Enjoy the silence

Datum: 2010-01-31 | Tid: 16:54:52
Nu ska jag dra och jobba på Depeche Mode, försökte lite vitsigt skriva och skryta för sara med hjälp av deras låtar.. det kunde ju ha gått bättre... haha men jag var stressad och det var SVÅRT!
Mobilbilder

Datum: 2010-01-30 | Tid: 15:22:03
Har lagt in bilder från ze mobil nu, så ich tänkte ha ein bildspel.

Chillkrök hos Chrippa


 
Skitsexig i peruk

Igensnöad grind

 

Gårdagens förberedelser

SKINS! <3

P to the A to the R to the TY

Datum: 2010-01-30 | Tid: 14:20:41
Okej, paus i Tyska veckan för att förklara vad som hänt.
Fast egentligen så orkar jag inte förklara, men vi blev tagna av polisen och det var askul för vid det laget så var jag så full att det var komiskt och de var jättetrevliga och trodde säkert att vi var dumma i huvudet.
Haha...

okej, jag orkar inte!
ni får gissa vad som hände istället...
party every fucking day!

Datum: 2010-01-30 | Tid: 03:27:27
ich är för trött för att skriva något vettigt, men vi hade en ganska kul kväll trots mein dåliga humör (som berodde på att ich inte hade rökt), med massor av äventyr undt hår som faktiskt gjorde som ich ville!

blir bättre berättelse imorgon när ich faktiskt kan skriva ordentligt.

PEACE BROS!
...

Datum: 2010-01-29 | Tid: 16:23:02
Ich blev plötsligt på väldigt dåligt humör.
Tror jag ligger hemma undt tjurar ett tag
Transformation

Datum: 2010-01-29 | Tid: 15:53:10
Vaknade assent idag, undt kollade på Disney Channel undt spelade The Sims 3 (Zafrina har dött btw..haha) tills allt blev för jobbigt undt ich inte orkade ta hand om familjen mer. Gick undt duschade undt påbörjade den långa transformationen från soffpotatis till partypingla (eller något sånt). Än så länge har det inte gått så bra, ich har flera olika moment kvar, undt funderar på att göra mig i ordning hos Sara efter Skins. Det känns lite skumt att sitta och kolla på tv när man är klädd i klänning undt full on-make-up!


Nåja, det löser sig så småningom. Har mycket att genomföra idag, undt det har bara börjat!

hett tips

Datum: 2010-01-29 | Tid: 13:51:16
Jag har ett hett tips som jag fick från egoina, gå in på eniro, gå in på kartor, sök på Åsögatan 176, klicka på gatuvy, dra till höger tills du ser ett rött hus och zooma, en överraskning väntar!
ugh

Datum: 2010-01-29 | Tid: 10:53:00
Jag vaknade åtta idag, helt stört ju, jag som verkligen behöver sömn, men neej jag skulle drömma skitjobbigt, vakna och inte kunna somna om. Varför drömmer jag om efter studenten och framtidsplaner? Det är inte som att jag inte oroar mig tillräckligt mycket i vaket tillstånd, ska jag behöva sova dåligt pga det också? Jag har sån ångest för att gå ut gymnasiet, jag vill gå i skolan, även om jag är skoltrött så vill jag gå i skolan, för det känns så säkert. Jag är livrädd för att inte hitta någon bra aupair-familj och bli hemma i sverige istället, utan jobb, utan skola, bara gå runt. Det vägrar jag göra. Det är nästan så att det känns värt att tacka ja till de erbjudanden jag har fått, även om det inte känns helt bra, bara för att vara säker på att jag får komma iväg. Men det lär ju lösa sig, har ju anmält mig till en förmedling som ska hjälpa mig, men tänk om de inte hittar någon familj till mig?!

Sen känns det som att det är äckligt kort tid kvar tills jag är vuxen..

Jag dör..


I alla fall så har jag spelat the sims från klockan åtta tills nu, när man inte kan kontrollera sitt eget liv får man kontrollera någon annans, eller hur?

Idag ska jag träna och städa, klockan fem ska jag till Sara, vi ska käka, titta på skins, förkröka och sen är det UTGÅNG! Det ska bli kul. Gäller att njuta av ungdomen!

Äventyr i snön

Datum: 2010-01-28 | Tid: 22:11:20

Idag när ich gick hem från Sara undt kom hem så var mein grind igensnöad eftesom plogbilen drällt all snö över dem. Grinden gick inte ens att öppna så ich fick klättra över, låsa upp undt få tyst på Bronx undt sen hämta snöskyffeln undt stå undt skotta snö. Sen lekte ich med Bronx ett tag undt det uppskattades.

Nu sitter ich undt kollar på American Pie - The Wedding i brist på annat att göra undt ska spela The Sims 3

PEACE BROS

 

 


some time the hard and the right thing are the same

Datum: 2010-01-28 | Tid: 17:27:38
idag har det inte hänt speciellt mycket faktiskt, nein, nein, nein.
Genomled skolan, skrev på krönikan, åt två portioner med fiskpuddig (yum ♥) undt sen historia undt samhälle. Sen åkte ich hem till Sara undt där sitter jag nu. Sara plockar in disk undt lagar mat.
Ich har "sovit" undt spelat spel på ze mobil.
Dessutom har ich på mig en ascool (läs: ful) peruk!
IS GOOT!

Bild på detta event kommer dock senare, för saras dator har nischt bluetooth.
Blää


--

Datum: 2010-01-28 | Tid: 09:48:17

Liljeholmen, Stockholm

Två tjejer ~20, sitter och pratar om Haiti.
Tjej 1: Men åkte inte din syrra dit då? Hon skulle väl typ intervjua folk eller nåt…
Tjej 2: Ja, det gjorde hon. Hon skulle skriva en artikel eller nåt, o blev ditsänd som journalist.
Tjej 1: Men vad sa de då?
Tjej 2: Jag vet inte riktigt, men hon sa att alla var mycket skakade.


Hhahahaha <3

Mysterium

Datum: 2010-01-27 | Tid: 21:23:12

Alltså det ser nästan ut som vänstra handen som håller i mitt glas skulle kunna vara Idas, men jag är säker på att de är min eftersom att det är mitt armband.. men isåfall.. vart är hennes andra arm?!Funderar på att göra det till en tävling, "find idas arm" ska den heta


The hilarity of Harry Potter quotes when changing "wand" to "willy"

Datum: 2010-01-27 | Tid: 19:28:28

Hej, tänkte bara säga att jag ska titta på Harry Prutter nu, har varit sugen på att titta sen Kim hittade gruppen "The hilarity of Harry Potter quotes when changing "wand" to "willy"" på facebook. Så jag ska titta igenom alla filmerna under en snar framtid! Idag är det ettan som gäller!
Soo looong!


Gud vad söt han är!


das deutch week continues

Datum: 2010-01-27 | Tid: 15:52:49
Ich vet att det är jätteirriterande för folk att läsa, undt att ich borde sluta, men ich har allt för roligt i min tråkighet att det fortsätter veckan ut!
Franska veckan kan bli mycket roligare dock, undt mer irriterande för de som inte förstår franska, eftersom ich har ett basförråd av franska ord ;D
HAH!
Nostalgi

Datum: 2010-01-27 | Tid: 10:37:23
Älskar när man har nostalgitrippar med musik

Fan vad jag älskade den här låten! With me med sum 41, eller jag älskar den fortfarande men när den var nysläppt kunde jag lyssna hur mycket som helst..

Jag sitter och väntar på att skolan ska börja, onsdagar är så himla härliga, vi börjar klockan tolv, har svenska och idrott sen slutar vi! Lovely!


Dagens

Datum: 2010-01-26 | Tid: 16:06:00Engelskalärare: Gå och drick vatten nu Camilla, det är en order!
Camilla: Men jag orkar inte, du kan hämta åt mig!
E: Du tror att du är hemma, pushing your dad around. I'm not your dad!
C(med höjda ögonbryn): ...Or are you?


Guten tag

Datum: 2010-01-26 | Tid: 12:53:24

Ich försov mig idag undt stressade iväg till skolan. Ich som hade så många planer för vad ich skulle göra innan skolan. Ack, vilken fail.
Har överlevt en Filosofilektion om argumentation, undt har nu mentorstid undt sen samhällskunskap undt engelska. Sen är det hemmåt undt plugga Hälsopedagogik som gäller. Mycket roligt, mycket roligt.

PEACE

 

 

 


The return of Hunkyboy

Datum: 2010-01-25 | Tid: 21:01:18
Ich läste igenom alla gamla Twitterinlägg som ich gjort under åren, undt ich hittade ett som handlade om pojken som kallades Hunkyboy.
Ich skrattade hjärtligt undt print screenade detta.Sen visade det sig att Hunkyboy var en man vid namn David, som inte alls var 14, utan 17 nu fyllda 18.
Oh, those days!

Nu går David under namnet Donkenkillen eftersom Hannan inte förstod vad ich menade!


Tyska veckan

Datum: 2010-01-25 | Tid: 20:57:01


I morse när ich hade tråkigt, undt väntade på bussen så skrev ich ett blogginlägg med det svenska ordet "och" utbytt till den tyska motsvarigheten "undt", vilket i sin tur ledde till vad som kom att kallas den Tyska veckan. Ich kommer att prata (så gått det går) undt skriva på med de tyska orden undt (istället för och) och ich istället för jag (Tack till Robin som kom på den idén!)
Nästa vecka är det franska veckan!

DET GÅR SÅ HÄR NÄR MAN HAR TRÅKIGT!

Time flies by

Datum: 2010-01-25 | Tid: 18:21:11
Fan vad tiden går snabbt just nu, skoldagarna är långa men de känns inte så långa, kvällarna går också skitsnabbt, helt plötsligt är klockan tolv och man inser att man borde gå och lägga sig och då ska vi inte prata om helgerna..

aja, helt ok dag idag. Var trött, men den var ok!

Förövrig så sa Hanna att det kändes konstigt att se mig utan Kim i lördags, vet aldrig vad jag ska tänka när folk säger sånt. Det är en konstig känsla att folk ser mig så, särskilt i och med att jag alltid har varit väldigt självständig. Men jag kan ju hålla med om att jag och Kim satt ihop förut.Bon matin

Datum: 2010-01-25 | Tid: 07:49:57
Helst av allt skulle jag vilja sova en timme eller två till, men ack, så går det icket!
Jag måste iväg till bussen om sex minuter, undt jag är inte riktigt klar med allt jag ska göra (som att packa väskan undt klä på mig ytterkläderna undt stänga garderoben)
Men men.
Idag blir det en lång dag, kantat av lektion efter lektion från 8:15 till...jag är inte riktigt säker på när vi slutar, men innan fyra i alla fall.

Fick precis reda på att Sara köpt sin Jamie T-biljett, så det blev en bra start på dagen. Chrippa var också sugen på att gå. MWAH

Nu måste jag kila undt fixa allt det där som jag sa att jag skulle fixa, så jag inte missar bussen undt därmed kommer försent till skolan undt inte får något studiebidrag den här månaden.

PEACE!

Daybreakers

Datum: 2010-01-24 | Tid: 22:07:49
Såå.. Nu har jag sett Daybreakers.. Vet inte om jag tyckte den var bra eller dålig, jag var äcklad men ändå  sjukt underhållen..
Jag har teorier om filmen, regissören tänkte att nu skulle han slita sönder alla gulligulltankar om vampyrer som vi fått av Twilight och bara kötta allt vad de pallar.
Eller så var det bara en luring, alla tänker "åh en ny vampyrfilm, MÅSTE SE!!", kommer dit och blir BRUTALT chockade och mår dåligt. Trailern är ju inte blodig alls? Feta luringen!
Tror det var blod i säkert 95% av scenerna. Det var så brutalt att man garvade, fast man garvade aldrig ordentligt, man garvade liksom.. osäkert? typ, ehehe... öh? Mest så kände man hur ansiktet var förvridet i någon form av chockat uttryck.

Den var sjuk.. men ändå sevärd på något sätt.

Adjö


Mysteriet löst

Datum: 2010-01-24 | Tid: 20:20:13
Idag vaknade jag upp klockan tre efter att ha sovit i åtta timmar och fick reda på att min morbror med fru och barn och mormor skulle komma över på middag.
När vi väl satt där och åt så fick jag reda på att hon som hälsat på mig när vi var påväg till jobbet var min moster!

Så därmed var det fallet löst.

Igår var det en skum kväll, jag var på dåligt humör egentligen hela kvällen och det blev inte bättre att jag blev irriterad på Olle för att han höll på. Kom hem runt sju och gick och la mig samtidigt som solen steg upp.

.

Datum: 2010-01-24 | Tid: 17:23:44
Middag + Fest

Datum: 2010-01-24 | Tid: 15:04:59
Tänkte berätta om gårdagen!

Först drog jag till Chrippa där vi hade middag, det var myspys! Jag och Sara stekte köttet och jag fick all beröm, hahaha skadeglädje! Förlåt Sara!
Vid halv elva drog jag till Adde som hade födelsedagsfest, på bussen satt det ett gäng ungdomar o söp, de var väl 15-16 år, någon av killarna där slog en volt och då stannar busschauffören bussen och skäller ut honom. Killlen blir rätt chockad och rädd, det syns men eftersom att han såklart förväntas käfta emot så gör han det.. Allt är så löjligt, busschauffören står och skriker om hur omogna de är och att de ska nyktra till (som om det någonsin skulle hjälpa) och killen kommer med dåliga kommentarer som "Inte fått något på länge eller?", tyckte både  busschauffören och gänget var larviga.. Det roliga var att under hela händelsen hörde jag "en busschaufför, en busschaufför, e en man med glatt humör" i huvudet. Mitt huvud är fett flippat ibland..

Hos Adde är det släktfest och kompisfest, när jag kommer är det grupperat, vuxna och ungdomar + att några satt där nere och körde rockband men någon av ungdomarna börjar dansa och då är helt plötsligt nästan alla uppe och dansar, så jääkla kul. De vuxna trillade bort efter ett tag men vi andra dansade i säkert flera timmar. Det var helt underbart, det är det jag älskar med det här gänget, det spontana - man behöver verkligen inte bry sig om någonting. Jag sket totalt i hur jag såg ut jag bara släppte loss totalt, det är en härlig känsla. Allt kändes som en lycklig dröm typ.
Sen vid två (efter att jag och Adde såklart dansat till Time of my life, hahaha tradition!) så är jag trött¨så jag sätter mig i massagestolen där nere, efter ett tag kommer Goffe och vi pratar lite, någon till kommer och snart är nästan alla där nere, några går och kör rockband efter ett tag. Goffe och Simon sitter och pratar om allt mellan himmel och jord och jag halvsover men slänger in en kommentar ibland bara för att ibland säger de saker som man bara måste säga något om.
Jag hade bestämt med Hanna att vi skulle gå hem tillsammans eftersom vi bor skitnära varandra och det är en jäkla utmaning att ta sig hem från trollbäcken. Men hon bestämmer sig för att sova hos Goffe så jag visste inte hur jag skulle komma hem ett tag eftersom att jag inte ville gå genom skogen själv, det slutar med att Natta också ska till Krusboda och sova hos en kille och Adde och Simon följer oss.. Det var ett äventyr i sig och det tog en evighet. På vägen fick vi stanna för att Natta skulle spy, vilket alltid är en stämningshöjare! haha!  Nej men, det var lugnt, ingen orkade bry sig om någonting. Vi tog en genväg jag har upp till krusboda, vilket är upp för en jävligt brant backe som nu också pga snön är väldigt hal. Jag klättrade upp ganska lätt och sedan stod jag där uppe och tittade när Natta försökte ta sig upp, skrikandes, halkandes och klängandes på Adde, jag höll på att kissa på mig av skratt. Nåja, klockan sex var jag hemma, heeelt död, men det var nice!!

Idag ska jag se Daybreakers med Robin!


EFTERLYSES

Datum: 2010-01-22 | Tid: 16:36:25


Vet någon en kille som ser ut exakt såhär? Maila mig isåfall på camilla-forsell@hotmail.com

Tack!
Enjoy the silence

Datum: 2010-01-22 | Tid: 13:40:45


Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Can’t you understand
Oh my little girl

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Mardröm

Datum: 2010-01-22 | Tid: 12:27:13
Jag satt och läste igenom gamla inlägg som jag brukar göra när jag inte har något vettigare för mig, och kom till den perioden när Angel avlivades. Det förde tillbaka minnet om en dröm jag hade inatt.
Jag drömde att Bronx skulle avlivas och jag var så ledsen och försökte få mamma att överväga det, för det var egentligen inget större fel på honom.
Och det kändes som en sån där verklig dröm eftersom det var något som faktiskt kunde hända så jag var lite skärrad de första sekunderna när jag vaknade upp, men sen glömde jag bort den

Aktivt

Datum: 2010-01-22 | Tid: 12:09:09


Om två timmar ska jag ner och spela badminton med grabbarna, något vi hade planerat att göra förra fredagen också. Skillnaden den här gången var att vi (jag) faktiskt bokade banor innan vi åkte dit på måfå och hoppades på det bästa. Nu har vi i alla fall två banor klockan två, men jag vet inte om vi kommer behöva båda.
Kanske, kanske!

Nånting som inte är lika kul är det faktum att jag somnade med öppet fönster inatt och när jag vaknade var jag iskall, täppt i näsan och hostade!
Men det blir bra ändåMs. Popular

Datum: 2010-01-21 | Tid: 19:25:20


Min populäritet tycks alltid komma när jag minst anar det. Som idag till exempel.
Jag råkade somna till (sov i typ...en timme) och när jag vaknade hade jag två nya sms. Sen åt jag middag och då ringde Filippa och bokade Obscurespelande med mig.
Sen fick jag ett mess till och då satt jag med tre konversationer bollandes i luften, och sen mitt i allt så ringer Olle också för att prata om badmintonen som vi ska köra imorn.
Jag fick den stora äran att boka banor - varsågod sa olle och sen la han på! (Nä, men han sa att han skulle ringa lite senare och SEN la han på)

Men jag klagar inte, det känns bra att använda smstillgången för en gångs skull ^^


Daybreakers

Datum: 2010-01-21 | Tid: 16:46:37

På söndag med Robin!
Älg trängde sig in på sjukhem, fick skjutas

Datum: 2010-01-21 | Tid: 10:46:33
Det här kan vara det bästa jag har läst på länge:Jag kan inte sluta föreställa mig patientens ansiktsuttryck, haha, där sitter han och käkar frukost som vilken dag som helst så kommer en älg inspringande! Hur komiskt är inte det?! HAHA


Underlig händelse igår

Datum: 2010-01-20 | Tid: 11:43:55
Jag glömde totalt bort det här igår när jag kom hem.
Men innan jobbet, och innan jag hade bränt 89 spänn på fikabröd och cigaretter så gick jag, Elin, Bella och Camilla mot Globen då en tjej kom och la handen på min arm samtidigt som vi gick förbi varandra och utbrast; "HEJ!" asglatt!
Jag svarar "hej" lite lika glatt och så fort hon gått förbi så vänder jag mig till mina rådgivare och säger; "Vem fan var det där?"
(Männen bakom oss skrattade)

Jag hann inte se hennes ansikte eftersom vi passerade varandra inom loppet av två sekunder så jag spenderade halva kvällen med att försöka komma på vem det var.

Nu ska jag kila till bussen.
Men jag tror att jag är för sjuk för att vara med på idrottslektionen
He he


Ugh

Datum: 2010-01-20 | Tid: 10:50:58
Jag är bajsförkyld.. SÅ jävla segt! Ska egentligen gå på bio ikväll med Robin, men tror inte jag kommer orka faktiskt.. ¨
Ska hålla i idrottslektionen idag också.. Handboooll, mohahaha

Juste! Fick ett mail från en som vill ha mig som au pair igår. Det var lite trist för hon skrev bara om sysslor och om lön, o saker som ingår. Jag bad henne skriva lite om familjen, tycker ändå det är viktigast. De bor i London, vilket jag gillar.. Och lönen var så jäävla fet att jag nästan tror att hon driver, 300 Pund i veckan (3570 svenska) + 1400 Pund i månaden (16660 svenska)... sen berätta hon att jag har ett rum med tv, dvd o massa grejer. en stor säng.. Alltså känns som hon försöker köpa mig eller något.. Jag som inte ens förväntat mig att tjäna speciellt mycket pengar på det här.. Man kan ju iaf undra vad det är för familj, de kanske bor i värsta fina huset och det är bortskämda snorungar som jag ska ta hand om.. I don't know. Men får kolla på hennes nästa mail där jag bad henne skriva om familjen.

Juste, sen vare en pappa från USA som hörde av sig också, men jag har ju bestämt att jag helst inte drar till USA, så jag tackade nej direkt..


Pics

Datum: 2010-01-20 | Tid: 00:22:59
Tänkte bara lägga upp lite bilder från mobilen som tagits under veckorna som gått.

"Och han är glad å se dig!"

 

Farfar Niklas!
(Han stal mina glasögon, som inte är rikta glasögon)

 

Bowling
(Gogge gjorde äckligt många strikes, så det var inge kul att köra! Jag ägde gärnet och gjorde 82 poäng i första rundan! GO TEAM!)

 

Jag har inget minne av att jag tog den här bilden...men jag har ett minne av att jag visade Filippa hur läskig Gogge såg ut...

Hmmm...

 

...
Nej

 

David däckade i badkaret!
Vi väckte honom för mycket, så han beslutade sig för att gömma sig för oss och tyckte att badkaret var perfekt! Fast vi hittade honom och väckte honom igen.

 


so what happened?

Datum: 2010-01-19 | Tid: 23:59:18
Idag på jobbet var jag fett otaggad, vilket gjorde att jag egentligen var sämst. Men sen gick det bättre och bättre (förutom att våran kaffemaskin blev knas och spottade ut kaffesump i alla koppar så vi fick byta filter och rengöra hela skiten...typ).

Jag och Calle (liiiillebroooor) hade en rolig lek som hette "Flyter det?". Vi tog hinken med cola som vi varit tvugna att svinna och sen kollade vi om vissa saker flöt eller inte. Till exempel ett korvbröd som hamnat på golvet under pausstressen, ett sugrör, och lite andra saker som ändå skulle kastas eller diskas.
Det var en rolig sysselsättning och vi funderar på att göra det globalt och sprida leken överallt över globen. Kan bli kul.

Inte lika kul var när Calle sen sa; "Nu får du gå och diska det där, Kim"När jag kom hem så skrev jag lite på Issues, och jag är nu klar med kapitel sex och ska börja på kapitel sju när jag orkar. Inte just nu dock. Ska röka och sen göra mig i ordning för sängen. Ska kolla på Bedtime stories. Tycker jag passar väldigt bra.

Natti natt

Zzz

Datum: 2010-01-19 | Tid: 23:21:58
När ska jag någonsin få sömn igen? Sitter uppe halva nätterna och läser aupair-bloggar.. Suck!

Idag hade jag sjukt kul på jobbet, dels för att jag var övertrött - vilket gör mig till världens jobbigaste människa men jag har i alla fall kul, och för att jag stod i A27 - alltid lika kul! Jag "bråkade" såklart med Kim och Johan hela tiden.. Idag fick jag göra det värsta jag vet med mitt jobb, byta senapsgrejen, jag HATAR senap! Samtidigt som jag håller på att byta (vilket inte alltid går helt bra för mig) står det två kunder brevid och väntar på att få sin äckliga senap och jag står och kämpar och kämpar och när jag äntligen lyckas så sprutar det senap i ansiktet på mig. Precis då vänder sig en av kunderna till mig och frågar hur det går egentligen och jag mummlar något med bra och att det skvätte senap på mig, då sa den andre kunden att jag var fin med senap i ansiktet, vet inte om det var en komplimang eller inte men jag blev iaf förfirrad så jag gick därifrån. När jag kom in i kiosken är det första kim säger att jag har senap i ansiktet.. kanonkul!
Dessutom så lyckades Kim nästan knäppa upp min bh idag, eller han knäppte upp halva, vilket resulterade i att han försökte göra det igen hela tiden.
Johan kastade ett blött papper på mig så jag har fått kommentarer om att jagh ar vita pappersbitar på tröjan och i håret.. Kul..
alla är så elaka mot mig :( okej, jag kanske inte heller var så snäll hela tiden.. (A)

P.s. Rip Saras hamster Liv som inte längre har något liv!


Jaja

Datum: 2010-01-19 | Tid: 16:26:43
Efter att jag under en engelskalektion hört två gånger att jag borde blogga mer så skriver jag ett helt värdelöst inlägg om absolut ingenting.

Bella sa: Du bloggar typ inget längre!
Kim svarade: Gör jag visste!

Camilla sa: Du måste blogga mer nu när jag bloggar så mycket!
Kim svarade: Jag orkar inte

Det luktar chips i datasalen och Camilla springer omkring som ett fån och löser mysteriet!
Det går inte så bra.

Snart är det dags att jobba, och jag ska köpa wienerbröd innan! MWAAH
Jag fick också bra betyg för min book review. Han sa att den var väl genomarbetad. Jag skrev inte alls ihop den på typ en halvtimme på måndagskvällen när jag inte hade något annat att göra för att slippa göra den...inte alls!

PEACE OUT
svordomar smittar

Datum: 2010-01-19 | Tid: 16:26:03

Idag blev jag förvånad över hur snabbt min engelskalärare rättar våra grejer.
Camilla: Hur faan kan du rätta dem så... (kommer på att vi måste prata på engelska på lektionerna) oh.. how the heck can you be so faast?
Läraren: Because i'm a fucking fast reader!
Weirdness

Datum: 2010-01-19 | Tid: 15:47:46
Har precis varit med om något väldigt konstigt.. Alltså igår lämnade vi in bokrecensionerna och jag kände mig halvnöjd.. Idag när vi skulle prata om den.. alltså jag har aldrig fått så mycket beröm i hela mitt liv, jag blev så himla chockad. Och glad såklart, jag är inte van vid att få så mycket beröm och jag har alltid svårt att hantera det,  blir väldigt generad.
Han sa att det var något av det bästa han läst, att det var av "extraordinary quality" "exquisite work", att jag har enormt anlag för att bli författare eller journalist, han tyckte att jag verkligen hade beskrivit upplevelsen jag fick av att läsa boken, och att han nästan kände att han ville läsa den - vilket är väldigt speciellt eftersom att det här verkligen är en tonårstjejsbok.. haha. helt jävla stört ju..

Haha känns som att jag sitter och skryter, men just wanted to share!


P.s. Mamma kommer bli asglad när hon läser det här :D


Buhuuu

Datum: 2010-01-19 | Tid: 12:38:10
Sitter här och väntar på att det ska bli dags att gå till bussen.. Fem minuter kvar.. Skolan börjar kvart över ett, så jäkla skönt med sovmorgon, sov till klockan elva! mmmm!

Efter skolan ska jag jobba för första gången den här månden, skitstört för en person som jobbat typ flera gånger i veckan annars. Är både taggad och otaggad, ska bli kul att träffa alla men har ingen lust att jobba på hockey..

btw, jag funderar på att starta en till blogg sen när aupair-grejerna har börjar rulla igång ordentligt.. Så kan jag ha den när jag är borta också.. vore något.. kanske..Sommarjobb

Datum: 2010-01-19 | Tid: 00:08:37

Jag ska ju som sagt åka som aupair i augusti (om allt går som jag vill) och jag måste ha med mig pengar, känner jag.. Det händer inte mycket grejer på globen på sommaren sååå.. Måste fixa ett sommarjobb också. Har någon ett bra förslag? Annars blire att jobba på donken med Sara! Har varit lite av en policy för mig att aldrig hamna på donken.. Meeen.. Är man desperat så är man. Eller kommer någon och räddar mig?!


Jamie T

Datum: 2010-01-18 | Tid: 20:16:51Jag har nu bokat min biljett till Jamie T den 26:e Februari, och ooooh vad jag är taggad!
Fast jag blev pank på köpet.
DET VAR VÄRT DET!

Bara en månad kvar <3

Kära dagbok

Datum: 2010-01-18 | Tid: 19:27:43


Kära dagbok, idag när vi hade svenska sa Hannan till mig att jag börjar få gråa hårstrån, jag sa förtvivlat "Nej, det har jag inte alls det" Men efter att hon grovallvarligt sagt att det var sant ett flertal gånger så sprang jag förtvivlat till toalettspegeln för att undersöka fallet. Efter att ha letat igenom håret några gånger och konstaterat att jag inte kunde hitta några gråa hårstrån gick jag tillbaka till klassrummet och förklarade för Hannan att det är fult att ljuga, hon forsatte att envisas men tillslut sa Helena att Hannan ljög och att jag inte alls hade några gråa hårstrån. Idag var Helenas ord lag, sudeså.

Amen.


P.s. Det är ingen annan som tycker att jag börjar bli gråhårig va?!det går bra nu...

Datum: 2010-01-18 | Tid: 16:55:00
Om man bortser från det faktum att jag är typ sjuk och helst av allt vill sova i några dagar, så går saker och ting rätt bra nu.
Min helg var bra, trots att söndagen fick betala priset (i.e jag var så slutkörd). Det var värt det.
Dessutom är min himmel i en ljust grå nyans och rätt enformig, men det beror på vädret och det lurar inte några problem där som jag kan se i alla fall.

Det flyter på, och allting känns bra.

Nu måste jag skriva min book review, taah
Hur går det för oss?

Datum: 2010-01-18 | Tid: 16:49:51

Igår anmälde jag mig hos STS, vilket är en förmedling som hjälper aupairer att hitta familjer, de lägger dock inte ut mig fören sex månader innan avgångsdatum, så i februari någon gång skickar de väl ut mig.
Berget kände ju som sagt en familj i Irland som söker en aupair, jag ska prata lite med mamman där och känns det bra så tackar jag ju ja till det, men det är mycket som måste passa in också, med när de vill att jag ska komma o hur länge, + massa mer. Men jag vet att jag skulle känna mig bekvämast i England, nära London, älskar det stället och det känns välbekant på något sätt, dessutom "känner" jag folk där så det skulle kännas tryggt.

Det känns dessutom tryggast att åka med en förmedling, för skulle jag inte trivas i familjen så fixar förmedlingen en ny familj, annars blir det att åka hem igen.

Vet inte varför texten blev knäpp nu? Går inte att fixa, pallar inte hålla på!

gårdagen

Datum: 2010-01-17 | Tid: 16:15:33
Behöver inte skriva om gårdagen.. ida skrev så bra! Så här skrev hon

"Had a super fun night yesterday! At 19 we got to Grahns house. We ate moose burgers and it was amazing! I love meat from the wild! After that the sauna bathing(?) began! I think we ran in and out of the snow for 1½ - 2 hours. It was so much fun, and it was total panic everytime! Camilla fell once.. haha :D poor girl. The last time we went out in the snow we took a group picture.. and then someone pushed me and then I heard Camilla giggle and like sitting on my back...? it was hilarious! And then we went inside, had showers and sat down by the TV till 3 o'clock. So much fun that night. We watched 'The Children' and that was not fun, Camilla cried."  ~ IdaAu pair på Irland?

Datum: 2010-01-17 | Tid: 13:19:59Jag borde plugga nu, men jag kan inte koncentrera mig.
Igår när vi satt och käkade och pratade om vad alla ska göra efter studenten säger Berget helt plötsligt "Juste! Är det någon som vill åka till Irland och vara Au pair? Jag känner en familj där som söker". Utan att ens tänka utbrister jag "Jag!". Först blev jag lite chockad för tanken har egentligen aldrig slagit mig förut, jag har tänkt på att bo utomlands någon gång men det har bara varit ytliga tankar och aldrig en stor dröm. Jag tänkte inte ens efteråt, det kändes så självklart på något sätt, som att jag bara gått och väntat på att en chans ska komma upp.

Jag tycker självklart tanken är sjukt läskig men jag vill verkligen åka, jag känner det, att jag verkligen vill, annars skulle jag aldrig ha reagerat som jag gjorde. Igår låg jag och verkligen tänkte på det och innan jag somnade minns jag att jag tänkte "Jag kommer åka..". Jag har suttit och kollat på olika hemsidor idag om Au pairer, för att hitta information och för att ha ett annat alternativ om det inte skulle gå vägen med familjen Berget pratade om. Skulle jag åka vill jag åka efter sommaren och vara borta sex månader, kanske mer om de kräver det.
Tanken på att lämna allt och alla här hemma är sjukt skrämmande men allt annat är så lockande. För det första älskar jag barn (även fast jag såg filmen the children igår), för det andra älskar jag alla engelskspråkiga land, för det tredje så skulle det vara världens upplevelse.

Det känns lite sjukt för det har gått så snabbt nu (fast egentligen inte), alltså Berget gav ju bara pyttelite information och jag sa bara att jag vill ha lite mer info och Berget ska ge min mailadress till familjen. Men ändå vet jag att jag kommer åka, hur stört är inte det? Fast jag är rätt bestämd när jag vill något. Jag kanske borde tänka över det mer? Fast det hinner jag ju göra, men det är lite läskigt att jag vet exakt vad jag vill helt plötsligt, brukar aldrig veta vad jag vill. Jo, jag vill göra det här, så mycket vet jag nu.  Och den där känslan av "jag vill verkligen det här" har jag inte känt på det sättet förut, det måste ha varit så undermedvetet på något sätt.

Gud...

Hoppas de inte kräver att man ska ha körkort.. Då kommer det inte funka ju..

Jag har läst massa bloggar nu på morgonen, och det verkar vara så kul ju.. Om det inte funkar med den här familjen så vill jagn og kanske vara Au pair i england.. Fast jag skulle inte banga på Irland heller.. hahaha! Jag är för exalterad just nu!

Måste plugga!
check

Datum: 2010-01-16 | Tid: 17:32:11

Bikini - check
Tvättat piercingen - check
Pengar till att hyra film, köpa godis och folköl - check
Vattenfast mascara - check
Bestämt tid med Ida - check
Kamera - check


Nu ska jag till Grahn o käka o basta!
Dagens konversation

Datum: 2010-01-16 | Tid: 17:13:51


Jag och J pratar på msn

Jag: Jag måste göra mig fin nu ^^
J: sånt behöver du inte göra, du är så fin så^^
Jag: haha du vet väl inte hur jag ser ut nu ;D annars så uppsattar jag faktiskt att du kommer in istället för att sitta och titta in genom fönstret.
the day after tomorrow

Datum: 2010-01-16 | Tid: 14:50:34
Jag kan inte säga att jag mår bra precis, men det är inte värre än vad det har varit.
Igår, så festade jag på tom mage (i.e jag hade inte ätit någonting på hela dagen) så jag blev full på i princip ingenting, och dessutom så gate-crashade jag min första fest.
Det var awesome!

Kom hem någon gång vid halv fem och la mig för att kolla på The Vampire Diaries, och gjorde popcorn och ringde Sara eftersom det hade uppstått ytterligare komplikationer mellan mig och en av grabbarna, som jag igår försökte säga förlåt till för hur jag har betett mig, men allt jag fick var ett klick i örat efter att han hade konstaterat med en relativt kylig ton att de "glappkäftade". Inte så trevligt.

Men men.
Nu ska jag hem till Sara för att kolla på Angus, thongs and perfect snogging och äta pommes tills jag dör, sen ska jag åka hem igen och göra mig i ordning för rond två.

all my friends are deeaaad

Datum: 2010-01-16 | Tid: 13:39:23


Så jävla klockrent ibland!
Bjuder på lite musik när jag ändå är igång!


Unsaid things

Datum: 2010-01-16 | Tid: 13:22:47
gårdagen är en dimma som beskrivs bäst i bilder!

Jag och Ida påväg in till stanSpelning


Sen bilder från the bridge


Sen (av någon konstig anledning) när jag berättade för Ida om London så skulle vi filma när jag berättar om Primark!bara för att det är så sjuukt mkt fail

Datum: 2010-01-16 | Tid: 05:41:53

Dagens konversation

Datum: 2010-01-15 | Tid: 16:50:48


Utanför rackethallen står jag, Kim och killarna och försöker bestämma vilka som ska få sitta i bilen och vilka som ska gå.

Någon: Den som har gått minst i sitt liv borde få gå!
Niklas: GOGGGE
Alla: Det är väl du i sånna fall Niklas!
Niklas: Fan.. Men Kim och Camilla är ju ett år yngre, så det lär ju vara dem!
Camilla: Vi har säkert gått mer än er allihopa tillsammans även fast vi är yngre
Kim: I alla fall hon!
Niklas: Det vet jag inte, jag var fan en livlig pojke när jag var liten.
Alla killar: (instämmande) Jag med!
Camilla: (lite efter alla andra) mm jag med!

*Alla tittar på mig och asgarvar*


Nu ska jag hoppa in i duschen!

So I, hope you choke and die on every single lie!

Datum: 2010-01-15 | Tid: 13:48:50
När man lyssnar på musik samtidigt som man bloggar och inte vet vad man ska sätta för rubrik så är det bara att ta nästa line i låten, fett bra!

Idag är jag på sjuukt bra humör, har precis städat lite hemma och nu sitter jag och pluggar (aa, inte just precis nu kanske) Jag skulle gå ut och fota lite i nyfors idag, till mitt fotoreportage för jag kommer inte på något annat att fota och har lite ideer, men sen kom jag fram till att det är för grått och tråkigt ute. Det finaste med snö är ju när solen ligger på så att det glittrar men idag är det bara grått och äckligt. Går ut och fotar imorn istället, förhoppningsvis är det lite finare ute då i alla fall.

Ikväll ska jag på Robins spelning på Teater Accent och efter det drar jag och Ida till The Bridge, mycket manligt! Men vi hade skitkul där sist så vi tänkte köra en favorit i repris, vilket såklart innebär att Joakim och Anton kommer också!  Jag är TAGGAAD!


Bild från när jag och Ida var på The Bridge sist, random kille vi träffade där till vänster


Helgen

Datum: 2010-01-14 | Tid: 21:33:29
Fredag: Robins spelning, sen utgång med Idapida <3
Lördag: Middag, snörullning och bastu hos Grahn
Söndag: Skriva engelskarecensionen!Så här kan golvet se ut efter att man har pluggat flera kvällar i rad!Sen har jag glömt att berätta att den här snyggingen sitter på min vägg!

Jane Eyre

Datum: 2010-01-14 | Tid: 20:30:17Det kan verka som en rätt tråkig och seg bok, men faktum är att den är riktigt bra och när man har vant sig vid språket som används så går det lätt och flytande som vilken annan bok som helst.
Jag tyckte att den var rätt seg till en början, men sen såg jag av misstag filmen och därefter ville jag bara läsa igenom alla detaljer och försöka förstå allt perfekt.

Nu ryktas det om att Ellen Page ska spela Jane Eyre i den nya versionen som ska göras, men då jag inte kan se något om det på imdb.com så förblir det bara ett rykte för mig.


Charlotte Gainsbourg som Jane Eyre 1996

Hahaha

Datum: 2010-01-14 | Tid: 20:28:58


i stole the beat

Datum: 2010-01-14 | Tid: 20:20:33
JAG ÄR KLAR!

Nu ska jag bara läsa 100 sidor ur Jane Eyre också, sen är jag klar för dagen/kvällen och har då hela kvällen/natten på mig att göra vad jag vill, tills min första lediga fredag inleds.
TJOHO
pluggheist

Datum: 2010-01-14 | Tid: 17:59:32
"Have you noticed that studying is the word 'student' and the word 'dying' put together?"

Ungefär så känner jag mig nu, och jag har ändå bara avslutat en av uppgifterna. Tog sen en paus och gjorde tigerpudding till efterrätt eftersom jag inte hade bestämt middag än. Men nu blir det tydligen Donken, så win!
Sen ska jag ta tag i de två sista uppgifterna, skicka in dessa och sen är det boken som gäller, om jag inte skulle till Fredde. Kanske, kanske!

Men men, ska sitta och läsa igenom uppgifterna i jakt på de lättaste.

PEACE!

teeest

Datum: 2010-01-14 | Tid: 16:59:21


Skulle testa min nya dators kamera o ljud + att jag testar videofy.me för första gången! hahaha, jag är ingen videobloggare alltså.

i'm in my room it's a typical tuesday night

Datum: 2010-01-14 | Tid: 16:13:56
fast nu är det ju torsdag...men ändå! (OCH HELG! mwahhaha)
Men rutinen är ändå den samma. Jag har faktiskt varit duktig och ägnat mig åt saker jag måste göra den här veckan..kantat med ca en timmes obscurespelande om dagen, för att ge mig själv en liten belöning och en push till att göra arbetet.
Jag har pluggat, och pluggat, och pluggat och nu ska jag plugga lite till då jag har tre uppgifter som ska vara inlämnade innan klockan 12 idag, samt 200 sidor kvar på en bok som ska vara klar på måndag, och då ska jag också ha skrivit en recension på den, så det är inte så mycket rolig fri tid som jag har.

Dessutom ska jag försöka fota en bild som förmedlar en känsla, och jag har en idé, men det kräver mycket pappersprasslande och slöseri på bra bokmatieral. Det kan gå!
Urgh!


Piercing

Datum: 2010-01-14 | Tid: 15:16:36
Kom på att jag måste visa min piercing juu!Sen köpte jag piercingar i london också!
höhö

Datum: 2010-01-13 | Tid: 22:18:37
Camilla: Men vi kan åka till ödeshög så kan du göra det där!
Robin: Varför är det ok där men inte här?!
Camilla: För att jag vill åka dit..


Onsdag

Datum: 2010-01-13 | Tid: 16:59:59
Kom precis ut från duschen, det är så kul för ibland när jag börjar bli klar i duschen så knackar mamma på dörren för att hon tycker att jag varit där för länge eller för att hon också ska duscha och då blir jag såklart skitirriterad och stannar i duschen en liten stund till även fast jag egentligen är klar. Det är så löjligt egentligen men jag göre varje gång!

Bara en dag till i skolan den här veckan eftersom att vi är lediga på fredagar! Tjohoo!

Rolig fakta om den här dagen är

1. Idas piercing är infekterad och därför gav jag henne en ¨vätska jag köpte i London som man kan ha på piercingen för att bli av med infektionen, då tänker ni kanske "Men du har ju också piercat dig, behöver inte du den?". Så här är det, 1. Min piercing har läkt jättefint och jag klarar mig med att ha saltvatten på två gånger om dagen. 2. Vätskan Ida fick luktar så stört illa, jag känner den där lukten i flera timmar efterj ag använt den och min familj klagar på lukten. Den luktar inte bara starkt, den håller sig kvar länge också! Och där kommer vi till det roliga, hon fick den i skolan idag och en timma senare när jag går till skåpen känner jag den där lukten,  hon har uppenbarligen använt den direkt. Det luktade sjuukt starkt. Jag som är rätt van vid lukten och vet vad det är för ngt mår inte dåligt av den men jag hör hur alla som går förbi säger "hmm vad är det som luktar". Jag stod bara och log, skadeglädje!

2. Idrotten blir livsfarlig när det är en klass med nästan bara tjejer, inte för att tjejer är starkare än killar (HAH), utan att tjejer har långa naglar. Vi körde amerikans fotboll idag och i duschen upptäckte jag ett rivsår i armhålan! Haha helt stört ju!

3. Ett hårstrå fastnade i min piercing och jag såg inte det utan jag såg bara ett långt hårstrå på min mage så jag skulle dra bort det och det gjorde stööört ont!

Nu ska jag plugga samhäll! Sooo loong!Skins säsong 4

Datum: 2010-01-12 | Tid: 19:02:24
Åh vad jag är lycklig.
Att logga in på Facebook och se en uppdatering från Skinssidan, med studiobilder för säsong 4 gjorde min dag helt.
Gick in på deras hemsida (http://e4.com/skins/) och såg massor av trailers som jag nu tänker dela med mig av pga deras awesomeness!

Cook
Effy
Katie & Emily
Freddie
JJ
Naomi
Pandora
Thomas
London del 6 - Camilla äter nudlar, verry fresh!

Datum: 2010-01-12 | Tid: 18:53:48

London del 5 - Vi berättar om en inte alltför spännande dag

Datum: 2010-01-12 | Tid: 18:52:27

London del 4 - till alla disneyfanatiker!

Datum: 2010-01-12 | Tid: 18:51:23

London del 3 - Såhär gör man när man inte har en kyl!

Datum: 2010-01-12 | Tid: 18:41:44

London del2 - berättar om första shoppingdagen

Datum: 2010-01-12 | Tid: 18:26:37

London del1 - hårfönen får inte missas

Datum: 2010-01-12 | Tid: 18:18:09

Ny dator!

Datum: 2010-01-11 | Tid: 20:50:02


Har en ny dator nu, har fixat en maaaassa saker, eller snarare pappa har fixat en massa. Jag fixade Itunes och Msn - livsviktigt! Det var inte lätt, men det gick!

Tv, Ipod, Itunes och Dator - Camilla behöver aldrig lämna rummet igen!

Angående londonresan

Datum: 2010-01-11 | Tid: 16:15:05
Vi har filmer som berättar vad vi har gjort under dagarna (det var bekvämligare så), men det är så att Camilla har de första filmerna, och det vore orättvist om ni började på dag fem helt plötsligt, så vi får gott vänta tills Camillen slänger upp dem, och så kompleterar jag med de videos jag har från min mobil ^^

kay?

Dagens konversation

Datum: 2010-01-11 | Tid: 16:07:11


Första filosofilektionen
Diskussion om verklighet

Ellen (till läraren): Om man är glad så kanske man tänker "åh vilken fin färg väggarna har, och vilka trevliga människor...
Hannan (viskandes till mig): De är pissgula!
Kim: Hahaha


Nu ska jag plugga. Laters


iXumba

Datum: 2010-01-10 | Tid: 21:15:58


Idag klockan 15:50 (typ) så blev jag en legitimerad xumbainstruktör för iXumba.
Tillsammans med Sara så kämpade jag mig igenom tolv timmar av lära och övningar inte mindre än sex timmar efter att jag och Camilla kommit hem från London.
Starkt jobbat säger jag bara.
Nu ligger jag i sängen och tänkte gå och lägga mig, för jag håller på och somna.
Haha.

Det kommer filmer från varje dag av Londonresan så småningom, do not fret my little birds. När vet jag dock inte, jag har inte orkat ta hand om mitt liv än.
Värt att nämna är dock att jag piercade tungan och gjorde en tatuering i nacken ;D

Natti


Gahhh

Datum: 2010-01-10 | Tid: 15:24:02


1. Något som är tråkigt kan inte kallas en lek
2. Det är inte lite löjligt, det är jättelöjligt.
3. Killarna undrar inte längre varför vi skriver en färg eftersom att ni har gjort det tjugo gånger om dagen de senaste veckorna och vid allas status är det någon som berättar att det är bh-färgen.
4. SLUTA!

Bara jag som tyckte det var skittråkigt första gången det gjordes och nu är det bara patetiskt? Eller ? Inte det.. Nä okej..


-

Datum: 2010-01-10 | Tid: 15:14:48

Epic!!
Imorgon ska jag handla en bärbar dator! Coolt va? Ahaaaa.

Jag orkar inte skriva om londonresan, det låter för jobbigt. Om ngn vill höra om resan så kan man få fråga! Men jag piercade naveln!! Det var fett äckligt!

Lay Me Down

Datum: 2010-01-09 | Tid: 16:11:13
You let me in
'Cause after all
It seemed like the right thing to do

I closed my eyes
And let you fall
I wonder what you could possibly know
About breaking down that I don't

It's been awhile
Since I begged for
Anything but now I want more

So lay me down
I'm lonely
You don't understand me
And you'd never even try to
Anyway

Hej då!

Datum: 2010-01-01 | Tid: 11:59:23

Idag drar vi!

HA DET BRA I SVERIGE!RSS 2.0