Jamie T

Datum: 2009-10-31 | Tid: 14:34:26

Tack vare Sara, så har jag blivit beroende av detta album, och denna man.
Jamie T's album Kings & Queens är något som alla måste lyssna på någon gång under sitt liv.
(Det förvärrar ju inte saken att han är brittisk också ;D)


 

 

 


Pluggislördag

Datum: 2009-10-31 | Tid: 13:58:36
Idag ska jag studera flitigt. Har en analys till samhällen att skriva, och en uppgift till idrotten som också ska göras. Dessa måste bli klara då skolan börjar snart, och proven kommer på rullande band tillsammans med NaNoWriMo och jobb. Jag förstår verkligen inte hur jag ska hinna med detta. Men det kommer nog gå bra ska ni se.

Bilderna ligger inne på datorn nu, men jag lovade mig själv att jag ska skriva klart åtminstone en av uppgifterna innan jag får göra något annat.

PEACE OUT


Hallo, hallo, halloween

Datum: 2009-10-31 | Tid: 13:36:57
God morgon kära vänner.
Jag är bakis och mår skitbra. Spenderade morgonen på Bella och Filippas soffa och sov lite halvtaskigt, men det var najs ändå. Dammsög vardagsrumsgolvet också eftersom jag fick skulden för alla popcorn som låg där, även fast jag inte var den enda som slängde runt dem.

Kvällen igår var awesome. Orkar inte riktigt återberätta vad som hände men basically så hade vi (eller i alla fall jag) grymt kul.
Det kommer bilder om någon timme, ska försöka fixa in dem bara.

LATER


Tidigt halloweenfirande

Datum: 2009-10-30 | Tid: 13:43:40Vi firar halloween tidigt i år. Varför är inte riktigt klarställt än, men så är det.
Tyvär så blir det ingen utklädnad mer än temat Huvudbonader som jag, Sara och Camilla kom på igår när vi var på donken.

Så nu är det dags att tagga till igen och förbereda sig på en skrämmande natt.
Eller kanske inte, men ändå! ;DSaras kommentar på detta: Det kan nog bli skrämmande. När du är tillräckligt full blir man ju rädd.

PEACE

 

 

 


Paranormal activity

Datum: 2009-10-29 | Tid: 22:06:20

 

För att fira den kommande Halloweenhelgen så bestämde vi oss för att kolla på skräckfilm så här på bakistorsdagen. Vi kollade på Paranormal Activity - filmen som sägs vara den läskigaste skräckfilmen som någonsin gjorts.

 

Detta kan vara den största överdriften jag någonsin hört. Förutom att det är 90 minuters sömnpiller med enstaka läskighetsmoment, så innehöll den ingeting som skulle kunna ge mig men för livet. Den är jobbigt filmad och man blir bara irriterad på Katies utbrott och på Micahs envishet. Den första halvtimmen händer absolut ingenting, och den resterande timmen så är det skumma saker som händer, det läskigaste är när hon blir dragen ur sängen. Mer än så är det liksom inte.

 

Mitt tips till er:INTE OCH SE FILMEN PÅ BIO. Det är så inte värt det.

Och sitt inte och förvänta er att något läskigt kommer hända, för det kommer det inte.

FAAAAAAAAAAAAIL

 

 

 

 

 


but you took the tongue I talk with

Datum: 2009-10-29 | Tid: 12:17:57
Igår var en awesome kväll, och jag tackar alla pojkar och alla flickor för att detta kunde ske.
Vi drog till klubb onsdag, jag blev ganska packad och dansade gärnet även fast musiken SÖG! Sen ville Filippa gå till Harry's för där var de gamla hederliga människorna så vi drog dit och hade ännu mer skoj.
Jag lyckades få i mig ganska stora mängder alkohol utan att bli sådär äcklig illamående som jag lätt blir på grund av min vackra fina asiatgen som inte låter mig dricka, men det gick skitbra.

Bilder kommer när de som tog bilder gör dem tillgängliga för mig ;D
Nu ska jag till köket och göra en bakisfrukost bestående av bacon och ägg, och sen ska jag kolla lite mer på min älskade anime Love Hina
LATER


Utgång

Datum: 2009-10-28 | Tid: 19:49:27 
Pink drinks that seem to get the best of you,
Rock late and sleep until the sun sets,Dra på lite partymusik och tagga till, för ikväll är det fest.
Jag ska tillsammans med Filippa, Alex, Elin, Katti och Emma dra till Klubb onsdag och röja gärnet...och det är bara människor som jag känner. Hörde rykten om att det skulle vara fler och att det var några kompisar till mina kompisar osv.
Men det kommer bli nice. Behöver lite annorlunda i en trist och grå vardag (iofs är mina vardagar varken trista eller gråa, med alla äventyr som jag är med om, men ni hajar grejen).

Filippa är nere och käkar och jag väntar med spänning på att de ska bli klara så att vi kan börja göra oss i ordning och dra in till staden Stockholm.

Vad ska ni göra ikväll?
Pork and beans

Datum: 2009-10-28 | Tid: 14:10:15
Filippa skickade tips om den här videon, och jag kan bara säga att den är underbar!

Countdown

Datum: 2009-10-27 | Tid: 23:44:44Bara 5 dagar kvar tills NaNoWriMo drar igång och jag känner hur jag redan börjar få prestationsångest. Har knappt förberett mig alls för i år, även fast jag förra året satt i början av oktober och skissade på karaktärer och ett händelseförlopp.
Anledningen till detta är för att jag redan har allting jag behöver för att skriva romanen i år, och för att göra det enklare för mig, och för att inte bara slänga ett projekt åt sidan så fort ett nytt kommer så bestämde jag mig för att fortsätta skriva på Issues, men börja från scratch. Ska försöka skriva klart kapitel fem nu innan söndag och sen börja om från noll med räkningen. Förhoppningsvis kommer utkastet vara klart i slutet av november och jag kommer kunna få mina goodies och rushen jag längtar efter.

Har fortfarande ingen framsida dock...


a fistful of glitter in the air

Datum: 2009-10-27 | Tid: 18:43:35
Har haft tråkigt hela dagen, och vet inte alls vad jag ska göra.
Har en massa planer på vad som ska göras, men ingen ork för att göra det. Någon gång under veckan dock.

* Fota bilder till fotouppgiften
* Städa mitt rum
* Städa till fiskarna
* Skriva sammanfattningen om heldagen med handelsavtalet


Saken är den att jag skulle klara av att göra allt det där på en dag, om jag bara la manken till. Men jag orkar inte riktigt.
Ska i alla fall försöka sätta upp ett stilleben med saker som representerar vem jag är, så att en av bilderna blir klara i alla fall. Vet inte om jag kan använda den där suddiga bilden på Frippa...


Gårdagen i bilder!

Datum: 2009-10-27 | Tid: 17:40:09
Drog till Ida


Taggade innan hundpromenad


Det är en lång historia.. don't ask. Låt oss säga att Ida blev lite biten och vi blev tvugna att åka till vårdscentralen och sy ihop hennes hand lite!Sen förtjänade vi lite mat..!Ida åt en guldfisk och var läskigt glad över sin medicin!Sen skulle vi hyra skräckfilmer, Ida tappade fokus lite och började plocka åt sig barnfilmer!B&J <3Jag var rädd och ida var väldigt fokuserad på sin glassSen kom det mer folkDe små turtorduvorna!Ibland kommer man inte hem från Robin för att bussarna går bajs och får vänta jättelänge på bussen och då får man sitta runt Robins matbord och då kan det bli väldigt flummigt!

/ Camilla

Bilder från gårdagen

Datum: 2009-10-27 | Tid: 14:00:54

Försökte fota bilder till fotouppgiften. Fast lyckades inte så där jättebra, eftersom det inte finns någon känsla att beskriva med fem stycken gummibjörnar. Men det blev en cool bild i alla fall..

 

Filippa är fett snygg i sina 3D-glasögon

 

Jag inte alls lika snygg.

 

Vi attackerade Gogge med kameran när han kom ut från toaletten

 

Jag fotade utan blixt. Killarna passade på att röra på sig extra mycket bara för det.

 

På bussen hem

 

Alla ville desperat vara med på bild

 

Det blev för suddigt för min smak, men jag ska försöka bygga ett stativ och göra om

 

Känsla: Kärlek
Blev som sagt för suddig för min smak, men jag tycker om bilden ändå

 

 

 

 

 


"Vi ska se upp"

Datum: 2009-10-27 | Tid: 12:52:54
(Skrev detta igår, men mitt internet fuckade ur och sen när det löste sig gick det inte att logga in. Ber om ursäkt)


Höstlov är najs! På riktigt!
Vaknade klockan tolv efter en helgs hårt arbete, och degade omkring hemma till klockan fyra då Filippa ringde och sa att vi skulle gå på bio och se "Upp" som Chrippa tjatat om att se hur länge som helst.

Gjorde mig i ordning och Filippa kom hit. Vi tog oss in till Gullmars och väntade på grabbarna. Chrippa och Gogge kom och vi åkte till Hötorget, hämtade ut fem biljetter och gick och mötte Olle. Sen gick vi till Kungshallarna där jag och Filippa åt sushi.
Sen kollade vi på filmen, och den var fan asbra. Har inte varit så lockad av att se den när man sett trailern, men det var fan värt det. I 3D var det också.
Fetnajs! :D

Åkte hem, och här sitter jag. Har lite bilder som jag tänkte slänga upp när jag laddat in dem om några min. Be patient.

Snore

Datum: 2009-10-26 | Tid: 12:14:26
Jag är för trött för att tänka, och för trött för att leva. Jag vaknade för dryg 40 minuter sen, och vill redan gå och lägga mig igen.
Det här med jobb kanske inte är min grej, after all


Tjofaderallan hippdedipp

Datum: 2009-10-25 | Tid: 00:03:23
Jag är för trött för att komma på en anständig rubrik, men ändå ska jag ägna säkert 30 minuter åt att återberätta historian jag och mina kära vänner och kollegor har skapat under dessa dagar då jag inte alls har haft tid att blogga.
Har några bilder också, men jag är för lat för att lägga upp nånting som tar tid, och min dator vill inte riktigt sammarbeta med mig heller, så jag skriver bara en lång text, med många paragrafer istället, så blir det lättare att läsa!
Mmmkay?

Vi börjar från början.
Fredagen avslutades med Historialektionen där jag gjorde absolut ingenting utan bara satt och väntade på att skoldagen skulle vara över, så jag kunde påbörja mitt höstlov. Jag och Camilla åkte hem till mig och kollade på när mammor födde barn, för att fördriva tiden innan jobbet.

Jobb, tänker ni nu. Och ja, jag jobbade igår. Det är Walking with dinosaurs på Globen och det pågår hela helgen. Så vi åkte in dit, förväntade oss att vi skulle sluta jättesent, men fick sluta runt nio. Jag hade sagt till Sara att jag skulle ringa om vi slutade någorlunda tidigt så jag gjorde det och det visade sig att alla grabbarna skulle hem till N2, så dit begav vi oss (jag, Camilla och Filippa).

Vi kommer dit, (efter en snabb tur hem till Sara för att låna hennes toalett och antiperspirantspray), och N2, Chrippa, Fredde, Gogge, N1 och Sara sitter i köket och diskuterar.

Tiden fortsätter och vi hamnar i vardagsrummet. Rökning, skitsnack, mer rökning osv. En vanlig kväll helt enkelt. Olle kommer dit, och de kör poker. Jag läser ur bibeln och ur barnsagor utan att någon lyssnar på mig (som vanligt). Som sagt. En helt vanlig kväll.

Camilla drar hem. Sen drar Olle och Gogge hem, och kvar sitter vikingarna och fortsätter att prata skit. Det var meningen att jag skulle åka hem tidigt och sova eftersom jag skulle börja jobba klockan 10 dagen därpå (idag), och jag beslutar mig för att sova hos Sara eftersom min jobbtröja ändå är kvar på jobbet.

Så blir det inte. Sara blir aspackad, vi sitter i N2s badkar och dricker och snackar. Sen ska Filippa och Chrippa hem, eftersom Filippa inte orkar sova hos Sara heller, utan vill åka hem och sova. Men hon missar bussen, kommer tillbaka tvingar upp Sara som ligger på N2 som ligger på mig i soffan (inte najs) och sen blir hon sur för att det tar så lång tid så hon går hem ändå.

Sara försöker få med mig hem till henne, men jag säger att jag sover hemma istället, eftersom jag inte är redo att gå hem än (trots att klockan börjar närma sig...för sent). Så hon går hem och kvar sitter vi.
Pratet fortsätter och N2 blir trött och vill att vi ska gå.

Runt 04:00 så går vi till Statoil, där jag köper en French hotdog som smakar skit. N2 drar hem, och kvar är jag Åhlén (som bytte ut Gogge och Olle. i.e han kom dit när de drog), N1 och Fredde. De låter inte mig sitta på bänken och jag slåss om det, men mislyckas rejält.

Bussen som Åhlén ska med kommer, och av hoppar två killar. N1 känner en av dem, och den andre presenterar sig för mig. Det skrämmer mig när han vet vad jag heter och först tror jag att han också heter Kim. Men sen säger han; "Du gick i samma klass som min syrra." och då trillar polletten ner, och jag inser att det är Viktor Gunnarson, Julias äldre brorsa. Jag blir ärligt talat helt ställd.

Sen går jag, Fredde och N1 hemmåt, jag svänger av vid Nyboda och de går hem till sig. Kommer hem vid fem och däckar i sängen.

Vaknar upp tre timmar senare, hoppar in i duschen och går sen och lägger mig igen. Det där dags för jobbet och jag har aldrig varit så otaggad.
Kommer dit, möter Camilla och tillsammans beger vi oss mot Globen.

Sammanfattningsvis;
* Walking with dinosaurs är ett popcornevent. Jag hatar från och med popcorn, hur goda de än är.
* Det går att klara av att jobba med 3 timmar och 50 minuters sömn i bagaget. Svårt, men det går.
* Rökning kunde inte ha varit underbarare
* Övertrötthet gör livet roligare

Efter insläppet till den tredje (och sista) föreställningen så får jag flytta över till hovet, där Muse ska spela. Det är awesome, och jag stöter på många bekanta ansikten. Katti visste jag skulle komma, så henne messar jag med. Men sen dyker Åhlén upp från ingenstans och jag hör Johan prata med honom lite snabbt. När jag byter kiosk så stöter jag på Åhléns kompis, Viktor Gustafsson och hans flickvän. De handlar av mig och sen ser jag Viktor igen när han går förbi kiosken för att göra någonting.
Jag träffar på Robin och Erik, och Camilla står och partar med dem till Muse sen när hennes pass är över. Jag joinar dem fast lite längre ifrån.
Sen när vi ska gå därifrån så stöter jag på Ronny.

Jag, Camilla och Åhlén (som oväntat hoppar på 72:an) åker hem, och jag träder in genom ytterdörren, säger att jag kommer snart eftersom jag håller på och röka, och berättar sen en sammanfattning av denna sammanfattning för mamma och våran granne som är på besök.

Nu ska jag gå och lägga mig. Äntligen!
Tack och hej, leverpastej!


Ps. Och glöm inte att dra tillbaka klockan ;D

Pps. Jag har en konversation som jag ska lägga upp, men jag gör det imorgon ;DCirque du freak: the vampire's assistant

Datum: 2009-10-22 | Tid: 23:23:50

Ännu en film som jag jättegärna skulle vilja gå på bio och se!
Hihi ;D

 

Olyckligtvis så kommer den inte till Sverige förräns den 26 Februari 2010.
Varför är Sverige så jäkla efter med ALLA filmer som man vill se?

 

 

 

 

 


Dubbelt upp

Datum: 2009-10-22 | Tid: 23:08:30

Idag är faktiskt den rätta termen "konversationer", eftersom det var två stycken som förtjänade detta.
Vi börjar med nummer 1.

Bakgrunden till denna är att vi sitter på globalt handelsavtalsgrejen och Kina har en diskussion med de flesta andra länder om utnyttjning.

Hannan (representerar Kina): Ni säger att vi behöver eran hjälp, men betyder det att ni måste utnyttja oss då?
Filippa (representerar EU) *mumlandes*: Ja...


Nummer 2, är mellan mig, Camilla och Johan på Globen, vid middagen. Det behövs egentligen ingen förklaring till denna.

Jag: Var ska du stå?
Johan: Var tror du?
Jag: I din mutta!
Johan: Där jag alltid står.
Jag: I Bellas mutta?
Camilla och jag: *asg*
Camilla: Det där var inte ens kul
Jag: Jo
Camilla: Bara en gnutta!
Både jag och Camilla fattar rimmet och börjat garva ännu mer!

Djurgårn' kissar här!

Datum: 2009-10-22 | Tid: 22:49:28
Idag har det varit en halvt spännande och en halvt tråkig dag.
Vi började dagen med att spela Spelet om världshandel, och det var det segaste jag någonsin gjort. Tänk er att från klockan 09:00 till klockan 15:10 sitta och lyssna på folk som pratar eller "diskuterar" om saker som har med ekonomi att göra...osv. Det var inte speciellt kul, så jag livnärde mig på bananer, muffins och en och annan godisbit, samt lekte med min dator och såg viktigt ut.

I slutändan så fick inte ens våran grupp (Industrigruppen) rösta, så det var helt poänglöst för oss att delta över huvud taget.

Jag hade cosplayat till det ordentligt, så jag såg ut som en kontorsnisse...i kvinnlig version då... haha.

Det kanske ser ut som att Henrik och jag är upptagna, men det är vi inte!

Bilderna är tagna från denna blogg; alexandramellin.blogg.se

 

Nästa steg var då att åka till jobbet. Jag orkade inte åka hem emellan så jag och Camilla satte oss på bussen och åkte till Gullmarsplan. Vi var inne på hovet två timmar innan vi egentligen skulle börja. Vi åt, och rökte och sen satt vi nere i omklädningsrummet och jag höll på med datorn och Camilla läste. Så satt vi i en timma innan vi gick upp och började arbeta.

 

Jag skulle egentligen stå i Polar, men jag sa till Lotta att jag ville byta, men inte visste var jag ville stå. Sen när vi kom upp från vårat vilda äventyr nere i omklädningsrummet så fick jag reda på att jag skulle stå nere vid isen, med Lillebror (Calle), så jag skuttade ner dit och hade riktigt kul när Djurgårdsklacken stod bakom oss och skrek ramsor som jag inte alls hörde texten till.

 

 

 

Det är anledningen till rubriken. Tydligen så sjöng det "Djurgårn' tills jag dör" men med över hundra basröster som bokstavligen gormar ut orden, så hörde jag "Djurgårn' kissar här, djurgårn' kissar här". Det var awesome.

Gick mot bussen med Camilla och de två Joakimmarna, och en av dem tog min packning och bar. Dator och påse med ombyteskläder. ALDRIG har en kille gjort så om jag inte bett honom (läs: tvingat honom) så det var en skön omväxling i tillvaron.

 

Det var planerat att jag skulle sätta mig och skriva på uppsatsen som ska lämnas in på söndag, men jag känner att jag är så otroligt slut i kroppen och i sinnet att jag inte kommer klara av det.

 

 

 

 


-

Datum: 2009-10-22 | Tid: 08:46:01

Det är klart den här dagen är grå. Vad skulle den annnars vara?
Det konstiga är att den är grå för alla andra också, den hade varit grå för mig hur ljus den än hade varit.


Ibland behövs inga ord.

Dagens

Datum: 2009-10-21 | Tid: 23:00:27Konversationen för dagen står Henrik och Hannan för. Tackar för det! ;D

Bakgrunden till detta samtal är att vi sitter och snackar om vad Hannan sagt om Henrik på engelskan eftersom han skolkade.
Och ännu mera bakgrund är att vi skämtar om hur Henq svenneflippar hela tiden. (Det finns en förklaring längst ner angående de olika flipparna vi har)
Anyway, konversationen går lite så här;

Henrik: Hannan!
Hannan: *hör inte*
Henrik: *puttar till bordet med foten så att det nuddar Hannans stol*
Hannan: Vad?
Jag: Vi berättade om vad du sa till Sven igår.
Hannan: *skrattar*
Henrik (med allvarlig min): Förvänta dig ett väldigt argt brev!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Att svenneflippa: Man skriver elaka/arga brev till viktiga personer som kan göra något åt problem.
Att ghettoflippa: Man skriker högt och ilsket (orginalflippen eftersom Hannan skällde ut en yngre elev för att hon var kaxig, och i hennes (våran) klass började reta henne och hela tiden säga "Flippa inte nu Hannan!")
Att kinaflippa: Man slåss helt enkelt (jag)Dagen i korthet

Datum: 2009-10-21 | Tid: 22:49:49
Det har varit en ganska händelserik dag.

Texten: Vi hade chefredaktören (eller något sånt) på besök som förklarade lite hur det skulle gå med våra artiklar och allt det där.
Jag lyckades hitta två nummer som jag ska ringa (och lyckades typ få en kille att ställa upp på intervju)

Lunchen: Risgrynsgröt...mhmmm... <3

Religionen: Pratade lite om judendomen och påbörjade kristendomen. Vi fick läsa ur bibeln och stuff. Carro la sin på golvet och ställde bordet på den.
Fick tillbaka mitt prov eftersom jag inte var där i Fredags. Fick VG och en skitrolig kommentar från Jesper. Blev glad.

Idrott: Hade Olympiska spelen, med en asrolig uppvärmning. Faktiskt ganska kul.

Hos Sara: Bakade muffins och gjorde frosting och åkte sen till centrum för att köpa cigaretter och skyndade till skolan.

Kvällskursen: Visade sig att vi skulle vara i simhallen (som ligger typ fem min från centrum...suck) så fick åka tillbaka, och sen köra stenhårt på gymmaskinerna i en timme. Kändes faktiskt ganska bra, och lyckades springa 1 km på löpbandet på 6 minuter. Stolt!

Tillbaka hos Sara: Äter middag, tårta och cupcakes. Pratar med Sara, hennes syrra och två av Saras kompisar (tror jag att de var i alla fall) Myspys.

Hemma: Hittar en outfit till imorgon och sätter mig vid datorn.National Novel Writing Month

Datum: 2009-10-21 | Tid: 10:06:53

November är en väldigt viktig månad för mig.

Varför, undrar ni säkert, och det ska jag förklara för er.
November är viktig, eftersom NaNoWriMo hålls då.
Då är nästa fråga; VAD FAN ÄR NANOWRIMO KVIGA?!

Svaret på detta är; NaNoWriMo är en tävling som går ut på att man ska skriva 50.000 ord på en månad, och det är meningen att detta ska bli till en roman av eget val. Detta är en utmaning som mest går ut på att man ska utvecklas som författare och inte tänka så mycket på vad man skriver utan bara skriva och låta det negativa komma senare när man är färdig med utkastet och kan ägna sig åt redigering.

Varför skulle någon utsätta sig för denna stress?
För att det är grymt kul samtidigt som det är grymt jobbigt. Men känslan man får i slutet, när man har klarat sina 50.000 ord är underbar. Det är en rush som inte går att mäta sig med mycket annat.

Men det krävs mycket uppoffringar, och förra året var jag isolerad i stort sett hela månaden, vilket är lite jobbigt eftersom det är fler födelsedagar och händelser i November än i någon annan månad (någon hatar mig med andra ord). Dessutom måste man (uträknat förra året) skriva ca 1,666 ord per dag vilket motsvarar ungefär fem sidor, i storlek 12 med 1,5 radavstånd.

Jag vet att ni antagligen suckar och tänker att det kan var det tråkigaste som har hänt värden, men det är snarare tvärt om. Jag längtar redan.
Så jag säger hej då till det sociala livet och hej till jobbiga skoldagar och griniga mornar.


If this is what life has to offer for me. I might as well go back inside. And fall asleep.

Datum: 2009-10-21 | Tid: 09:44:13

Fy för att gå upp tidigt!
Det gjorde ont i hela kroppen när jag skulle upp idag, jag ville verkligen inte. Men upp kom jag, klockan halv sju gick jag upp och nu sitter jag här och har redan varit i skolan i snart en och en halv timma. Inte ok.
Kim och Niklas sitter och bråkar om något brevid, det sista jag hörde var "Kiim, får jag låna  dina hörlurar". "Neej, du ska jobba" "Men N1 fick juuu.". Hahha niklas är en bebis!
Nu tror jag att Niklas sitter och gör illa Kim på något sätt, hon utbrast just "Inte undra på att jag bits!"

Dagens schema:
Överleva textlektionen - måste  börja skriva frågor och tänka på vad exakt jag vill få ut från rat riot - intervjun.
LUNCH
Religion
Idrott
Sitta kvar en stund och förbereda mig inför morgondagen
Gå hem till Ida och plugga lite
Dra till No hands rep med ida!


Samtidigt så har jag min kamera med mig så jag ska försöka sammanfatta dagen i bilder, så bilder från idag kommer upp ikväll eller imorgon!


and from your lips she drew the hallelujah

Datum: 2009-10-20 | Tid: 22:46:59
Ska snart gå och lägga mig tror jag.
Har spelat lite spel på Mindjolt och skrivit lite på Issues, men det känns som att jag inte kan tillföra så mycket mer till världen idag än vad jag redan gjort.
Så med dessa ord säger jag GOD NATT!

I just gotta let it go

Datum: 2009-10-20 | Tid: 18:15:32

(Tänkte göra det här till en daglig grej, bara så att ni vet)

 

Bakgrunden till denna konversation är att vi har haft en övning på psykologilektionen om kroppsspråk. Jag har fått gå ut från klassrummet med några andra, och ska sen berätta en historia som de andra ska lyssna på.
Vi slutför uppgiften och våran lärare frågar oss hur det har gått.

 

Karin: Så hur gick det för er tre då?
Jag: Hon *pekar på Camilla* ignorerade mig totalt, och hon *pekar på Helena* frågade frågor och var intresserad.
K: Jasså, och hur kände du dig att bli ignorerad av Camilla?
Jag: Jag är van...

 

 

 

 


Duttig camilla

Datum: 2009-10-20 | Tid: 18:03:54
Jag har precis skrivit engelska-grejen och mailat in den, två sidor blev det - jag är såå duktig! Tre dagar kvar tills det är lov nu! JA, JA , JAA!!

Ikväll kommer Sara över (som alla andra tisdagar) och vi ska titta på Desperate ! Tjoho!Nu ska jag försöka städa mitt rum lite så att Sara inte smäller av när hon ser det och sen blir det väl någon form av middag!

Ha en trevlig tisdagskväll!Galen shopping

Datum: 2009-10-20 | Tid: 17:50:21
Kompromisser kan vara det bästa som finns. Jag har velat åka in till stan för att köpa byxor och uggs och Sara har vägrat att följa med för att hon varit upptagen. Men idag så följde jag med henne för att hjälpa henne med ingredienser till cupcakes (kan frostingreceptet i sömnen) och jag följde bara med om hon lovade att gå med mig för att leta. Hittade inga skor, MEN, jag hittade en vinterjacka på Team sportia och ett par vantar på KappAhl som jag spanat in sen i fredags.
DET VAR FETT SWEET, för nu behöver jag inte oroa mig för jackor mer.

Jacka
999 kronor
Team sportia

 

Mysvantar
89 kronor
Kappahl

 

Jag är nöjd i alla fall! ;D

 

 

 

 


when you bleedin' on the floor

Datum: 2009-10-20 | Tid: 12:17:54
Hade en väldigt aktiv natt idag. Kunde inte släppa Nearly famous så jag kollade klart på alla avsnitt och var dum nog att dricka cola så jag blev ganska pigg. Runt tre när sista avsnittet var slut så var jag verkligen inte redo att gå och lägga mig, så jag gick ut och rökte och sen satte jag mig vid datorn och började skriva på boken, halvt gråtandes över slutet som inte alls var som jag ville att det skulle vara. Lyckades få ihop drygt en sida om en deprimerande morgon och blev rätt nöjd. Då gick jag och la mig med iPoden och lyssnade på sovmusik tills jag däckade, and here I am, väntar på att skolan ska börja så jag kan slutföra också denna dag och gå hem och sova igen.
Smiink

Datum: 2009-10-20 | Tid: 11:03:29
Jag har aldrig kunnat lägga en bra eyeliner, jag har aldrig försökt heller.
Idag tittade jag runt på lite bloggar och kom in på en videblogg som visade exakt hur man gör, AND I DID IT!
Här är bloggen: Micromiss Om jag klarar det kan ni klara det!

Det svåraste var att få det likadant på båda sidorna, men tror jag lyckades någorlunda och det ögat man gjorde sist blev såklart bäst bara för att man hade övat och så.. Men men! Här är det bästa ögat!För att vara första gången tycker jag det blev bra faktiskt! (A)

Nöjd!


Konstig natt

Datum: 2009-10-20 | Tid: 09:15:49

Hade världens konstigaste dröm i natt. Jag drömde om min 18-årsdag. För det första träffade jag inte mina föräldrar på hela min födelsedag, dagen efter var Kim i mitt rum när jag vaknade och jag fick ett skitsnyggt gitarrfodral fylld med verktyg av henne, jag blev asglad?! fast sedan kom en random snubbe och berättade att verktygen var dåliga, vilket var lite skumt eftersom att jag satt i min säng. Och sedan fick jag en kattunge av mamma och pappa.. (aww... </3) Men det var inte mina föräldrar som överlämnade den utan det låg paket på mitt golv och ett av dem hade bilder med katter på sig, i den låg det mer  bilder på en förövrigt jätteful katt som jag skulle få om några veckor.
Jag försov mig till 18:30 och skulle ändå iväg till skolan, pappa satt vid datorn och sa inte ens grattis till mig. Jag rusade iväg, men inte till skolan.. Jag hamnade på curres corner i tyresö med Helena, Hannan och min lärare Pehr (?!). Vi satt där och drack öl och åt olika bakelser! Haha! 
Efter det skulle jag hem, klockan var ungefär tre på natten om jag minns rätt, men inga bussar gick så jag skulle ta en buss för att åka till Krullis. Men jag kom bara halvvägs innan jag insåg att klockan var för mycket så jag åkte hem istället, var hemma klockan två? (vilket betyder att tiden var jättekonstig). Och när jag var hemma fick jag för mig att jag skulle åka till Krullis i alla fall. Så jag sprang till bussen om och om igen men missade den hela tiden och träffade alltid skumma, läskiga typer på hemvägen.

Det är nog något fel på mitt huvud... Nu ska jag köra Zumba!Nattbus

Datum: 2009-10-20 | Tid: 00:05:18

Ibland blir det bara för mycket liksom.


it's a love story, baby just say yes

Datum: 2009-10-19 | Tid: 23:44:57Har just suttit och kollat på Nearly famous, efter ett tips från Helena och Hannan. Är helt kär i den serien, och det är synd att det bara finns sex episoder sammanlagt, eftersom serien lades ner.
Varför vet jag inte, för den är verkligen jättebra!
(Sen att en av de kvinnliga huvudrollerna ser ut som en kvinnlig Bill Kaulitz (som dock ser ut som en brud till att börja med), det är en annan femma)

 

 

 

 

 


Ett blött skämt!

Datum: 2009-10-19 | Tid: 17:25:39


Som inte är en konversation från idag, utan från i lördags mellan mig och Sara!

Vi satt på bussen och började döpa övervakningskameran som var precis över oss.

Sara: Kolla, den har typ öga, näsa och mun. Den ser glad ut..
Jag: Vi måste döpa den!
Sara: Ja!
Jag: Jag döper den till...... Bosse!
Sara: OKej...
Jag: Min morfar heter det btw!
Sara: Okej.. Min morfar heter Sten! haha
Jag: HAHA! Jag kan en Stenhistoria!
Sara: Aha är det den där "Hej jag heter Sten men kallas för Grus" eller?
Jag: Näe. Så här går den : "Två pojkar skickades upp till rektorn. - Vad har du gjort för någonting? Frågar Rektorn den första pojken.
- Jag kastade sten i vattnet! Svarar pojken.
- Jaha, det var väl inte så farligt. Vad har du gjort för någonting då? Säger Rektorn och vänder sig till den andra pojken.

- Nej.. alltså det är jag som är Sten!"
Sara: Haha! Fyfan! Hatar torra skämt!
Jag: Fast tekniskt sätt var det här ett blött skämt ju..P.s. Sorry kim, jag använde din fina "dagens konversation-logga" innan dig. Kunde inte låta bli (A).Ahlgrens rattar

Datum: 2009-10-19 | Tid: 17:10:18Idag insåg jag något som alla andra säkert insåg för länge sedan. Men vadfaan, det är ju riktigt ordvitsigt ändå!
Ahlgrens RATTAR stödjer.... Bröstcancerfonden! Hajar ni? Rattar? hahaha, förlåt. Jag är lättroad!

Kom precis hem från tandläkaren, inga hål! Go mina tänder! Men däremot så kallade min tandläkare mig för kossa idag, tydligen gnisslar jag tänderna när jag sover så att de har slipats ner.. Snett.. Det är inte så kul.

Skolan var riktigt tråkig idag, jag försov mig ordentligt. Men det var första gången den här terminen så det är väl ok.  Jag, Hannan, Helena och kim förgyllade dagen genom att vara så flummiga som möjligt på lunchrasten, tror att vi slog något slags rekord!

are you wishing you were ugly like me

Datum: 2009-10-19 | Tid: 16:27:43
And I said "Dude, your perspective on life sucks!"


Ska stänga mitt fönster, hämta någonting i matväg och sen ska jag skriva den där jävla engelskan. Och börja tänka lite på fotouppgiften och på idrottsuppgiften. Någon gång under kvällen ska jag städa mitt rum också.
Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova lite.

Hoppas mamma lagar något gott till middag.

Fred goes swimming

Datum: 2009-10-19 | Tid: 16:16:26

Till Hannan och Helena. Det här var videon jag ville visa er! xD

 

 

 

 

 


out in the dark

Datum: 2009-10-19 | Tid: 15:55:22
USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH!

Det var allt som fanns att säga.Bästa konversationen!

Datum: 2009-10-19 | Tid: 13:29:56
Emelie: Det är mössprovning 17-19 november i cafeterian
Jag: Redan?! Tänk om huvudet växes tills studenten?
Emelie: SyynnD
Issa: Det spelar ingen roll. Man ser ändå ut som en balle i den!

*asg*


Skoltrött

Datum: 2009-10-19 | Tid: 11:41:15Är så jävla trött på skolan och dess oändliga enformighet.
Hatar svenskan, hatar engelskan, hatar psykologin, historian, samhällen och idrotten. Allting som har med skolan att göra.

På den ljusa sidan så är det i alla fall bara en vecka kvar, sen har vi en veckas lov. Men det räcker inte! En veckas frihet för flera månader av trista, regniga dagar där man måste tvinga sig själv att lyssna på läraren som delar ut ännu en uppgift som man lägger på högen med alla de andra uppgifter man ska göra, men som man skiter totalt i egentligen.

Nej, ge mig ledigt resten av hösten och vintern så ska jag vara riktigt duktig i sommar och få godkänt i allt annat.

 

 

 

 

 

 


Höstdepressionens tecken

Datum: 2009-10-18 | Tid: 22:26:36
Var inne på denna blogg och hittade en liten lista på vad som definerar en höstdepression.
Känns bra att veta att jag inte är ensam i alla fall.


Höst-deprissionen känns igen på:
- Listor. Överallt listor med saker som behöver tas itu med, snabbt också.
- Hat mot listor. En oförmåga att ta tag i dessa listor. Aldrig får man stryka något.
- Högar. Brevid dig ligger ständigt en hög med papper, böcker, JOBBJOBBJOBB (man får aldrig sin klänning klar)
- HAT. Dina kära vänner som du myste med hela sommaren. Du hatar dem så jävla mycket, ibland i alla fall. För att inte tala om dina ovänner, de ska ju bara akta sig faktiskt.
- Inga kläder. Nej, det är inte så att man går runt naken. Mer så att man inte äger några kläder längre. Allting är ju faktiskt fult.
- Alla har fint hår. Utom jag såklart. Värdelöst.
- Trött. Orkar ingenting. Vill ingenting.
- TV. TV är bästa vännen. Speciellt serier där människor blir lyckliga.
- All annan media med människor som blir lyckliga. Älskar den, hatar den.
-  Meningslös shopping. För att försöka motverka problemet med inga kläder, shoppas det en hel del. Tyvärr till ingen nytta, eftersom det mesta från början man tagit hem det är fult som stryk.
- Te. Hela tiden te.
- Tala ut. En känsla av att man måste reda ut ett missförstånd med så gott som alla man känner.
- Sömnproblem. Svårt att sova på grund av en känsla av att det är någonting som glömts bort.
- Katastrof. Jag känner på mig att alldeles snart kommer det att gå åt helvete.

Nu ska jag gå och lägga mig, utan att röka min cigarett som jag så länge längtat efter. Jag orkar helt enkelt inte gå ut.bitchin' n' itchin'

Datum: 2009-10-18 | Tid: 21:46:22
Då jag har lagt in bilder från mobilen, så får ni några bilder och några filmer att gotta er i.
Själv är jag för trött för att bry mig om någonting atm. Jobb + mensvärk + bakfylla = inte kul.

Men först, den efterlängtade filmen om vad som händer när vi är för trötta en orienteringsdag.


What happens in Alby, stays in Alby. That's the way it isFörbandet soundcheckarGreen day går på och börjar spela. Fullsmockat
Fullt ös, medvetslösJesper visar oss hur judar ber

Varm choklad med grädde och skorpor hos SaraBowlingklotN2 och GoggeFredde, Olle och N1

Söthunden, Bronx <3Älgstek och potatisgratäng till middagDexters labratorium och andra tecknade serier


 

 

 

 


i've got plans

Datum: 2009-10-18 | Tid: 21:38:16
Stod i A27 idag, och det var jag, Kim den vite och två killar som hette Joakim båda två, så det var Joakim 1 och 2, och sen var minikim där också (Kim den vites yngre bror) och Jesper som jag stod med första dagen på NHL.

Jag hade somsagt mensvärk och jag gick bak och satte mig för att vila min stackars mage lite.
Detta ledde till konversation som jag korade till dagens konversation.

Joakim 2: Sitter du här och myser?
Kim den gule (jag): Lider snarare!
J: Ont i magen?
K: Yes.
J: Det är inte lätt att vara tjej ibland.
K: Aldrig! Det är aldrig lätt!
J: Jo. Tänk så här; 100 killar alla är kåta. Du kan dela ut kommandon hur lätt som helst!

Jag tyckte det var kul i mitt tillstånd som lidande/övertrött/bakisLet's get out of here!

Datum: 2009-10-18 | Tid: 12:17:52
Nu drar jag till stan en snabbis för att handla jeans, ska handla någon av dessa på bik bokSåg att kissie har köpt likadana (xD) så hoppas inte att alla wannabes har härmat henne så att de är slut.


previously

Datum: 2009-10-18 | Tid: 11:44:46
Helgen har varit spexad.
Vi var och bowlade på Fredagen, och jag har aldrig gjort så många strikar i hela mitt liv (öppnar upp allting med att göra två på raken), men det gick också sämre än vanligt.
Det var kul ändå.
Efter det gick jag hem till Sara och vi låg och kollade på All the boys love Mandy Lane och sen låg jag i hennes säng i en timme och väntade på bussen eftersom jag inte orkade gå hem.

Pappa väckte mig på lördagsmorgonen och jag klädde på mig och satte mig i bilen för att åka till farmor och farfar. Det bjöds på lunch, flyg och hotell blev bokat och sen var det middag.
Sen skjutsade farmor in mig till nynäshamn eftersom jag skulle åka kommunalt hem, och satte mig på bussen. Jag var hemma 90 minuter senare.
Drog på mig en klänning och sminkade mig, och hoppade på bussen som gick klockan 10 in till Gullmars. Bar av till Skanstull och där satt vi i ett par timmar och drack.
Det var sweet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig. Jag börjar jobba om två timmar och femton minuter!

LATER
(bilder kommer senare)Nu är det allvar!

Datum: 2009-10-18 | Tid: 11:30:57
Bion var helt ok igår, jag tyckte handlingen var lite hoppig men alla musik och dansscener var grymt bra gjortda! Jag och sara hade skitkul, jag kan inte sätta fingret på vad som gjorde allting så kul, vi var nog övertrötta och skrattade åt alla, varandra och oss själva. En grej jag kommer ihåg är när tjejen som sitter brevid mig lägger luva med päls på i min cola o typ hundra år och sedan håller på att välta den. Men iaf när hon precis har lagt den sitter sara och ska säga någonting men jag kan inte koncentrera mig på vad hon säger för att jag tittar på min cola med jackpäls på. Så jag säger "men nu kommer det ju lukta blöt hund här" och vi garvar i säkert en kvar. Sen var det kul att folk "sssshade" skitmkt på filmen, för vi hörde bara "SSSSH" "SHSSSH" "SHHHSHHH". Vi hörde aldrig någon prata.. hmm? Sen är det någon som går ut från bion och på vägen ut gör han ett vad jag kallar djungelvrål?!

Flum flum..

Nåja, rubriken handlar om att nu är det allvar! med vad?
Jo jag ska sluta äta godis och andra onyttigheter, inte helt kanske men jag ska äta det så sällan som möjligt. Är jag sugen på godis ska jag äta frukt eller grönsaker. Det är bra för att då sparar jag mer pengar, men det är även bra för min hälsa! Jag ska inte heller äta på nätterna när jag kommr hem, har hört att det är dåligt. Det är tre måltider om dagen som gäller, med något mellanmål. Jag ska dessutom seriöst satsa på att köra zumba så ofta som möjligt. Jag måste få igång min kropp lite igen.
DET ÄR ALLVAR DEN HÄR GÅNGEN!

FAME!

Datum: 2009-10-17 | Tid: 19:16:57
Ska åka och se fame med sara nu! JAAY! :)


LONDON HERE WE COME

Datum: 2009-10-17 | Tid: 17:44:33


Nu var flyget bokat också.
Ska sätta in massor av pengar på diverse konton när jag kommer hem.
Sitter hos farmor och farfar just nu, för vi firar farar som fyllde 70 för två veckor sen.
Men i alla fall.
Nu är allting bokat, så nu är det bara att börja spara pengar till all galen shopping och allt galet festande ;D
TJOHO

 

 


  


Bokat och klart

Datum: 2009-10-17 | Tid: 17:37:47

Nu har jag bokat hotellet som vi ska bo på, efter mycket strul och många sura miner från min sida, då internet inte alls har velat göra som jag vill.

One down, one to go!
Ska bara fixa flyget nu, men det ska inte vara något större problem.

LATER
CAMELTOE

Datum: 2009-10-17 | Tid: 16:50:28

Ibland när jagh ar tråkigt kikar jag runt på bloggar och ibland kommer jag tyvär in på de kända, blonda 15-årigas bloggar.. Jag kom in på paows blogg och bläddrade runt lite och hittade den här bilden och höll på att garva ihjäl mig!Tittade hon på bilden innan hon la upp den ? I dont think so... eller?Flum :D

Datum: 2009-10-17 | Tid: 14:30:23
Alltså jag hade den bästa kvällen igår, den bästa jag har haft på säkert ett halvår. Jag har haft en skitperiod nu och jag skrattade så mycket igår att jag blev helt överväldigad, jag var tårögd när jag kom hem för jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår.
Alla var helt höga på kaffe (alltså ingen alkohol - bäst! ) och helt galna, allt var så flummigt och egentligen garvade vi åt ingenting men kul var det! Vi har stöörda videos från igår som jag ska lägga upp! Ni kommer inte fatta någonting men jag gråter av skratt när jag ser dem. Det är verkligen videos jag kan ta fram när jag känner mig nere och kan bli glad av.
I somras gled jag ifrån ett kompisgäng för att jag började vara mycket med några andra, och de senate veckorna har jag glidit ifrån det gänget också pga lite komplicationer.. Så när jag var med de här människora igår kände jag att jag hörde in någonstans igen. Jag och Ida kom fram till att vi ska börja vara med dem mer. De är inte som alla andra, även om man skulle vara ifrån dem ett tag så kan man komma tillbaka och allt är precis som när man lämnade det. Med andra känner man verkligen att det har blivit annorlunda bara man har varit ifrån dem 1-2 veckor.
Jag är glad just nu, tror jag. Vet inte riktigt, jag har nästan glömt hur det känns att vara glad hela vägen in i själen, men jag tror att det kan vara så här det känns!


Tuffsituffsi

Datum: 2009-10-16 | Tid: 18:58:14

Kom hem från stan för en stund sedan, var där med Berglund. Det var meningen att jag skulle köpa vampyrgrejer till halloween men så blev det inte. Vi gick mest runt! Men det var mys! Vi kom fram till att vi har speciella hjärnor och lite sånt där. Jag var förövrigt sjukt flummig, så om ni såg en tjej som garvade och en rädd kille så var det oss ni såg!

Igår var vi på södertörns högskola med skolan, för att kika lite. Jag och kim roade oss med att räkna hur många snygga killar vi såg, jag såg tre, kim såg fyra. En av mina tre var verligen bamchicabamwow!
Men när vi var utanför skolan, påväg till bussen så såg vi en snygging till som stod med sin kompis och rökte.. Tror båda gick och funderade på en anledning till att gå fram och snacka.. Men vi kommer inte på något och konstaterar bara om och om igen hur snygg han var... När vi har gått förbi dem och är några meter ifrån utbrister kim: Har ni en tändare?.. det hade jag ju kunnat fråga!! (vi fortsätter gå bort ifrån grabbarna)
Jag: Omg.. vi går och frågar!
Kim: Men det ser ju bara dumt ut.. om vi går tillbaka nu...
Jag: Sant....  DU KUNDE INTE HA KOMMIT PÅ DET FÖR EN MINUT SEN?! EN MINUT KIM.. EN MINUT TIDIGARE!

Okej.. det var kul då.. men inte längre.. Den stora frågan är.. ska jag publicera det här? Nåja, vi har i alla fall utlovat en liten del av våra liv i den här bloggen.. Och det här är en väldigt, väldigt liten del.! Enjoy..
Men har ni tänkt på att man alltid får alla bra idéer lite försent?


Nu ska jag sitta vid datorn en timma sen drar jag och tittar på när beglund, italo mfl repar!Början på kapitel fem - Issues

Datum: 2009-10-16 | Tid: 14:48:36

I was sitting at the kitchen table, eating some ice cream, when my dad opened the front door and stepped inside. My body went rigid and mechanically I turned my head to my right and towards the kitchen entrance, waiting for him to appear completely. I felt like the betrayed housewife, waiting for my husband to come home so I could interrogate him.

 

“Hello, Savannah,” he said casually.

 

“Hey, you cheating bastard,” I wanted to say. Instead I was silent and glared at him.

 

“Not in the mood for talking, are we?”

 

Go to hell! My mind screamed, but my lips refused to move the way my mind wished for them to do. To add on the grumpy teenager-act I stood up, still glaring at him, dumped the bowl in the sink and turned on my heel, walking through the living room where mum sat (a sting of sadness rang through my body as I saw her eyes lit up at the sound of dad’s voice) and into my bedroom, slamming my door. I wanted nothing to do with my father right now, or ever again. Cheating fucking twat!

 

My fist collided with the door and I closed my eyes hard, trying to push away the image of my father, grazing into the eyes of that woman.

 

“Savannah, are you okay in there?” my mum’s asked right outside, a slight tone of worry lacing her voice.

 

“Yeah, totally fine,” I replied, my own voice strained from the effort not to cry. Another sting traveled through my body, this one of the guilty sort. I had to tell her that dad was cheating, didn’t I? It was vital information for their marriage, and the survival of it.

 

“Daddy,” I could vaguely hear Sophie shout happily. “How was work?”

 

“Pumpkin,” dad replied in a fatherly sort of way, and I could picture him lifting her up in his arms for a massive fatherly hug. Arms that surely had been wrapped around that women. The thought made me nauseous. Shithead!

 

But hearing Sophie’s happy exclaim made me think too. If I told mum what I’d seen there was three different possibilities. One, she would divorce him. Two, she would forgive him, or three, she wouldn’t believe me. At the thought of option number one, I shuddered. I could be the reason for our family breaking apart, and no matter how much I disliked living here from time to time (most of the time…) I couldn’t picture us living, you know, not together. I didn’t even know who I would live with if that happened.

 

 

 

 


all I want is candy

Datum: 2009-10-16 | Tid: 14:38:25

Sötsugen släpper inte!
Jag är hungrig hela tiden, och sugen på godis HELA JÄVLA TIDEN!

Jag kommer bli stor som en skyskrapa utan problem om jag inte hittar något substitut för skitmaten och godiset.
Men det är ju sååå goth!
:(

get down with the sickness

Datum: 2009-10-16 | Tid: 12:43:56
Idag mådde jag inte så bra när jag vaknade, så jag somnade om och vaknade igen för drygt 40 minuter sen. Har sjukanmält mig och sitter mest och rullar tummarna, och försöker hålla min mage i schack.

Vi lyckades aldrig boka någon resa till London igår, men vi (jag) ska fortsätta idag. Väntar på svar från Expedia.se eftersom de har fått för sig att man inte är vuxen nog att åka utomlands själv förrän man är 19. Skitsnack, säger jag bara!

Och det värsta med Expedia var att det var så jäkla billigt. Vi hade fått pengar över om vi bokat med dem! Men men, jag får fortsätta kolla runt lite och leta efter billiga alternativ!


Ibland...

Datum: 2009-10-15 | Tid: 15:51:49
...så är det jävligt roligt att leta hotell!
Känner sig så otroligt ekonomisk och smart


UNDERBART ERBJUDANDE, don't you think?


Morning glory

Datum: 2009-10-15 | Tid: 11:25:39

Morgon kära vänner.
Idag lyckades jag ta mig upp utan några större konsekvenser. Det var mest när jag stod där och öppnade dörren till mitt mysiga om än något kvava rum, som jag insåg att det var svinkallt ute i vardagsrummet. Trots det gick jag ut och på toaletten.

Kom till skolan, redo för psykologiprovet. När jag först fick det i handen kom paniken eftersom frågorna verkade jättesvåra, men efter de första frågorna så kom flödet och jag skrev så att pennan glödde och handen gjorde ont. Fick ihop tolv sidor sammanlagt, men det var sånt där riktigt provpapper med världens största mellanrum mellan linjerna så det var väl kanske fem "vanliga" A4-sidor.
Jag är nöjd anyway.

Precis när jag satt där med sista frågan som handlade om två olika personer som uppfostrats olika (man skulle sen beskriva hur deras verklighetsuppfattning var, samt hur de skulle klara av att komma ur en traumatisk kris) så fick jag en idé till en ny bok som ska skrivas så fort jag har blivit klart med Issues och skrivit klart den andra boken som jag har i mitt huvud, om en tjej som åker utomlands och ladida.
Jag är fett taggad.
Har kommit in i en kreativ period igen och skriver och läser som om det inte finn en morgondag.

Snart så ska vi åka till Södertörns högskola på ett studiebesök, och det ska bli rätt kul. Är mest taggad på resan dit, för då kan jag läsa lite på Huge, boken som jag läser (Det blev inte den andra Big mouth, ugly girl, för Sara sa att den sög, så jag la den längst ner i högen, hihi). Den är jättebra.

Anyway, känner som att jag bara skriver upp massa skit, så jag lägger av nu.

LATER!

 

 

 

 


Vi är med och tävlar!

Datum: 2009-10-15 | Tid: 11:19:40

Vi är med i dagens blogg hos Emmelist! Rösta på oss! :)

http://emmelist.blogg.se/2009/october/finalister-i-dagens-blogg-1.html?_tmp=b36c96282412a227781137ebb5594e629059c338


Camilla har blivit skatare ? :o

Datum: 2009-10-14 | Tid: 20:16:54
Men så är inte fallet, jag var lite modell på mediaveckan! Men för dem som inte känner mig och inte ser hur absurt det där är så ser det ut som att jag skulle kunna vara en liten skatare! Eller hur ?
Det är Isabella i min klass som har fotat o redigerat, bilderna är fotade i studio egentligen.

Snart är det dags för Greys anatomy och efter det true blood!


Lite ostadig eller vad ? Tror inte det finns någon med sämre balans! Kommer aldrig ställa mig seriöst på en bräda!ajuste...

Datum: 2009-10-14 | Tid: 15:36:18

Jag läste ut första boken igår. Den var rätt tunn så det tog mig bara två timmar. Kunde inte släppa den, även fast den egentligen inte var så bra.
Ska fortsätta med nästa nu, Big mouth, Ugly Girl, den verkar inte så där skitbra i stil med en "jag-kan-läsa-den-här-hur-många-gånger-som-helst"-bok, men man måste prova allt, och med min inställning så kommer jag antagligen läsa klart den, hur tråkig den än är.
Fast vem vet, den kanske är skitbra.

Nej, nu ska jag kolla min frånvaro, och ev. sjukanmäla mig för jag orkar inte med kvällskursen om vi ska vara ute och hålla på.

 

 

 


Nerfryst

Datum: 2009-10-14 | Tid: 15:28:09
Skulle aldrig gått till skolan idag!
Allting suger, textlektionen var skum, religionen halvtråkig och idrotten äckligt cp.
Vi var ute och körde baseball i det varma oktobervädret och jag är kall ända in till skeletet.
Kan knappt skriva ordentligt för mina fingrar vill inte röra sig som de ska!
Hatar veckorna som varit, och antagligen de som kommer också. Det går bara åt helvete.

Ska sitta i skolan i två timmar nu och vänta på kvällskursen.
Och gissa vad vi ska göra!
JO, kära vänner.
VI SKA SPELA FUCKING BRÄNNBOLL!

Nej, säger jag.
NEJ NEJ NEJ NEJ!buhu :(

Datum: 2009-10-14 | Tid: 13:13:07
Det gick inte att spela The sims för jag fick värsta kramperna i magen, så jag har legat i min säng med en värmekudde på magen och läst 100 sidor i en bok jag lånade igår.. Inte ok, jag hade nämligen tänkt att den boken skulle räcka iaf en vecka men den kommer vara utläst idag. Ska försöka läsa psykologiboken istället men det är inte lika avslappnande.. Ibland är det ok att tycka synd om sig själv!

Nu ska jag försöka få i mig något att äta för annars kommer jag aldrig kunna hålla mig vaken..
"hej har blivit en nörd"

Datum: 2009-10-14 | Tid: 11:19:11


Nu har jag suttit och pluggat psykologi en stund. Det känns rätt bra, det är inte så mycket att plugga in egentligen. Och man kommer ju ihåg det mesta från genomgångarna!

Det är ganska kul att vi har uppdaterat rätt lite senaste veckan men ändå haft minst 20 unika besökare varje dag, det är kul att du har folk som kommer tillbaka och läser iaf! Det känns bra att vi har läsare även fast vi inte är så ambitösa hela tiden.  Glöm inte att lämna en kommentar också!

Nu hade jag tänkt spela The Sims 3 ett tag, senare ska jag försöka få i mig någon form av lunch, om min mage klarar det.

Plugga och spela the sims...


Jag är trött på det här

Datum: 2009-10-14 | Tid: 10:35:24
Jag är trött på alla kissie-kopior som beter sig som kissie fast de är seriösa, de verkar ju inte fatta att kissie spelar en roll. Och om det är så att dem också spelar så kan jag inte förstå hur de har så mycket besökare, de är ju bara kopior?!
Jag har aldrig fattat grejen med videobloggar, jag skulle aldrig kunna sitta där och berätta om min dag och andra tråkiga saker, jag skulle tråka ut mig själv. Men de har hur många videobloggar som helst där de pratar om vad de har gjort i skolan (intressant..) eller så berättar dem något jättesnabbt med "bah" efter varannat ord  så man fattar inte ett jota av vad dem säger och helt plötsligt pratar dem om något annat?!
Jag mår dessutom dåligt över att dem är typ 14 år och lever som dem gör.. Vart tog barndomen vägen? De pratar öppet om sina sexliv, dricker och röker. Jag mår bara dåligt av att vara inne på deras bloggar. Jag ska aldrig gå in igen, jag tänker aldrig stödja det där. Jag gjorde misstaget idag och jag har fan ångest.

De klagar på att folk tror att blondiner är dumma, jag tror inte att hårfärgen gör att man är dum eller inte men de måste ju fatta att det är dem som får folk att tro att blondiner faktiskt är dumma?!

E-bok

Datum: 2009-10-14 | Tid: 10:30:04


Påtal om ny teknik, så har vi ju även E-boken som har varit ett existerande fenomen i USA sen ett tag tillbaka, men inte riktigt kommit till den svenska kulturen än.
Det är ännu ett objekt som lockar till tekniknörden i mig, eftersom det är (precis som namnet beskriver) en elektronisk bok.
Man lånar böcker på nätet och laddar hem dem till sin E-bok, sen kan man läsa var man än är osv.
Som boknörd och tekniknörd är det här en optimal gadget för mig.
Synd bara att den kostar runt 2500, men kanske? Kanske?!
Jag dregglar nästan.


Tekken 6

Datum: 2009-10-14 | Tid: 10:14:24
Som den spelnörd jag är, så drogs mina ögon direkt till Tekken 6 i Metro när jag hittade uppslaget om ny teknik.
Jag har alltid älskat Tekkenspeled och Dead or Alive, och att ett nytt spel äntligen släpps är något som kan göra mitt liv komplett.

Mina favoritkaraktärer är så klart tjejer allihopa, och med den många nya karaktärerna som kommer (en av dem en rysk robbotbrud eller något sånt) så är jag i extas.
Någon annan än jag som längtar sönder till den 30:e Oktober, då spelet släpps?

 

 

 

 


aaaj

Datum: 2009-10-14 | Tid: 09:52:30

Jag har knappt sovit något i natt, har haft så sjukt ont i magen. Halv sju imorse ringer min klocka, jag reser mig upp känner att jag måste spy och rusar in på toaletten. Samtidigt som jag spyr hör jag hon tjejen som spydde på ordjakten för några år sedan "Jag har mensvärk". Illa illa. Så det blidde ingen skola för mig idag, men jag ska försöka plugga istället!

Läste kims inlägg och tittade förskräckt ut efter, japp detl igger lite snö på marken. Tänker då inte följa pappas förslag och gå ut och ta en promenad, tänker strejka mot snön!
...

Datum: 2009-10-14 | Tid: 09:26:00
Det finns tre ord som betyder mer i den här världen för mig än någonting annat.
Tre ord som kan få mig att slänga mig över en person utan att tänka mig för, av lycka och av glädje.

Dessa ord är; JAG HATAR SNÖ!

Med det, kära vänner, säger jag god morgon

Godnatt

Datum: 2009-10-13 | Tid: 22:21:41
Nu ska jag krypa ner i sängen och börja läsa lite på bok nummer 1.
Fast först så ska jag surfa in på deviantART och kolla på inspiration till framsidan till Issues, och ev. leta efter inspiration till Blood trails också, fast jag är inte så nöjd med den som jag borde vara.
Ska nog låta några kompisar läsa den först.
Men men, leta framsida var det.

Ni lär slippa mig resten av kvällen.
Nighty night, don't let the bedbugs bite


so she said what's the problem, baby?

Datum: 2009-10-13 | Tid: 20:59:46
Har skrivit klart kapitel fyra på boken, och har massa idéer hur jag ska göra för att fortsätta. Men först så ska jag vara en duktig elev och läsa psykologin.
Ha så kul med denna så länge ;D


Choooklaad!

Datum: 2009-10-13 | Tid: 19:19:37
Gud vad jag hatar kyla, jag ville knappt gå ut genom dörren efter att ha tittat på termometern och sett att det bara är ungefär fem grader ute, jag tog några djupa andetag innan jag gick ut men fick ändå en chock av kylan.

Sara kommer ju hit varje tisdag och kollar på desperate housewives, så det är vad jag kommer göra ikväll. + Att jag tänkte läsa igenom psykologi-boken som någon slags "god natt-saga" höhö!
Skickade precis sms till sara "Hej, vad gör du? :) Jag måste handal choklad! Och jag menar verkligen måste för jag har mens! Möt mig på ica?!"  Skrämde henne säkert nu! Så kan det gå när man är desperat!


Ha en trevlig kväll!


then Billy Brown fell in love with another man

Datum: 2009-10-13 | Tid: 19:19:13
Har rättat bokrecenssionen nu, och ska ev. fortsätta med sammanfattningen som ska göra på de engelska artiklarna vi fick läsa idag, sen ska jag plugga psykologi, och sen får jag skriva/läsa, eller vad jag nu känner för att göra.
Men innan jag forsätter att plåga mig själv så ska jag gå ut och röka.Böcker

Datum: 2009-10-13 | Tid: 19:01:11
Högen med böcker som jag lånade idag. De verkar bra, men man ska ju som sagt inte dömma en bok efter omslaget, eller sammanfattningen på baksidan heller för den delen.


Luke spots Eve at his dad's funeral. She's hot - and she's the perfect distraction from his messed up family life. There's only one problem - she's got a boyfriend and hasn't even noticed Luke exists.

 

Still, Luke's not going to give up that easily. When he meets Ryan at a party and hears about his sex steps to guaranteed success with any girl, Like determines to put them to the test.

 

 

Big mouth

No I did not. I did nit. I did not. I did not say those things, and I did not plan those things. Won't anyone believe me?

Ugly girl

All right, Ugly Girl made a mistake. I'd told my mom what I'd heard in the caféteria, and she'd told Dad. Evidently, I'd thought for sure they would want me to speak up for the truth.

 

 


 

Date: June 29th

Food: ½ apple with 1/4 yoghurt and 1 bottle water

Exercise: Power-walking away from my room mate

 

Welcome to Wellness Canyon - luxury weight-loss spa for the young, rich and overweight.

 

April can't wait to work of her excess weight while Wil can't wait to get out of there. Assigned to be room mates, the girls take an instant dislike to each other. And things get even worse when they both fall for the same guy. Can Wil make it through the summer and finally be accepter by her parents? Will April ever find someone who wants her, curves and all?

 

 

Mercedes Bent is trying to go straight - if only her family weren't so crooked.

 

Mercedes has carved herself a nice little niche at the Daphne Pincher Academy for Young ladies, running a sweepstake and taking bets on anything that moves. The only fly in the ointment is her arch-rival, gangster's daughter Harley 'halitosis' Spinks. How come she's got the great work placement and Mercedes has ended up in a boring bank?

 

But things start to look up when Mercedes wangles a date with the bank's gottest young trainne, Zak - until she finds out that it's not just the Spinks gang who are into dodgy dealing; her own brothers are as crooked as a pair of corkscrews too! It's a safe bet that Mercedes will have to keep her family's illegal activites under wraps - if she's to have even and outside chance with the boy of her dreams.

 

 

It's three years since Armpit left Camp Green Lake and he's taking small steps to turn his life around. He's working for a landscape gardener because he's good at digging holes, he's going to school and his enjoying his first proper romance. But is he going to be able to stay out of trouble when there's so much building up against him?

 

 

The time is the 1950s. The place is a blue-collar town in upstate New York, where five high school girls are joined in a gang dedicated to pride, power and vengeance on a world that seems made to denigrate and destroy them. Foxfire is an always engrossing, often shocking evocation of female rage, gallantry and grit. Here is the secret history of a sisterhood of blood, a haven from a world of male opressors, marked by a liverating fury that burns too hot to last. Above all, it is the story of Legs Sadovsky, with her lean, on-the-edge, icy beauty, whose nerve, muscle, hate and hurt make her the spark of Foxfire, it's guiding spirit, it's bruning core. At once brutual and lyrical, this is a careening joyride of a novel - charged with outlaw energy and lit by intense emotion. Amid scenes of violence and vengeance lies this novel's greatest power; the exquisite, astonishing, rendering of the bonds that link the Foxfire girls together.

 

 

Verkar vara en hej dundrans hög med böcker ;D right?

 

 

 

 

 


Det är uppenbart...

Datum: 2009-10-13 | Tid: 18:30:12
att jag bara bloggar för att jag vill undvika att plugga. Men jag tänker fortsätta tills jag har ätit middag. Så det så!
Så länge tänkte jag att vi alla skulle gå igenom all böcker jag lånade idag, för att jag när jag har läst ut dem kunna ge betyg.
:D
Yes?

Inte som att ni har något val. Jag gör som jag vill för det här är min blogg. Och Camillas. Men hon har inte heller något val.
MOUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHA.
Jag är trött, ursäkta.


Vi har ett motto på Globen

Datum: 2009-10-13 | Tid: 18:25:01
Man kan aldrig få för många popcornkartonger.

Seg dag? Vik lite popcornkartonger
Uttråkad? Vik lite popcornkartonger
Överbemannad kisok? Vik lite popcornkartonger
Lång rast mellan två evangemang? Vik lite popcornkartonger

 

 

 

 

 


Study hard

Datum: 2009-10-13 | Tid: 17:58:05
Jag har lagt upp en plan för kvällen.
Om det inte är så att killarna (mot all förmodan eftersom de saknar förmågan att planera) har planerat att göra något lätt, som film eller något sånt, så kommer jag ägna kvällen åt att skriva engelskauppsatserna, och sen läsa igenom psykologiboken.
Dessutom ska jag försöka skriva lite på Issues (det har blivt lite lite av det på senaste tiden) och sen läsa en av de sex nya böckerna jag lånade idag.
Snacka om att jag känner mig överstimulerad och understimulerad på samma gång.
Konstant hungrig är jag också, fast jag är ganska bra på att hålla det i schack.

Jag vill ha sommar :(


what the hell?

Datum: 2009-10-13 | Tid: 17:45:24
Ibland blir man ju bara så trött på vissa lärare att man vill spy på dem.
Mer än så tänker jag inte säga, för det är inte najs att hänga ut folk med namn, och jag vet inte var nämnd lärare bor så jag kan inte göra det fullt ut, och då är det bara löjligt.
MEN, IRRITERANDE?
Ja?


Kom igen, kom igen

Datum: 2009-10-13 | Tid: 11:49:19

Skulle köra Zumba idag, men jag har tappat bort skivan totalt, och det suger häst. Som tur är så har jag kvar den på den bärbara datorn som är hela familjens, så jag ska be mamma köpa en cd skiva och bränna ner den igen. Eller köpa hela paketet, det verkar nästan bättre.

Anyway, med dessa ord säger jag gomorron/god dag och återgår till min morgonträning.
Later

 

 

 


Därför kommer den här veckan suga:

Datum: 2009-10-13 | Tid: 09:02:19
Därför kommer den här veckan suga:

Jag har mens. - Bara en sån sak gör att man vet att dagarna aldrig kommer bli perfekta.

Just i detta ögonblick faller något som liknar snö från himmelen - Ja, jag tror att det snöar?! Som tur är ser det ut som att det smällter på marken, men blir det lite kallare ute så kommer vi ha snö... I oktober? AAAH! Jag hatar snö, jag hatar vintern. Det är mörkt, det är kallt och hur mycket jag än har på mig så fryser jag både ute och inomhus. Särskilt i skolan där de aldrig verkar ha hört talas om element!
Jag vill att det ska blir sommar... fast samtidigt inte för då tar vi studenten, det känns redan nu som att det är för lite tid dit.. Visst, jag längtar men det är lite skrämmande också.

Jag ska bara jobba på torsdag. Jag ska bara jobba EN dag den här veckan. Jag har alltså hela helgen ledig... Vad ska jag göra med helgen? Jobbet har liksom varit min räddning den senaste tiden för man hinner aldrig tänka på jobbet, nu har jag en hel helg att tänka på. Vad ska jag sysselsätta mig med? Hoppas någon annan har någon bra idé, för mitt huvud är helt tomt på idéer. Bara inte filmkväll eller något sånt... Kan inte koncentrera mig på filmer just nu.

Igår insåg jag att jag MÅSTE börja träna. Min mage ser inte ut som den brukare göra, det kanske inte syns för andra, men det syns för mig. Dessutom känns den inte som den brukade göra. Nej, jag måste ta tag i det! Ska försöka köra Zumba minst två gånger i veckan. Klarar jag inte det är det bara att gå ut och börja jogga igen.. I kylan... NEVEER!


Mer fail

Datum: 2009-10-12 | Tid: 15:03:59Jag har varken ätit fruktost eller gjort något som helst kreativt skrivande....
FailedSkön dag

Datum: 2009-10-12 | Tid: 10:19:09
Nu är jag hemma från skolan! Vi hade ingen foto idag och eftersom att vi skulle sitta och skriva i datorsalarna på svenskan så bad jag om att få gå hem och skriva! Nice nice!
Fick skjuts hem av Eric (bengt och hörngren satt i bilen också), han fick körkort för tre dagar sen! Fan vad han körde, jag garvade hela resan!

Förövrigt, Green Day igår.... O M G! det var det bästa jag har varit med om på länge. Jag lyssnade på dem mycket när jag var 12-14 och när jag hörde dem igår kände jag grym nostalgi och glädje. För min största dröm var ju att se dem live! Och några år för sent uppfylldes min gamla dröm! Jag skulle hämta en vagn och hörde hur boulevard of broken dreams spelades där inne så jag gick in och tittadeo ch tårarna bara rann. Vet inte ens varför det blev så känslosamt.
När vi hade slutat gick jag, Kim och Filippa in och tittade tills vi blev utkastade (man får itne stå i trappan), jag njöt av varenda sekund! Riktigt bra liveband! Fast det visste jag redan eftersom att jag brukade titta på en live-dvd med dem när jag hade min "Green Day-period"


Med risk att låta som en tönt... jag älskar dig!!!


Nu ska jag skriva svenska-grejen sen ska jag spela sims tills jag ska till stan för att fika med Marta!Fail

Datum: 2009-10-12 | Tid: 09:58:51


Riktigt bra start på veckan.
Att försova sig så grovt att det inte är någon idé att ens gå upp och gå till skolan. Speciellt när man hade ställt klockan på 06:45, men skiten inte ringde över huvud taget. Då blir man extra glad. Får skärpa mig.

Trots det ska jag nog inte klaga allt för mycket. Det var skönt att sova ut eftersom jag inte har klarat av att göra det i helgen. Men imorgon och resten av veckan är det att sköta sig som gäller.
Yesyesohyay

Anyway, jag ska äta frukost nu och sen ska jag ägna mig åt kreativt skrivande. Både för skolan och inte. Fast jag kan inte komma på vilken av genrerna till svenskan jag har.
SYND

Green Day

Datum: 2009-10-11 | Tid: 23:07:29


FYFAN VAD BRA DE VAR.

Jag fick stå i Mini cola, vilket är den kiosken uppe vid C, så jag kunde kolla när de soundcheckade och när förbandet spelade.
Och när sen Green Day väl kom på så var introt så jävla epic att jag (som inte ens tycker om Green Day) fick rysningar längs hela kroppen.
Fy tusan vilken show de bjöd till på. De tog upp fans på scenen som fick sjunga duetter med dem, och en kille fick stage-divea ner igen, och sen hade de någon paus när alla utom trummisen låg på scenen och spelade.
Det var sjukt coolt, har några filmer och sånt, men jag orkar inte lägga upp dem just nu för jag ska gå och lägga mig och förbereda mig för den kommande veckan av skola.
Vi har prov i psykologi. Bläääää

Hej svejs

Datum: 2009-10-11 | Tid: 14:47:59


Nu åker jag till jobbet.
Ha det så underbart mina små sparvar så ses vi senare.

Let's get some shoes

Datum: 2009-10-11 | Tid: 14:36:33

Så dålig, yet so awesome! <3

 

 

 

 


Brännskador, Sugmärke och Green Day

Datum: 2009-10-11 | Tid: 14:27:28
Söndag brukar var min pluggardag, men inte den här söndagen. Jag behöver inte plugga, vi hade en rush med en massa prov och uppgifter men nu är det bara psykologi-provet kvar vilket jag känner mig ganska säker på och det är ändå på torsdag så jag har tid på mig!

Igår jobbade jag... Gud vilken bra dag det var igår... Jag står och häller ut kaffe i en hink när vi har stängt och helt plötsligt välter den över mitt ena ben, tänk er asvarmt kaffe över benet, det är inte skönt.
Sen står jag och klagar om hur mitt ben gör ont, brevid hinken med kaffe... Och tror ni inte att det välter igen?! Och över andra benet! Jag svor som jag aldrig har svurit förut, och när jag känner hur kaffet glider ner i skon och på foten där huden är mycket tunnare börjar jag "dansa" för att få av mig skon och sparkar den rakt på en annan tjej, samtidigt som jag skriker. Efteråt blir hela kiosken helt tyst, jag står där, något generad, sen reagerar jag och ber om ursäkt till henne som gick skon på sig och de frågar hur det gick samtidigt som de antagligen försöker hålla sig för skratt.
Efter jobbet gick jag och Kim till Jonas, jag för att fråga om jag kunde få bli kioskansvarig för malaco och kim för att fråga om marabou. Det lät lovande i alla fall!

Efter det åkte jag till alby för att träffa Italo, Berglund, Marta, Dogge och en massa annat folk. De satt i raststugan, vilket var väldigt mysigt. Efter en stunds stel stämning kommer någon med idén att vi ska göra sanning eller konsekvens.. Låt oss säga såhär: det som händer i raststugan stannar i raststugan... Utom mitt sugmärke...
Sugmärken kan vara det värsta jag vet, det känns bara omoget att ha det och jag ska dessutom jobba idag, och jag måste ha uppsatt hår.. KANONKUL...

Green day idag! TAGGAD! Det är så coolt ju, jag har velat se dem sen jag var liten! Jag ska hinna titta!
Jag står i foodstore och efter pausen ska jag städa snabbare än någon någonsin städat och sen ska jag gå in och kolla, punkt slut!
Lite komiskt att folk tältade utanför globen redan igår.. För att få bra platser... Vet inte om jag ska skratta eller gråta...


Amazing horse

Datum: 2009-10-11 | Tid: 14:01:40


Underbar!

Proudness

Datum: 2009-10-11 | Tid: 13:52:42
Känner mig stolt som har lyckats ta igen en helgs blogginlägg under bara två timmar! Kanske ska börja göra det här oftare!
Det får dock bli en annan dag för nu ska jag äta lite godis, och sen så ska jag göra mig i ordning för jobbet. KANONKUL. Green Day idag.
Igår såg vi människor som köade för dem... med tält och allt. Det var på gränsen till läskigt.

Dubbeldåligt Niklas!

Datum: 2009-10-11 | Tid: 13:50:26

Ibland är det bättre om N1 bara skulle vara tyst. x'D

Igår när vi var på krogen så bevisade han hur lite han vet om mig. Det var kul. Eller inte så värst kul, fast ja...det går inte riktigt att beskriva det "inte-kul-men-jävligt-kul-på-samma-gång"-fenomen som alltid händer när han är i närheten

 

Niklas: Vad dricker du?

Kim: *visar flaskan*

Niklas: Men vad är det? Läsk?

Kim: Det är öl?

Niklas: Dricker du öl?

Kim: *stirrar på*

 

 

Samtal pågår om hur en av killarna har blivit tvingad att kolla på The Hills och älskar det!

Niklas: Men du är väl en sån där som kollar på The Hills?

Kim: Ursäkta?

Niklas: Ja, lite så där *gör ett obeskrivligt kvinnligt ljud som antagligen ska beskriva fjollighet*

Kim: *stirrar på*

 

 

 

 

 


Söndagstristess

Datum: 2009-10-11 | Tid: 13:43:06
Lördagen var ganska händelserik. Efter att Sara kommit, fixade hon till sin iPod, jag låg och läste/sov och sen var jag tvungen att åka till jobbet, så jag bytte om och tog bussen.
Jobbade i tre timmar (så onödigt) men pratade med Jonas och det finns en chans att jag kommer få ta över Marabou och bli kioskansvarig för den. SCORE! Camilla kommer ev. få ta över Malaco.

På bussen hem träffade jag och Bella, Nadin och hennes kompis, och det var så otroligt länge sen. Det var lite kul. Sara hoppade på och hon och jag gick till Fredde för att kolla film. Ringde N1 för att kolla om han skulle komma och han var grinig för att Sverige hade torskat mot Danmark, men han sa att han skulle komma ändå, och ta med sig Ollarna.
Vi sätter på Superhero movie medan vi väntar, men ingen kommer och knackar på dörren och efter ett tag måste jag messa och kolla vad som händer, och då säger han att de ska gå ut på krogen istället, och frågar om vi vill hänga med.
Sara som inte är 18 kan inte följa med, men hon ska jobba dagen efter ändå. Sen när filmen är slut så bangar Fredde och jag och Sara går till 73:an, hon för att åka hem och jag för att åka in till Medis och ta mig till Malmen trots att klockan är typ tolv.Åker in och ska gå in när dörrvakten stoppar mig och säger att det är 20-årsgräns, så jag går därifrån och ringer till N1 som säger att jag ska testa en annan ingång. Jag går helt fel och går förbi personalingången, men sen hamnar jag rätt och går in genom huvudentrén.
Fast innan jag får gå in så kommer en dörrvakt och säger på amerikanska att vi ska köra sax, sten, påse och om jag förlorar får jag inte gå in. Jag förlorar men kör min "jag är så jävla sårad och lessen nu"-look så han släpper in mig. Det eller så var det för att jag såg förvirrad ut också.

Sätter mig vid bordet och känner mig allt annat än bekväm, men hälsar ändå på de två personerna jag inte har träffat, och känner mig bara helt malplacerad. Måste gå på toa och reser mig, och går, men går snabbt tillbaka när jag ser dörrvakten som sa att jag inte fick gå in, bara några meter framför mig. Skyndar tillbaka till bordet och sitter med huvudet lite böjt och stirrar ner i bordet eller på vakten och väntar tills han har gått förbi innan jag går till toan, kissar och sen köper en öl, som jag lever på hela kvällen.
Sitter mest och lyssnar på konversationerna som pågår, eller pratar med N1 och känner mig fortfarande sjukt fel.

Vid två så stänger dem och vi går och handlar mat. De köper grekmat och jag går till BK för att handla pommes, och sen går vi till Slussen och tar bussen hem. Är riktigt trött när bussen sätts i rullning och försöker samtidigt att inte bli åksjuk som jag lätt blir när jag har alkohol i kroppen, så jag satt mest tyst för mig själv och stirrade ut genom fönstret. Kan tänka mig att jag inte var världens roligaste person att vara med, men jag orkade inte bry mig just då.

Kommer hem, däckar i sängen, sover till tolv. Kanon!


I'm talking 'bout blue eyes

Datum: 2009-10-11 | Tid: 13:05:09

Mika - Blue eyes


Mika - Loverboy

JAG ÄLSKAR HONOM!

 

 

 

 

 


Let the games begin

Datum: 2009-10-11 | Tid: 12:50:54
Sara är påväg hit för att svulla godis, eftersom jag vaknade upp i morse och hittade ett överskott på detta, så har vi så det räcker.
Precis vad jag behöver så här i höstdepressionen!
YUM YUM.

I pray you

Datum: 2009-10-11 | Tid: 12:43:18

Fan vad Chrippa och N2 gnällde över valet av film. Det var på gränsen till irriterande på riktigt, för det tog aldrig slut.

Och jag skiter i vad folk säger, jag tyckte fortfarande att det är en skitbra film. Sen att den inte ens är läskig för att jag sett den så många gånger, det är en annan sak.
Är helt förälskad i the prayer of Elizabeth Bathory också, har haft det sen jag och Elin såg på den här en gång i veckan, när hon sov över hos mig. ^^

 

Come to me clouds.
May you rise your soul as an evil storm
Born to rip them open
Let the cover of night
Bear witness and destroy
Who resist so they
Shall harm me not,
Let the blood of many
Cleanse me,
Preserving
Beauty Eternal
I pray you.


Laserdome!

Datum: 2009-10-11 | Tid: 12:38:03

Kom precis hem och klev ut ur duschen för att friska upp mig. Laserdome var awesomeness ner i hårrötterna.

Jag och Sara möttes upp först av alla, och vi åkte till Odenplan, gick åt fel håll men gick sen åt andra hållet mot Rådmansgatan och då kände jag igen mig mer så då visste jag typ var det var någonstans. Sen gick vi in på Stadsbiblioteket och skaffade lånekort och sen kom N2, Bella, Filippa, Fredde och Åhlén. Då väntade vi bara på Olle, Chrippa och N1 också, men de två förstnämnda bangade och N1 kom tio minuter senare eller så.

Vi satte igång och fick spela med några andra människor, från typ Finland eller något. Jag var Yellow 5 vilket alla tyckte var skitkul. (Det var inte så kul...inte kul alls för den delen)
Men att jag kom tvåa, det var något som var väldigt kul.

Vi körde två pass till, och sen var det ett barnkalas som skulle pågå så då gick vi och åt middag så länge, innan vi gick tillbaka och körde två till och sen åkte vi alla hem för att duscha.
Nu ska vi till Fredde och kolla film. Jag och Sara tvingade alla att låta oss kolla på Stay Alive så det är valet för ikväll.

 

Måste bara säga att det var så mycket roligt att spela mot människor än med dem. Fan vad arg jag blev, jag gick runt och skrek och övergick till fysiskt våld.
Bella puttade småbarnen när de försökte ta våra baser, osv.
Det var awesomeness som sagt. 

 


you start to scream

Datum: 2009-10-11 | Tid: 12:25:52
Fan vad skönt det är att mediaveckan äntligen är slut, och jag tror att gruppens slutbetyg blev ganska bra, eftersom Lars tyckte att det var en orginell idé som vi hade gjort bra.
Jag är lite stolt, även fast det inte var jag som var den starkaste och effektivaste myran i stacken.
Men men, är bara hemma för att byta om och sen ska jag dra in till stan och köra laaaserdome!
FETT SWEET

Gud så kul man kan ha med en colaburk och spraylim.Förlåt

Datum: 2009-10-11 | Tid: 12:02:56

Dåliga uppdateringar i bloggen på sistone, men det har varit fullt ös och jag har inte riktigt haft lust.
Men jag ska skriva flera stycken de här tre timmarna jag är hemma, inlägg som bara handlar om vad som har hänt.
Ni ska få se!
(Bli inte förvånade när allting är skrivet som om det hänt precis/kommer hända inom en snar framtid)


Kärlek

Datum: 2009-10-10 | Tid: 11:05:01


Ett vänneravsnitt om dagen är bra för magen!


do the dance

Datum: 2009-10-09 | Tid: 11:18:20
Sista rycket för veckan och vi är inte ens klara.
Det kunde inte varit en sämre dag för gruppen. Vi har massor av bilder som ska skrivas ut, och tror inte ni att skrivaren får för sig att pajja totalt? Jo då, det fick den.
Men Lars löste detta genom att springa iväg för att fixa till det, och sen måste vi måla en pyramid, jag måste skriva en presentation och vi måste hitta någonstans att sätta upp skiten.

Och detta ska vi göra på 45 minuter, eftersom allt ska vara klart klockan 12.
Detta kommer då inte gå då typ ingen är klar så vi kommer nog få förlängd tid.

Men i alla fall.
Ska försöka skriva mer på den där jävla presentationen.

LATER14 killar fröken Norén aldrig skulle banga på

Datum: 2009-10-08 | Tid: 17:58:50
Jag satt och njöt av bilden på bilden av Luke Grimes som Sara lagt upp och fick för mig att jag skulle göra en sån här lista. Det finns många snygga, äckligt sexiga killar där ute, och här är mina favoriter. Eller en del är inte ens snygga, men jag skulle ändå inte banga. Listade och med motivation, här är min top 14 (dock inte i ordning)

1. Dougie Poynter.
Det behövs egentligen ingen motivering för detta. Han är Dougie Poynter!
Dessutom räcker det med att kolla på bilden och se hans barnsliga charm, eller kolla på ett klipp med honom i, och förstå vilken humor han har.
Tatueringen ska vi inte ens snacka om.

 


2. Aaron Johnson
Ett otroligt leende, en otroligt len och charmig röst, en snygg kropp. Är med i världens underbaraste film. Aaron förtjänar definitivt en plats här.
YUM3. Jack O'Conell (som Cook)
Egentligen så är han ingen jag normalt skulle "go for", men det är något med den brittiska charmen, och hans sätt att vara så självsäker.
När han och Pandora har sex i episod fyra så är det nästan så man vill pausa, slänga ut Pandora och vara hennes ersättare för den scenen är så otroligt sexig av någon anledning.

 

4. Aaron Yoo
Ända sen jag såg honom i Disturbia så har jag varit helt såld. Han är en sån där clown som man bara inte kan låta bli att tycka om. Och inte blev det bättre i Nick and Norah's infinite playlist och Fredag den 13:e, han var lika rolig och underbar i båda.

 

5. Ed Westwich (som Chuck)
Nu vet jag inte hur han är privat, (kan ju vara världens myskille, vem vet), men det är som Chuck han är som bäst. Ondskefull och sadistisk, men med ett djup som inte många förstår. Lite av en badboy som gör som han vill.
Behöver jag säga mer?

 

6. Kellan Lutz
Han är stor och har muskler (jag chockar mig själv lika mycket när jag hittar mig själv, stirra på dem...jag har aldrig varit ett fan av stora muskler...men herr Lutz är ett undantag), men är (enligt min uppfattning genom videoklipp och intervjuer) en av världens gulligaste killar. Han är omtänksam och som en stor nallebjörn.

 

7. Luke Grimes
Skulle han se ut som på bilden hela tiden skulle han aldrig få en lugn stund. Den talar mer eller mindre för sig själv.

 

8. Mitch Hewer
Kan nog vara en av de snyggaste britterna jag någonsin stött på (tillsammans med Poynter, Johnson och den snygga britten på NHL och några fler....) och det går inte att inte tycka om honom i Skins, trots att han är bög.

 

9. Michael Cera
Töntfaktor på honom och hans mesiga attityd, men det är det som gör honom så underbar. Jag tror att han är en sån man skulle kunna sitta uppe och prata med i hundra år utan att tröttna.
Hans torra skämt är också underbara.

10. Robert Patinsson

Motivation?
Han är Robert Patinsson!

 

11. Shia LeBeouf
Ända sen Disturbia och Transformers har jag avundats alla som kommit nära honom. Charmig kille på filmduken, mer än så vet jag inte om honom.

 

 

12. Mike Bailey (som Sid)
Ännu en tönt, i alla fall som rollen Sid i de första två säsongerna av skins. Och det är Sid som jag i detta fall tänker på. Den oskuldsfulla nörden som törstar efter den snyggaste tjejen i skolan men sen hittar kärleken. Oskuld är han också, och han gör det bra.
MORE SID TO THE PEOPLE <3

 

13. Luke Pasqualino (som Freddy)
Nej, det finns ingen motiviering för honom heller. Jag skulle bara inte banga.

 

14. Taylor Lautner

Kom igen? Vem skulle banga på lite werewolf/sharkboy love?

 

Ganska mäktig lista tycker jag. HAHA

 

 
Fame

Datum: 2009-10-08 | Tid: 16:45:03

Är det någon film jag skulle döda för att få se i höst (bortsett från New moon) så är det Famefilmen.
Får rysningar bara jag tittar på trailern!

Me likey

 

 

 

 


The boy who knew too much

Datum: 2009-10-08 | Tid: 16:28:09

Har suttit och lyssnat på Mikas album och är helt kär i låtarna, och hela hans stil. Hans låtar är alltid så glada så man rycks med och blir glad själv, eller lugna och perfekta för dagar då man bara vill gråta.

Kärlek på albumet, och på Mika som artist.

Hade jag haft toasters tillgängliga hade jag gett honom fem av fem. Helt klart

 

 

 

 

 


Kattunge

Datum: 2009-10-08 | Tid: 16:16:42


Därför vill jag ha en kattunge:

* Jag hade en katt som blev 21 och min mamma fick henne innan hon fick mig, så jag har haft katt hela mitt liv, utom det senaste året. Vilket gör att det känns sjukt tomt nu. Pricken<3
* Jag tycker att det är sjukt mysigt att ha en katt brevid mig när jag sover
* Någon att prata med när man är hemma själv
* Katter är bäst! Mjau!
* Någon som sitter på dörrmattan och väntar när man kommer hem
* Livet känns mer mensingsfullt när jag har något viktigt att ta hand om
* Någon att ta med när jag flyttar hemmifrån
* En katt kan vara ens bästa vän
* En katt kommer aldrig svika mig
* Vad som än händer så kommer katten nästan alltid betee sig likadant och finnas där. Man kan finna sjukt mycket tröst hos en katt!

Mjau mjau

</3Hitler

Datum: 2009-10-08 | Tid: 15:51:26


Idag sa min mentor och historia/samhällslärare att jag såg ut som Hitler.
Jag höll på att dö.
Sen skojade vi till det lite så nu är jag Adolf Hitler a.k.a Kim Norén.
Rolig grej var att när jag kom in i bildsalen så spelades burn baby burn, disco infeernoo, på radion, och det stod fuhrer på min målarrock.
HAHCamillas vill ha-lista

Datum: 2009-10-07 | Tid: 15:48:04

Det här vill jag ha! (gärna nu)

En kattunge!
Jag vill ha november! (min födelsedag och new moon-premiären!)
Jag vill ha sommar (jag fryser typ hela tiden)
Jag vill duscha (det enda på listan hitills som är realistiskt)
Jag vill träffa en vampyr (xD) (<3)
Jag vill sova
Jag vill ta studenten
Jag vill vara lyckligt kär
Jag vill att klockan ska bli nio för då börjar greys anatomy och efter det är det true blood!

Den som ger mig allt det här kommer jag älska förevigt!


*gåshud* *SKRIK* *GÅSHUUD* *DÖR EN SMULA*


Försovning

Datum: 2009-10-07 | Tid: 09:14:03
Försov mig igen och sitter nu och väntar på att bussen ska gå. Funderar på att gå upp och duscha håret, det är ändå en kvart kvar tills jag måste gå.
Idag fortsätter projektveckan, och vi ska måla, måla, måla.
Och det är typ allt...
Jag orkar helt ärligt inte bry mig just nu

Vad ska ni göra idag?

FITTVECKOR!

Datum: 2009-10-06 | Tid: 22:27:05

Vore jag av manligt kön, skulle jag se ut så där just nu.


De senaste två veckorna har verkligen varit skit.
Jag har sår och blåmärken överallt, jag är trött och grinig och sarkastiskare än vanligt. Negativ om allt som pågår omkring mig och hatisk mot alla som inte gör som jag vill.
HALLELUJAH VILKA VECKOR!

Hann knappt jobba i tjugo minuter innan jag gjort illa min tumme genom att slita bort plast och dra bort nageln så den lossnade från skinnet vilket resulterar i att nageln sitter kvar men att det blöder och svider som satan.
Sen i slutet så dängde jag upp huvudet i en metallkant när jag skulle hälla tillbaka massa popcorn.
SKITKUL, VERKLIGEN!
Jävla skitliv!


Vill bara gå i ide ett par veckor eller månader, och bara vakna upp för viktiga händelser som typ födelsedagar och new moon premiären etc.
Det vore riktigt najs!When there's nothing else to do

Datum: 2009-10-06 | Tid: 14:07:44

Projektveckan suger!
Det var allt.

Hej då

 

 

 

 


Jobb jobb jobb

Datum: 2009-10-05 | Tid: 22:17:06
Jobbet var fan askul.

Jag, Elin och Camilla kom dit, åt osv, och sen säger Bruno: ni ska inte vara här!!!
När vi har rett ut strulet så blir vi ombedda att städa kiosker eftersom vi måste vara där i minst tre timmar för att få betalt.
Så vi går till A9 för att städa den så den blir "klinisk ren" och då menar vi sitta på golvet och skrubba metall för att få det att glänsa som en babyrumpa.
Väl där inne drar vi på musik och sen helt plötsligt kommer Bruno och skrämmer livet ur Elin.

1-0

Jag kör även upp handen i en liten metallpigg så jag får ett sår på långfingret, inget stort men tillräckligt djupt för att det ska blöda.

En lite fight uppstår nu och vi ringer dit Bruno för att han ska hjälpa oss med en grej på lagret bakom A9 som skulle rensas ut också. Camilla har krypit upp på hyllan och när han kommer så skrämmer vi honom.

1-1


Sen ser jag att jag har fått ett sår precis ovanför handleden, och detta märker jag när jag får salt i det och det svider som satan.

Städandet fortsätter och vi blir beordrade till A27, men dörren är låst så vi glider runt och letar efter Bruno så att han kan öppna. Han säger att man kan öppna dörren ändå och att han ska komma och visa, så vi tre går dit och väntar men han kommer inte.
Camilla går till den andra dörren (det finns två) och ser att den går och öppna.
Bruno och Jakob skrämmer skiten ur henne, och hon skriker som en stucken gris. (<-- Eget quote från Camilla herself)

2-1

A27 är i princip helt rent, så vi ska åka över till Globen för att hämta Mer och öl till Hovet, så vi hämtar en vagn och tar oss till hissen. När vi ser Jakob och Bruno komma tar vi självklart chansen och gömmer oss bakom hissen för att ge en payback. Detta går inte så bra, för de stannar vid en kiosk och någon blir överexalterad och drar med sig vagnen så att jag sen smäller in med min vrist där, så nu har jag världens svullnad som gör ont.
Vi lyckas i alla fall få en ryckning från Bruno när han och Jakob kommer dit.

2-2

Vi går över till Globen, gör det vi ska, går tillbaka och jag får skjuts på vagnen eftersom jag knappt kan gå. Jakob snubblar på en dold scen och sen står vi och lastar över saker.
Efter det får vi ta en runda och samla upp skräp och kartonger som ska över till Globen och efter det så går vi hem.

Kvällen blev lyckad i alla fall.

Nu ska jag nog lägga mig och sova tror jag.
PEACE OUT!
Ibland

Datum: 2009-10-05 | Tid: 16:40:38
....så är jag en grinig bitch, men jag tror på att man ska få utlopp för sina känslor.

Nu ska jag åka och jobba, och om ni ser en bild på mig i tidningen, aklagad för mord...så äre någon stackare som har retat upp mig för mycket.

Jävligt dålig start på veckan!
Höstdepressionen är framme igen, men nu mer som höstaggretion

PEACE OUT.

Min eftermiddag i bilder

Datum: 2009-10-05 | Tid: 16:31:58
I brist på ord ger jag min eftermiddag i bilder:
Nu ska jag åka och jobba!
ha en trevlig kväll


SKITUNGAR!

Datum: 2009-10-05 | Tid: 16:15:56
Ibland blir jag så trött på den yngre generationen av fittungar som springer omkring och är uppkäftiga i tron om att de är übercoola och får respekt av sina så kallade "kompisar" som är precis lika invalida och efterblivna som "ledaren".

Varför så ilsken mot barn? frågar ni er nu.

Det ska jag berätta.

Jag sitter vid busshållsplatsen, har varit i centrum och införskaffat ett headset till Sara och hon har dragit hem.
Sitter, röker och lyssnar på musik.
Så kommer en fittig lite snorunge som tror att han är något och frågar om jag kan "flytta mitt jävla huvud" så att han kan se när bussen kommer....

Jag orkar inte berätta hela historien igen, men basically så börjar han hålla på för att vi röker och skriker typ "fjortisar, wöwöw jag är cp!" och efter ett tag frågar jag hur gammal han är "fem eller?" och då, då börjar skitungen hålla på. "Jävla kines, jävla thai, jävla korean,,wöwöw jag är cp"

JAG ÄR FLY FÖRBANNAD PÅ MÄNNSKLIGHETEN JUST NU!
Rasistiska kommentarer är absolut inget som är populärt hos mig. Speciellt inte när det är från någon man inte känner, och som man vet bara säger det för att trycka ner en.
Men å andra sidan så borde det nästan vara en komplimang att bli kallad detta, eftersom asiaterna är de som antagligen har gjort fittungens mobil som han spelade irriterande hög musik på, fittungens kläder som han säkert använt i flera dagar för att han är för fattig för att köpa nya, och fittungens jävla skor!

DESSUTOM, så var fittungen utlänning själv. Han hette Pablo fick jag höra på bussen.

FITTPABLO 12 ÅR!
Uppskriven på Kims hatlista.Pluggisdagen

Datum: 2009-10-04 | Tid: 18:53:28

Söndagar har varit en pluggardag varje söndag sen skolan börjar, och även idag har jag pluggat. Jag har skrivit en recension på flugornas herre och gjort en wordlist. Kul? nej, inte så värst. Visst, jag gillar att läsa men att srkiva recensioner är väldigt trist.

Igår jobbade jag ju, först stod jag på hovet, sen gick jag över till globen och där fick jag stå i garderoben där de hade ställt hyllor med godis och kaffe och kylskåp med öl, mer och läskdrycker. Jag fick ansvaret helt själv och det blev sjukt stressigt eftersom att de redan hade börjat släppa in människor när jag kom. Först var det meningen att jag skulle få hjälp av en kille, så jag skickade ner honom med en lista på grejer jag behövde + växelkassan, vilket tog ett år för honom att hämta och sen kommer han och lämnar det och säger att han ska till en annan kiosk och att jag ska stå själv. Kul.. Så jag står själv, vilket är skittråkigt och jag kan inte gå därifrån, utan måste stå där hela tiden, så jag måste ringa folk så fort jag behöver någonting.

Slutade runt halv ett och då började jag åka hem, men pratade med Berglund och åkte för att träffa honom och massa folk för de firade italos tjugoårsdag. Men det blev lite ändrade planer så jag åkte hem istället!


Det här åt jag till middag idag, var supergott! mamma som lagade såklart!no progress

Datum: 2009-10-04 | Tid: 15:35:23
Har suttit och spelat Maplestory istället för att plugga, men har i alla fall fått ihop snart två fulla sidor.
Ska snart åka till mormor och äta middag.
HURRA!
Fast inte...jag vill bara sitta hemma och inte plugga/plugga lite och skita i allt annat. Funderar på att skippa att följa med. Jag är verkligen ur form, men jag skyller detta på mina 18 timmars arbete under två dagar.
Yes I do.

Men vi får se vad som händer.


she said my boy, it's Dagger

Datum: 2009-10-04 | Tid: 13:16:46
Sitter helt fast med reviewn och kommer ingen stans. Har ägnat typ en halvtimme åt att hitta översättningarna på wordlisten jag skapde igår innan jag åkte till jobbet.
MEN JAG SITTER FAST!
Jag vet precis vad jag skriva, hur jag skriva och allt det där, men ingenting kommer ut. Fingrarna rör sig inte som jag vill och engelskan är helt igenkorkad i huvudet.
Vet inte vad jag ska ta mig till. Den måste vara klar idag, och jag har två sidor till att skriva.
KUL, VERKLIGEN!


sit back, relax

Datum: 2009-10-04 | Tid: 11:58:22
Sov hos Sara inatt och det var mys.
Efter jobbet (som var ett helvete...men en snygg britt i alla fall <3) så åkte jag och Filippa hem till N2 för att chilla lite innan det var dags för sängen. Jag hade med mig en stor chipskartong till grabbarna och de blev glada. N2 tog alla och la på sin hylla xD
Sen gick vi till statoil när det var dags att gå hem, och sen gick jag och sara hem till sara och låg och snackade tills båda däckade.

Idag så ska jag plugga, plugga, plugga. Och samtidigt försöka få kontroll på det här med ventrilo och gå på middag hos mormor.
Kommer nog bli en tidig kväll känner jag.

Men vi hörs senare.
PEACEmornin'

Datum: 2009-10-03 | Tid: 12:54:02
Jag har egentligen varit vaken sen klockan elva, men morgon morgon på er.
Har suttit och skrivit en wordlist till boken i två timmar (det var inte speciellt kul att nästan läsa om hela boken bara för att hitta ord man inte förstod..urgh) och ska översätta dem när jag kommer hem inatt.
Jobbade 8,5 timme igår, och ska fortsätta detta idag, med ca 6-7 timmar till.
Sen vet jag inte om jag ska åka hem till Sara och mysa med henne, åka och vara med killarna eller åka hem och sova.

Söndag är en pluggdag för mig den här veckan, eftersom jag måste skriva en recension om flugornas herre, och den har deadline på måndag.

Nåja, ska ta på mig arbetskläderna nu.

LATER!Dagens

Datum: 2009-10-03 | Tid: 11:21:40

 Bilddagboken- jag är så himla trött på bilddagboken, men ändå kan jag inte ta bort den för det känns sorgligt eftersom de tre senaste åren i mitt liv finns där. Så nu loggar jag in bara en gång i veckan kanske och då har jag flera hundra bilder att kolla på, vilket jag aldrig orkar göra, så det blir bara mer och mer bilder.


 Köttbullar och makaroner - när jag vaknade idag så var det första jag tänkte "fan vad jag är sugen på köttbullar och makaroner", dont know why men behover av köttbullar och makaroner har aldrig varit så stort! Tänkte slita mig från datorn snart för att laga det!


Mmmm..


Haard work work

Datum: 2009-10-03 | Tid: 10:53:18

Filmen i torsdags var rätt bra, tycker jag! Den var väldigt svensk, men den var underhållande! Tyvär får jag berätta vad den handlar om på internet, så det tänker jag inte göra. Ni får vänta tills den kommer ut på bio!

Igår jobbade jag, det var sjukt jobbigt. Jag kände redan när jag kom dit att jag var för trött för att jobba egentligen, men jag hade ju inget annat val. Runt nio började jag känna mig febrig och helt borta i huvudet och runt tio kände jag mig helt skakig också.
Våran kiosk skulle ha utsläpp men eftersom att vi var fyra i kiosken skulle en få gå hem, vilket passade mig utmärkt. Jag slapp städa kiosken och kunde bara gå hem, lägga mig i sängen, titta på klockan och tänka att de andra stod kvar i kiosken fortfarande och slet. Somnade på ungefär tio sekunder.
Början av kvällen var i alla fall guld för det var folk som raggade på mig! haha en kommer fram och stirrar på mig, helt tyst.. Jag börjar känna mig obekväm så jag vrider lite på mig samtidigt som jag måste le artigt och efter ett tag säger han "Shit vad söt du är". Jag tackar, han handlar, han ska betala och försöker typ smeka min hand med sina fingrar men jag undviker det, han var rätt gammal.. Men ändå kul att få lite komplimanger liksom.
Sen var det ett grabbgäng som kom tillbaka lite då och då för att stå och snacka med mig, de var sjukt trevlig och SNYGGA!

Idag är det jobb igen!


så här kul har man när man är ensa

Datum: 2009-10-02 | Tid: 15:21:40

0-7f0244ea296085e128014a91eb77084a.png

så här kul har man när man är ensam på globen och är 40 minuter för tidig till jobbet. Väntar på filippa så vi kan käka. Hon kommer om 20 min. Kanonkul


Bilden

Datum: 2009-10-02 | Tid: 11:14:01
Bild från igår!


Hannan, Sandra, Torkel Petersson, Jag och SamahI väntan på religionsprovet

Datum: 2009-10-02 | Tid: 08:23:14
God morgon!
Snart har vi religionsprov, taggad? Oja!

Det var riktigt kul igår, vi träffade lite kändisar och sådär! Det är alltid trevligt! Träffade tex Torkel Petersson (spelar i  tex Kopps, Jalla! Jalla! och patrick 1,5) OCH Fares Fares (kopps och jalla! jalla!).
Har bilder som jag laddar upp senare idag eller imorgon, måste nämligen låna en minneskortsläsare av skolan!

Efter skolan är det jobb som gäller, det är NHL hela helgen!


städa, städa, varje fredag

Datum: 2009-10-01 | Tid: 20:27:28
Fast nu är det så klart torsdag då, men principen är den samma.
Jag har städat mitt rum.
WOW!
Jag blev så trött på all skit som låg omkring så igår bestämde jag mig för att skita i bion ikväll och städa och plugga istället. Än så länge har jag bara städat.
Nu ska jag dock upp och duscha så att jag får pröva på känslan att sova i nybäddad säng med nyrakade ben. Sara säger att det ska vara en riktig upplevelse, men man kan ju inte lita på vad andra säger eftersom varje sån sak är personlig och unik.
HAH <3


Övertrött

Datum: 2009-10-01 | Tid: 15:37:58

http://touchofsilver.blogg.se/images/2009/snapshot_20090307_2_31388518.jpg


Jag är så jävla övertrött just nu att det inte är roligt. Eller jo, det är svinigt roligt för nu skrattar man åt absolut ingenting.
Jag och Camilla har kommit på ett nytt spel som vi ska spela imorgon.
Det kallas skrattleken.
Vi har ett speciellt skratt imorgon, så ni som umgås med oss och läser detta, bli inte allt för shockade när vi skrattar helt cp.

LALALALALALALALALALALLALALALALALALLALALALALALLALALALALALLALALALALALALAf.
kfds!
Irriterande!

Datum: 2009-10-01 | Tid: 13:25:18


Finns inte något mer irriterande när folk inte fattar att vi är två på den här bloggen. 
Och föresten känns det inte ok att hon ger komplimanger för något hon inte verkar ha tittat på, för hade hon tittat på headern hade hon sett att vi var två och inte skrivit "du" eller "tjejen". För det första så är det två olika personer på headern och för det andra så står det "TVÅ tjejer, TVÅ liv, en blogg". Inte så svårt att förstå, elller hur ?


Samhäll

Datum: 2009-10-01 | Tid: 12:36:55
Sitter på samhällslektionen, ska skriva lite om USA... Bluh
Efter skolan ska jag till Kim och plugga religion och efter det ska jag på den där exklusiva förhandsvinsingen jag pratade om! Kommer bli grymt!

Depp:
Allt känns så mycket lättare när jag är med dig.
Det är som att en stor barriär omsluter oss och stänger ut alla skuggor och all kyla. En känsla av lycka och trygghet. Jag har alltid ett leende på läpparna när jag är med dig.
Men när vi går skilda vägar känner jag hur leendet sakta försvinner redan när vi vänder ryggarna mot varandra och går åt olika håll.
Värmen försvinner och kylan kryper in och fyller varenda vrå i min kropp. Skuggorna smyger närmre och följer mig längs vägen hem och förföljer mig tills du är nära igen, då de spårlöst försvinner.

En falsk känsla av trygghet.


RSS 2.0