a child misses their blanket . But I've got to get a move on with my life..

Datum: 2010-02-08 | Tid: 15:38:37
You can be as mad as a mad dog at the way things went.
You could swear.. curse the Fates.. But when it comes to the end.. you have to let go.


Studietid

Datum: 2010-02-08 | Tid: 08:01:54
Usch vad jag är otaggad på skolan! Somnade alldeles försent igår eftersom jag inte hade gjort något speciellt under dagen utan mest legat stilla. Låg och kollade på första säsongen av Skins och sen på Lesbian vampire killers innan jag äntligen kunde dra täcket om mig och sussa efter mycket vridande och vändade då täcket var för varmt.

Och när jag vaknade i morse var det FÖR KALLT istället! Otroligt moget!
Nej, nu måste jag till bussen...Har redan missat den jag skulle tagit, så nu får jag vänta i tio minuter!
FAN VAD TRÖTT JAG ÄR!

Hearts burst into fire

Datum: 2010-02-07 | Tid: 21:08:53


It hurts, wounds so sore
Now I'm torn, now I'm torn

I've been far away
When I see your face
My hearts bursts into fire
Hearts burst into fire


save it for the morning after

Datum: 2010-02-07 | Tid: 20:40:20
Ja kära vänner!
Livet är hårt om man är som jag är, men det är det värt.
Igår var vi som sagt i Gula Villan på partey, och jag hade jobbat innan. I min trötthet och stress så hoppade jag på fel buss och Knöppel fick vänta på mig aslänge, sen var det ingen av mina vänner som var nyktra nog att berätta hur man skulle gå dit, förutom Filip A (som därmed blev förlåten för väckningen).

Vi gick dit, röjde och sen åkte vi som sagt hem till Fredde. Jag spydde blod (läs: rödvin, men alla trodde det var blod) och jag skyller detta på åksjuka eftersom jag måde prima innan vi satte oss på bussen. Jag hatar att åka buss på fyllan.

Väl hemma hos Fredde så var jag först jätteseg, sen gick jag ut och satte mig och var borta ett tag (jag vet inte hur länge för jag hade ingen tidsuppfattning, men Fredde sa att det var länge i alla fall), gick in, var fett party och höll i det tills jag "somnade" runt åtta på morgonen. Innan dess hade vi pratat kejsarsnitt, och jag lärde mig spela en del ur River Flows In You med Yiruma (vilket jag ser som en bragd eftersom jag var ganska onykter). Folk droppade av, men jag, N1 och Knöppel sov över hos Fredde och vaknade runt ett idag. Låg mest i soffan och degade (läs: dog) och sen åkte vi och handlade bakismat och kollade på (ironiskt nog) Baksmällan.

När jag kom hem och skulle duscha såg jag att jag har ett blåmärke på axeln! Hur fan får man ett blåmärke PÅ AXELN?!

Allt i all - en bra kväll
ångrade mig

Datum: 2010-02-07 | Tid: 13:09:31
jag drar till fredde nu för bakismat o bakisfilm!


you shouldn't close your eyes

Datum: 2010-02-07 | Tid: 12:37:57
Igår drog vi till Gula villan, det var väl rätt nice, men alla var typ 92or.. haha. Juste, de hade glömt min dricka hemma hos fredde.. kul va? men det löste sig ändå.. Vid tolv dog typ festen ?! Eller alla satt typ på övervåningen och vi var de enda som röjde.. vi drog till fredde.. och jag var inte på mitt bästa humör längre, av anledningar som några vet.. och jag drog hem..

Nu ska jag plugga historia och försöka att inte tänka på allt.


Camsex

Datum: 2010-02-06 | Tid: 18:31:45


Har lite camsex med sara, vi försöker bestämma vad hon ska ha på sig! Spännande! Oj, vad hjälpsam jag ser ut på den här bilden!

Snart drar jag på förkrök!

PEACE!


BAI BAI

Datum: 2010-02-06 | Tid: 16:23:16
Nu är det dags för mig att åka till jobbet. Väskan är packad med allt som behövs för senare när le party begins. Det kommer bli körigt och jag kommer antagligen bli dräggigt full eftersom jag inte fick sova ordentligt tack vare en viss Filip A. Det adderad med arbete, kan bara bli kanon för mig och jobbigt för andra.

Ska slänga i mig en alvedon och hitta mina skor!

PEACE!
Planering för dagen

Datum: 2010-02-06 | Tid: 13:47:43


Så ser min dag ut, med pauser för toalettbesök.

BEARDFACE!
"It's Beard facé!"

oh baby baby it's a wild world

Datum: 2010-02-06 | Tid: 13:41:30
Idag vaknade jag på ett läskigt sätt. Jag låg och drömde sött, utmattad från kvällen/morgonen när jag plötsligt flög upp ur sängen när Kyrielle började skrika i mitt rum. Jag sträckte mig efter telefonen, såg att det var Filippa, svarade och sa; "Vad fan vill du?!"

Point is; man kan inte säga att Kyrielle inte får upp en på mindre än tre sekunder...kanske ska börja ha någon av deras låtar som alarmsignal till mornarna. Man blir ju så rädd att man inte vågar gå och lägga sig igen.
Haha!
God morgon

Datum: 2010-02-06 | Tid: 12:45:25
Eller jag har varit vaken ett tag, jag har fixat lite med min födelsedagspresent till mamma, jag är väldigt nöjd! Längtar efter att få ge den :) Oj, vad nyfiken du blir nu va mamma?

Nu ska jag få i mig lite mat, sen ska jag göra klart a-delen på historian, har redan börjat på b-delen för den verkade roligare, det var den inte.. så jag hoppar runt lite mellan båda, huvudsaken är ju att jag jobbar liksom.

Ikväll äre partaj i Gula villan, ska nog bli kul!


En av mina favoritbilder på mig och mamma! <3Take Me Out

Datum: 2010-02-05 | Tid: 18:09:37
Halloo, här sitter jag och väntar på att Ida ska komma hit! Vi ska ta en promenad, göra grönsaker med dipp, titta på Angus, thongs and perfect snogging (hon har inte sett den, ooomg!! Hon kommer smälla av när hon ser Mr handsome... Brittiska godbitar, jum jum) och sen lär vi väl ha lite mysigt girlietalk! Feel like I need it!Lär ju återkomma senare idag med lite flummiga bilder/filmer.. Herregud.. jag och Ida lyckas alltid!


bluh

Datum: 2010-02-05 | Tid: 14:00:39
Så, nu har jag skjutit upp pluggandet VÄLDIGT länge.. Så kör igång nu på riktigt, allvarligt! Vadå, tror ni mig inte? Inte jag heller..

VIKTIGT INFORMATION! - Johan kan inte skära upp ost!

Hahahaha
hahahah
hahaha
hahah
haha
hah
ha
h
!


Jag ringde bella idag o skulle fråga om ett papper i historian så stod hon o hjälpte Johan att skära ost samtidigt, det gjorde min dag! Sjukt komiskt, men lite charmigt också måste jag erkänna!


Vampire diaries

Datum: 2010-02-05 | Tid: 12:44:10
Idag kom ett nytt avsnitt av vampire diaries och självklart tittade jag på det direkt när jag vaknade. Det var nog ett av de bästa avsnitten hitills tycker jag! Äntligen börjar man få sympati för Damon i serien också, fick det i böckerna men inte fören nu har jag verkligen fått den känslan även i serien.. höhö


grr ^^

Nu ska jag plugga historia, tjohoo


Big girls don't cry

Datum: 2010-02-04 | Tid: 18:13:22
När mamma kom hem och var skitgring för att det var så stökigt i köket bestämde jag mig för att laga middag till familjen, ta bort den bördan från hennes axlar. Det uppskattades, så det kändes bra. Nu har jag lagat middag till familjen två dagar i rad, so not me, men jag mår faktiskt bra av det, i alla fall efteråt. Ska börja skärpa mig hemma, jag är ju fasen en levande zombie när jag är hemma.

Nåja, sitter och försöker lista ut hur jag ska göra historiauppsatsen (hur kan fredrik göra så svåra uppgifter?!) och väntar på att klockan ska bli tio i åtta så att jag kan ta bussen in till stan och mötta upp de andra. Ja, vi ska ju på spelning på Sugarbar! Jag är rätt taggad! Eller jag är sjukt trött, men jag är sugen på att åka. Är sugen på öl också, ska nog ta en öl eller två, om det är billigt, annars får det va. Öl är gott men fasen inte värt över 50 spänn  när man kan handla en ölburk för typ 15. Jag måste ju spara pengar så att jag kan handla min kära peace and love-biljett snart!
Ååååååååååååå¨h

Datum: 2010-02-04 | Tid: 15:20:55


Om ni inte ser vad det står så står det såhär:
Louise: Känns som the kooks är ett måste, var en stor besvikelse att dom inte kom förra året!
Göran: Ja Louise och många andra, vi tycker också att the kooks är ett måste men det måste även passa för bandet... Jag jobbar på det.

Det här är alltså från peace and loves gästbok och göran tror jag är den som bokar in banden.. Gud vad jag hoppas! Kan utlova glädjetårar om The Kooks kommer i år!La musique

Datum: 2010-02-04 | Tid: 15:11:45


Igår när jag satt på Existenz så hittade jag en hemsida med guitar hero-kind of blah blah blah...
Där hittade jag ett band som jag blev helt kär i.

Honor by August heter dem. AWESOMENESS!

Och Ke$has album äger... Blah blah blah med 3OH!3 är ju bara ♥
Tack Gud!

Och jag måste bara säga;Har velat säga det där ända sen den redigerade andra versionen av Starstrukk började spelas på radio och helt plötsligt diggade alla dem och var deras största fan och ville ta av sig trosorna och slänga i ansiktet på dem! (Oj, du visste inte att Starstrukk fanns utan Katy Perry? GÅ OCH HÄNG DIG SJÄLV!)
Nu har inte jag några planer att göra det, eller ens en vilja...det är äckligt!

Point is; Jag hatar när det händer! Och det händer hela tiden, med allting jag gör! Och det gör mig irriterad!


OCD

Datum: 2010-02-04 | Tid: 14:27:23


Jag har kommit på att jag har tvångstankar. Inte så farligt som ett riktigt OCD-offer (nej inte obsessive cullen disorder...), men på ett sånt där lagom galet sätt.

Hur?

Jo, jag kan inte ha olästa mail i min inkorg varken på Facebook eller på vanliga mailen. Det har alltid varit viktigt för mig att kolla mina mail och ta bort dem som varit oviktiga istället för att bara låta dem vara.
Men för några dagar sen så fick jag ett mail som jag vägrade kolla på eftersom jag tyckte att innehållet var allt för löjligt för att ens uppmärksammas.
Men varje gång jag gick in på facebook och såg att det stod att jag hade ett oläst mail, så fick jag en klump i magen och var tvungen att kolla bort.
Idag gav jag vika, läste mailet och gjorde som hon sa.

Jag hatar mig själv.

Tyler Hilton

Datum: 2010-02-04 | Tid: 10:43:19
Satt och shufflade på Itunes nyss och så kom en låt med Tyler Hilton upp och det slog mig hur längesen det var jag lyssnade på honom... Jag älskar verkligen hans röst, lite skrapig sådär! Hehe! Och sen är han snygg också!Var tvungen att gå in på youtube och kolla om han gjort något nytt senaste tiden och hittade en  cover av use somebody, inte lika bra som orginalet men det var ett riktigt bra försök tycker jag!


Mjau!


Varför?

Datum: 2010-02-03 | Tid: 22:24:20
Varför ser alla bilder mycket djupare ut när de är svartvita?
Jag hajjar inte!
Ibland...

Datum: 2010-02-03 | Tid: 21:59:16
...önskar jag att det fanns en maskin man kunde koppla till hjärnan som skrev ner allt man tänkte på, förutsatt att det var i text och inte i bilder.
Varför?
Dels för att det skulle vara äckligt coolt att ha en sån, och därför att jag är för lat för att skriva på mina berättelser, fastän jag har så sjukt många idéer i huvudet som bara väntar på att komma ut.
Men jag orkar helt enkelt inte.

Det är skitirriterande. Men med den där maskinen skulle man bara behöva tänka på vad som skulle hända och helt plötsligt skulle det vara nerskrivet. Sen skulle man bara behöva sålla ut de dåliga delarna och vips - en bok!
Tänk om...
SISTA DROPPEN

Datum: 2010-02-03 | Tid: 20:03:15

Det var sista droppen, nu byter jag tillbaka till facebook på engelska!


Let's get some shoooes

Datum: 2010-02-03 | Tid: 18:58:38
Jag tittade just på tv (jag vet, helt otroligt, men det är inte slut där) och jag såg vampire diaries-reklamen och.. jag skrek/pep till?! Jag har redan sett serien och var superbesviken så fattar inte riktigt grejen. Undrar om det är min övertrötthet som spökar eller om det bara är för att jag har läst böckerna, ja visste ni det, det var mina favoritböcker från sexan-nian. Kommer verkligen ihåg i sexan när jag var i bibblan och frågade biblotikarien om en bra bok som jag inte hade läst (boklus for sure) och hon räcker fram första boken och säger vad den handlar om, jag läste böckerna en gång, en gång till, en gång till och nu är jag säkert uppe i ungefär 1343534534535346560 gånger. 
Sen dess har jag iaf älskat allt som har med vampyrer att göra och nu, typ sju år senare är tv-serien ute i Sverige, bara jag som tycker att det känns coolt när man var först med något? Som när man lyssnar på en låt när den kommer ut, tycker den är bra och några månader senare är den en hit på radion och man kan säga "Men herregud, den där har jag redan spelat sönder!" Så var det ju med twilight också (oho, nu kommer jag få kommentarer som "twilight är värdelöst" etc etc etc om rätt personer läser det här.) läste ju dem innan den här jäkla hysterin som jag förövrigt inte gillar för nu ska alla "alternativa" människor leka coola och totaldissa allt som har med twilight att göra bara för att det är "coolt just nu". Det bästa med det är att innan hysterin var det jag och kim som var "alternativa" när vi hade med oss tjocka vampyrböcker som ingen hade hört talas om överallt.

Idag hade vi godiskrig

Datum: 2010-02-03 | Tid: 16:47:53


Det här är vad som händer med skoltrötta elever!
It's a broken hallelujah

Datum: 2010-02-03 | Tid: 11:01:10
Jag sov så himla dåligt i natt, jag lyckades försova mig.. Vi hade bestämt att klassen skulle mötas tio idag för att planera inför mösspåtagninen, men jag vaknade kvart i tio. Jag ringde Bella och sa att jag skulle bli sen, skyndade mig upp och gjorde mig i ordning, klockan tio stod jag med ytterkläderna på mig och då smsar bella och säger att jag måste försöka lägga in låten på ipoden. Så nu har jag suttit i 50 minuter och försökt hitta den och få ner den, det går inte bra.. Men nu håller den på och laddar iaf. Smsade Bella o frågade om jag skulle skita i låten o komma eller om jag skulle försöka fixa det, fick inget svar så jag bestämde mig för att fixa det och istället komma när skolan börjar. Jag har till och med satt igång itunes och tagit fram skrivboken, det betyder att beslutet är fast och kommer inte kunna ändras!
Måste försöka få i mig någon mat också.. Eller så handlar jag en macka i skolan, de är ju så goda!ahahaha

Datum: 2010-02-03 | Tid: 01:02:20


Hahahha, playahead kan ju vara den mest komiska hemsidan som finns! Inte otippat att den ska läggas ner alltsåTA BORT!

Datum: 2010-02-02 | Tid: 13:13:34


Camilla och jag sitter på Existenz och kollar.
Camilla går in på dagens överraskning som är en kuk som är splittad i två!

Camilla: Ta bort den!
*ska stänga ner sidan*
*förstorar sidan istället*

Camilla: NEJ!
*folk börjar närma sig skärmen*
*lyckas kryssa ner den*

*ny pop-up ruta kommer upp*
Kim: *asg*
Camilla: Nooooo!

 

 


l'amour

Datum: 2010-02-01 | Tid: 19:32:50
Vissa av oss visar amour på helt olika sätt!Nu ska je plugga le historie de 1700-talet!
das deutch week

Datum: 2010-02-01 | Tid: 00:06:18
Sista dagen på das deutch week undt det är faktiskt ganska skönt. Har varit jobbigt att hela tiden ändra orden...men nu blir det ju la semaine de franςais istället, undt det blir nog ännu roligare!

Jobbet idag var askul, ich, Calle undt Dennis lekte med formler för elvans tabell när vi hade tråkigt undt vi kom på hur vi skulle göra för att lösa det utan minräknare undt snabbare än att köra den vanliga formeln för multiplikation.
Undt nein, vi gjorde inte med det lätta talen som 11x3 undt så, utan vi snackar typ 11x45 undt 11x367

Riktigt kul!

Har ett sista ord att säga innan das deutch week tar slut nämligen;PEACE BROS
RSS 2.0