R.I.P Hjärtformade solglasögonen

Datum: 2009-04-29 | Tid: 11:42:51
DE HAR GÅTT SÖÖÖÖNDER! *snyftar*
Upptäckte det idag när jag skulle leta efter min bok till Texten, och då låg ena bågen helt övergiven i botten av väskan och jag kommer inte kunna laga det där.
FAN FAN FAN FAN FAN! :'(

Redigering klar!

Datum: 2009-04-28 | Tid: 11:15:59

De goda nyheterna: JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR!
De dåliga nyheterna: Det är bara helkroppsbilderna som är klara och det är 8 bilder till.

Vårat projektarbete i skolan. Vi valde att fota de sju dödssynderna.


Edit: Kollade ju och tvyär så dödar blogg.se kvaliten (bilderna är ganska stora) Sucks!


Greed
Modell: Bella
Foto: Camilla
Redigering: KimLust
Modell: Elin
Foto: Camilla
Redigering: KimWrath
Modell: Isabella
Foto: Camilla
Redigering: KimSloth
Modell: Kim
Foto: Camilla
Redigering: KimGluttony
Modell: Hannan
Foto: Camilla
Redigering: KimVanity
Modell: Camilla
Foto: Kim
Redigering: KimEnvy
Modell: Helena
Foto: Camilla
Redigering: Kim


Vad tycks?
Music time!

Datum: 2009-04-28 | Tid: 09:52:40


OK GO - Here it goes again


Har blivit beroende av den sen jag kollade snabbt på videon igår. Blir bara musikfil, men musikvdeion är så underbar så den lägger jag nog upp snart också.

Nationella Engelska B - Writing

Datum: 2009-04-28 | Tid: 09:49:38
Avslutat, så nu är det ingenting eller bara reading kvar (är inte säker om vi har det).
Själv sitter man i samma datorsal vid samma dator för att fortsätta med projektarbetes redigering. Det blir mycket redigering idag, sen 13:15 (om fyra timmar eller så) så har vi rörlig bild och då ska vi redigera Rat Riot-videon vi filmade i Fredags.
Nåja, ska sätta fart med redigeringen nu!Falling in love

Datum: 2009-04-27 | Tid: 22:51:38


Jag vet inte om det beror på min trötthet eller om jag är översentimental eller allmänt störd, men när jag såg den här började jag gråta.
Videon är inte ens "proffsigt gjord" som folk säger när man klipper in Live-shows och "on-the-road-clips" men jag blev rörd och fick tårar i ögonen.
Kanske är det min längtan efter att få åka och se dessa grabbar någon gång i mitt korta liv.
Nånting var det  i alla fall.
Ska sova nu, för imorgon blir det upp tidigt igen.
TJOHO!


En lång måndag

Datum: 2009-04-27 | Tid: 21:20:40
Japp, det har varit en låång måndag. (känns det som)
Först svenska, vi började analysera en debattartikel som sög. Han skrev om hur tennis hade rättat honom från litteraturen och tyckte att han som tennispelare är med om så mycket än folk som läser. Och att de som läser lever i en fantasivärld...
Efter det hade vi matte. Vi skulle öva inför nationella.... Det gick dåligt, jag och min mattebuddy Eric orkade inte göra någonting alls. 
Jag slutade efter matten eftersom att vi håller på med muntliga nationellaproven i engelska och jag inte har det idag men var tvungen att vänta på kim eftersom att vi (hon) skulle redigera våra sju dödssynds-bilder. Även om jag bara gav smakråd så var det  jobbigt att sitta där.
Vi satt till fem sen åkte vi till centrum och käkade med Krullis, Bengt och Fehler. Sen var det dags för esteternas uppspel. Alltid lika roande!

Juste, i lördags var jag och handlade lite grejer vaa. Jeans, pilotglasögon och en termosmugg!

         
                    Mina brallooor!                                                   Min mugg!


Och igår färgade jag håret. Jag tyckte det blev mörkt men när jag kom till skolan idag märkte ingen något! haha fail! Men utväxten är väck iaf!

Langar posebilder med mitt "nya" hår!!

 


Ska sova snart för att ladda inför att gå upp tidigt för att göra nationellaprovet i engelska imorgon!

goodie nightie!

Redigering av bilder

Datum: 2009-04-27 | Tid: 14:29:44
Har egentligen slutat skolan men måste stanna kvar för att jobba med våran grupps projektarbete - De sju dödssynderna.
Vi får hoppas att det går bra, fast jag är lite orolig för jag har inga vidare skills i photoshop, om man jämför med andra, mer talangfulla personer. Jag håller mig till skrivande.
Nåja, ska börja arbeta nu så jag får det klart någon gång.Skolan

Datum: 2009-04-27 | Tid: 08:37:17

 Sitter i skolan och väntar på Hannan och Camilla. Det är dags att röja i studion efter fredagens filmning, men ingen av dem är här. Båda är på väg dock.

Ville inte gå upp i morse när klockan ringde men det var bara att stiga upp och snabbt göra sig i ordning för att hinna med en buss som gick 11 minuter senare. Så här sitter jag nu i biblioteket och väntar. Antagligen har de redan kommit, men jag kände att jag kunde slösa lite tid vid datorn medan jag väntade. Måste dock skriva detta på ett worddokument så att det ser ut som att jag gör något vettigt då bibliotekets datorer är eftertraktade just nu.

Tänkte bara säga att min flytthjälp var mer avlönad än vad jag hade trott. Jag hade satsat på ca 500 kronor men det visade sig att betalningen var mycket högre än så. Dessutom har mormor - ängel som hon är - hittat en bärbar dator för nästan ingenting, så snart får jag en bärbar också. Livet leker, rent ekonomiskt och materialistiskt. Hoppas bara att jag får resten av pengarna inom en snar framtid då den här veckan är händelserik. Hah


Nåja, ska gå tillbaka till studion och kolla om Hannan och/eller Camilla är där. Sen ska jag försöka bli pigg i hjärnan också för vi måste plugga inför Nationella i Matte. UGH


Peace out.

 


God natt

Datum: 2009-04-26 | Tid: 23:51:44
Ja, som ni ser så har bakgrundsfärgen ändrats på bloggen och ni undrar säkert varför. Jo det är så här; det är den nya mer "våriga" nyansen av lila vi kommer använda här sen, och jag var dum nog att ändra direkt här istället för på testbloggen vi har, och för lat för att ändra tillbaka. Så max 24 timmars fulhet det kommer inte skada, eller?
Nåja, det går jättebra med designen, jag är snart klar med själv bakgrunden (header och stuff) och ska börja pyssla med de nya sakerna vi ska lägga in. Tackar vet jag  Designa din blogg som har varit till otroligt stor hjälp, och som kommer att vara i framtiden också.

Nu är det dags att dra mig till sängen. Den kallar på mig och jag har bara några kapitel kvar på The bleeding dusk (trejde boken i bokserien jag köpte) och sen ska jag börja på When twilight burns.
Så schanyway, godnatt på er.
Sommarn kommer närmare...

Datum: 2009-04-26 | Tid: 18:59:50
...och förändringar är i farten. Jag har börjat arbeta på en ny design här i bloggen med nya "bättre" bilder och massor av nya saker.
Det kommer ta ett tag eftersom min dator är slö och jag inte har tillgång till Photoshop någon annanstans, förutom i skolan...
Ska se hur jag kan fixa detta, men det ska nog gå.

Bara så att ni är förberedda på att detta kommer ske.
Puss

/ Kim ♥

Död blogg

Datum: 2009-04-26 | Tid: 18:06:22
Ja, nu får ju faktiskt skärpa oss! Vi ska göra allt för att hålla bloggen vid liv.
Som kim sa, det som händer i vårat liv just nu är väldigt privat. Det finns så mycket som händer just nu som jag skulle kunna skriva tusentals inlägg om men... Jag kan bara inte lägga ut vissa saker så att vem som helst kan läsa det. Vi ska försöka hålla igång ändå!

Igår var vi hos Sandra och grillade. Det var väldigt, vädligt mysigt!
Idag har jag färgat håret, det blev mycket mörkare än vad jag ville men... Helt ok.. Det är ju toning så håller tummarna på att det kommer bli ljusare. Annars har jag varit duktig och gjort några rester!

Om en timma är det Gossip Girl! jaay!

Failure everywhere

Datum: 2009-04-26 | Tid: 17:04:17
Ja, min dator har dött totalt och jag kan knappt sätta på den innan det blåa irriterande fönstret tittar fram, eller skärmen släcks ner totalt. Så otroligt mysigt att veta att datorn är så full av virus och egentligen borde omformateras men att man inte orkar göra någonting åt det. För då måste man lägga över allting som man vill spara på en annan hårddisk så att de inte försvinner och det är så himla omständigt.

Dessutom har jag inte gjort mer av mina rest-arbeten än att skriva ner ett "svårt ord" och dess betydelse. Det var inte ens en rest, utan en läxa.
Åh ja.

Ska testa min externa hårddisk på den bärbara datorn. Fick den i julklapp men har aldrig använt den pga min datorns okapabla skärm och system.

/ Kim ♥

Go o' gla'

Datum: 2009-04-26 | Tid: 14:54:18
Eller inte, jag är bara förjävligt trött. Sitter på den bärbara datorn och tänkte kolla in bloggen. Någonting måste göras för att starta upp den igen (kortaste livet på en blogg som jag någonsin haft). Sandra tog bilder på oss igår, så vi kommer nog att ändra designen en aning, eller bara sätta in nya bilder.

Men saningen är att det som händer i våra liv är för privat för att lägga ut allmänt på internet, och jag tror ingen tycker om att läsa om det resterande... t ex klagosånger över hur mycket rester jag (Kim) har och varför lärarna vägrar sammarbeta och då ger oss böcker i varje ämne, med deadline för nära varandra för att man ska ha tid att läsa allihopa.
Ja ni fattar nog.

Men men, snart är det sommarlov och då blir det nog ännu mindre blogg för jag har kommit på hur underbart det är att vara utomhus, och jag saknar en bärbar dator att ta med mig ut (eftersom den jag sitter och skriver på nu väger 203034305 kilo och är stor som ett jävla hus).

Ska skutta in till mitt egna rum och börja plugga, för min bror och hans kompisar gnäller över att de inte kan spela WoW så länge jag sitter här. Det är ju lite lockande att sitta kvar bara därför.

Några minuter till. Mwahah

Resident evil

Datum: 2009-04-20 | Tid: 17:10:31
Fy tusan vad mycket problem jag och Krullis har haft med det jävla spelet. Först så skulle vi besegra bossen men då kunde man inte hoppa in där vi var så vi fick köra om en del där man blir jagad av två jättekryp samtidigt som man blir våldtagen av två stora tjocka idioter med kulsprutor och oändligt mycket ammo (den del i spelet som vi körde om flest gånger någonsin). SEN ÄR BOSSEN EN IDIOT OCKSÅ!
han är snabb och man måste skjuta honom i ryggen för att göra någon skada. Vi hade gett upp och sedan tagit upp det igen och precis klarat att "injecta" honom med medlet som gör honom till slutbossen. OCH VAD HÄNDER DÅ?!
Jo Krullis fucking playstation hakar sig.
ÅH JA!

och han vill inte köra mer för spelet hatar oss. själv vill jag bara klara det så jag kan övertala honom att lämna tillbaka det och få åminstone lite pengar för det.
UGH!

/ Kim ♥

Shame on me if you fool me twice

Datum: 2009-04-20 | Tid: 17:00:58
Det var bara shame on me som hade någonting att göra med inlägget över huvud taget. Det har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden, jag har varit för trött för att över huvud taget starta datorn och göra något vettigt, och Camilla...hon är Camilla.
Jag har dock en kort lista med saker att skriva i bloggen, som helvetesdagen på jobbet och mitt äventyr med McFly på Kanal 9, men det får vänta för jag sitter och skriver på ett tangentbord som man måste slå på för att bokstäverna ska registreras ordentligt.
Men det kommer.

Peace

/ Kim ♥

Tjo

Datum: 2009-04-15 | Tid: 08:36:35

Har inte bloggat på ett tag, varför?... det vet jag inte, har nog inte haft någon ork helt enkelt. Men nu är jag tillbaka! wohoo.
I måndags kom jag hem från göteborg, då åkte jag direkt till Krullis och där satt såklart Kim och körde resident evil. Helt inne i spelet, jag tröttnade på att sitta och kolla på spelet så jag satt och läste. Haha, fan vad dem är nördiga, helt inne i den där jäkla spelvärlden. Enda gången jag blev tilltalad var när jag stod ivägen för tv:n, annars var det bara taktiksnack mellan dem två och eftersom att jag inte fattar någonting så gjorde jag inte några stora försök för att medverka i konversationen.
Igår började skolan, fyfy. Vi hade en extremt tråkig engelskalektion... En rörligbild-lektion och sedan drama. Och draman ska vi inte prata om, jag ville döda Dana igår!
Vi slutade tio i sex så helt slut åkte jag hem... och pluggade! så jäkla ambitöst. Tre uppsatser skrev jag, men ingen matte pluggades, vilket betyder att jag måste stressplugga idag mellan 13:30 och 17:15 för då börjar min kvällskurs, under den perioden måste jag också klämma in en intervju med Krullis. (jag ska intervjua honom om musik/rat riot till vårat radioprogram) Jag slutar halv åtta och då måste jag hem och antagligen plugga igen och sedan börjar Greys anatomy klockan nio.
Önska mig lycka till med matte-pluggandet!
Ha en bra dag!
Toki, toki, toki

Datum: 2009-04-14 | Tid: 20:34:53
Grymt random rubrik, men jag kunde inte komma på något annat att skriva.
Nåja, det har varit lite off nu på senaste tiden för att jag har varit hos Krullis mesta delen av de senaste dagarna och Camilla är bara så grymt euroforisk eftersom hon är hemma att hon totalt har glömt bort att blogga (det var en lögn, jag vet inte varför hon inte har tagit sig tid än).

Nåja, kort statusuppdatering. Jag kan nu glatt säga att jag och MacAttack har kommit till slutet av spelet men är fast på bossen. Vi ska ta död på honom någon annan dag istället. Vi var fast på ett ställe med två fetton med lika feta kulsprutor och massor av äckliga mutantiska skalbaggar som kuttade en om man kom för nära och de hann gripa tag i en, men till slut gick det bra och vi kunde fortsätta.

Snart är det Desperate Housewives och då ska jag bunkra upp framför TV:n och samtidigt leta efter kanal 9 för McFly grejen på Torsdag.
Jag borde egentligen plugga, men det känns ovärt eftersom det bara är en halvtimma kvar. UGH
Nåja, nu är lovet över och skolan igång. UNDERBART!

...not

/ Kim ♥

FAIL!!!!

Datum: 2009-04-13 | Tid: 11:27:32
ÅH VAD KUL DET ÄR ATT INSE ATT MAN SLÖSAT BORT 10 TIMMAR PÅ INGENTING.
Nu ska ni få höra.
Igår så hade vi det väldigt mysigt. Jag, Krullis, Bengt och Martin åt middag på balkongen och sen kom Bella och Filippa också och vi satt och pratade tills det blev för kallt för att sitta ute. Då gick vi in, spända över att få fortsätta vårt spelande. Men ack så fel vi hade.
Det första som kom upp när vi startade spelet var "FAILED TO LOAD SAVED DATA" och sen frågade speljäveln om vi ville skapa en sparfil.
Jag vart sur, Krullis vart sur...Vi började om på Veteran men insåg att det var värdelöst för man dog direkt. Krullis gav upp och spelade kort och jag spelade med Bella för att försöka återfå våran position i spelet, men vi kom bara till jättemasken.
SKITKUL, VERKLIGEN SKITKUL.

Kollade upp det på nätet och det har tydligen hänt jättemånga innan. Dåligt av spelskaparna att missa någonting sånt stort.
UGH!
Men men, det är bara att göra om allt igen och nu vet vi åtminstone hur vi ska göra och vart vi ska gå. Så hej svejs nu ska jag slösa bort fler timmar av mitt liv.

/ Kim ♥

MacAttack och Kimbob fortsätter

Datum: 2009-04-12 | Tid: 17:51:17

Söndag idag, och Kim Norén förvandlas till Kimbob - the zombie slayer. Men först ska vi äta och jag har köpt pommes och bea-sås, och lånade ut pengar till Martin och Krullis så de kunde köpa pizza. Martin hade med sig starköl också, men det är lite över min gräns. Folköl och cider är helt okej, men inte starköl, så jag håller mig till påskmust och cola idag.

Det har varit soligt hela dagen och jag, Krullis, Bengt och Robin var nere på Alec's golf och slog några bollar. Jag satt i och för sig bara och tittade på och läste lite ur min bok, sen gick jag och mötte Filippa på Donken. Hunkyboy var där och ringde genast till Hannan.

Nu så ska jag ut och sätta mig på ballkongen med de andra och stirra på dem när de röker. Vädret är för fint för att ignoreras.

Ajust, och Krullis brände sig på ugnen så hans hand är lindad nu, HAHAHA
Peace out.

/ Kim ♥

Twilightparodi

Datum: 2009-04-12 | Tid: 00:09:59
I mina desperata försök att göra något kreativt över huvud taget så började jag leta fonter till framsidan på boken och "handwritings", men blev snabbt avbruten av Filippa som skickade en bloggsida till mig, som bara handlade om Twilight...eller New Moon. Började kolla igenom den och hittade till slut det här klippet. Helt allvarligt har jag aldrig skrattat så högt och så mycket när jag har varit ensam förut. Pappa måste ha trott att jag var störd.Watch it, love it, laugh!

Bubble Spinner

Datum: 2009-04-11 | Tid: 20:51:38
Bubble Spinner


Så beroendeframkallande så att det inte är sant. Kan inte sluta spela det, fast avstod nu för att iTunes fuckade upp totalt när jag började.

The end.

Datum: 2009-04-11 | Tid: 15:32:19
God eftermiddag kära vänner. Idag fortsätter mitt middags-maraton där jag är allmänt social (i.e säger hej och sen isolerar mig någonstans med en bok), och får godis.
Under de tre timmar jag har varit vaken har jag passat på att läsa ut Breaking Dawn. Slutet gör mig alltid så besviken, men nu ska vi inte spoila (för er som är dumma nog att inte ha läst alla böckerna trehundrafyrtioelva gånger än). Så nu kan jag börja på min nya bokserie, ska bli spännande.
Nåja. nu måste jag sminka mig. Mamma är en stressboll.

Peace
/ Kim ♥

Fail

Datum: 2009-04-10 | Tid: 23:27:21
Ingenting har gått som planerat. Istället för att ägna mig åt kreativt skrivande så slutade det med att jag suttit och läst ett par kapitel ut Breaking Dawn istället. Har börjat närma mig konfliktupptrappningen och kände jag fick sådan panik över det att jag slutade och tog en paus.
Har också ätit en burk majs och blivit trakasserad av Löba på msn. Fast jag tror det var någon helt annan eftersom det är ett helt gäng där nere i Betna nu. Skumt var det i alla fall.
Sitter och lyssnar igenom McFly's alla låtar och bara njuter. Det var så länge sen jag lyssnade helhjärtat på dem.
Inte heller sparade jag mitt påskägg jag fick av mamma, nej det åt jag upp tio minuter efter att jag sagt att jag inte skulle göra det. I kinderägget låg en mörkblå/lila bil som jag aldrig kommer att leka med.
Det gör trots allt inget eftersom jag fick ett till påskägg av mormor idag, fyllt med gott. Nu är det dags för mig att ta en tur till toaletten och sen ska jag fortsätta lyssna på Dougie's fantastiskt udda röst som jag älskar ♥

/ Kim ♥

Dear Mom,

Datum: 2009-04-10 | Tid: 20:59:14
Idag fick jag reda på att min mamma läser min kära blogg. Sorry mamma, men du får nog stå ut med den hårda sanningen om vad vi gör när du tittar åt ett annat håll, för jag tänker inte photoshopa mina historier.
Du får ge mig utegångsförbud i efterskott om du misstycker allt för mycket.

/ Kim ♥

Påskägg

Datum: 2009-04-10 | Tid: 14:50:24
Jag fick just ett påskägg av mamma som jag skulle fått igår (men då var jag Kimbob — The zombie killer). Det låg ett kinderägg i och en billigare version av japp, och en kexchoklad. Jag är lycklig, men ska spara det tills ikväll då jag ska ha en skrivarsession och låta kreativiteten flöda fritt.
Hooray

/ Kim ♥

MacAttack och Kimbob är i farten

Datum: 2009-04-10 | Tid: 14:05:44
Ja kära vänner. Igår var det spännande. Det blev inte alls som planerat med various tv-spel och en halvsen kväll. Nej då, inte alls. Det första som hände när jag kom dit var att Krullis föreslog att vi skulle klara ut demon. Så vi satte igång Resident Evil-demon och började spela, vi började till och med lägga upp strategier för hur vi skulle göra och det slutade med att vi sprang omkring för att undvika den där jäveln med säck över huvudet (som tydligen gjord en odödlig) och motorsåg i handen, och till slut lyckades vi. Någon gång mitt emellan så kom John in och behövde Goffes och Krullis hjälp med att putta ut bilen på gatan så den kunde bogseras till en verkstad. Han hade nämligen tankat den med bensin och den går på disel. Goffe la ett par hundra kommentarer om det och alla skrattade...alla utom John. Sen när demon var slut så slutade det med att vi följde med John till Tyresö Centrum för att kolla på om spelet fanns begagnat. Vi hade båda fått upp törsten för det och kände att vi ville fortsätta. Så vi kom dit och letade, Bengt och Krullis stod mest bredvid medan jag frustrerat bläddrade igenom fodralen, samtidigt som jag började snyfta och klaga över att det inte fanns.

MEN DET GJORDE DET MINSANN!

Krullis gick och lämnade in massor av spel och frågade sen om det fanns. Han i kassan sa att det gjorde det och tog upp fodralet. Jag började nästan skratta av lättnad samtidigt som han berättade att det kostade 600. Jag och Krullis tittade lite på varandra samtidigt som jag tror att vi båda övervägde om det var värt det.
För min del var beslutet redan taget. Jag hade de 300 kronorna jag fick av Nettan i väskan så jag kunde betala min del. Så Krullis och Bengt gick och tog ut pengar och jag letade efter andra roliga saker. Sen betalade vi och spelet var vårat!
AAAAAAAH.

Nästa steg var då Konsum...eller Coop...whatever... och vi köpte godis innan vi åkte hem. Det första vi gjorde var att sätta igång spelet och sen körde vi i princip hela dagen. Från klockan fem, halvsex till tre. Ungefär 10 timmar. Vi är typ vid slutet nu, men jag vill bara fortsätta spela. Törstar nästan efter det, kan man säga.Det var uppenbart att det satte sina spår för när vi sen gick och la oss så pratade vi bara om spelet, och sen drömde jag om det, t ex att jag var en av karaktärerna och att vi skulle spränga saker, och skjuta folk. Fast det var inte zombies för enda gången jag drömmer om dem är när jag har mardrömmar och blir jagad. Inte najs.

Nåja, ska avsluta nu och börja göra mig i ordning för jag ska till mormor på middag. På söndag är det ON igen. Då ska MacAttack och Kimbob döda den stora stygga bossen och rädda världen. Själv tycker jag att Sheva (som min karaktär ursprungligen hette) är mycket coolare än Chris. Jag menar hur många gånger ser man en söt liten..nån etnisk blandning springa omkring med världens biff och skjuta saker.PEACE OUT
/ Kimbob ♥

Eru go eller?

Datum: 2009-04-10 | Tid: 13:44:45
Jag sitter som sagt nere i göteborg med en enorm hemlängtan. Igår var vi och handlade i två timmar, annars var vi bara hemma. Jag satt vid datorn och läste ut New Moon. Så ska börja med Eclipse idag, jay!
Idag var vi och hälsade på farmor och farfar (på kyrkogården alltså), det var mysigt. Jag gillar kyrkogårdar de är lugnande på något sätt!
På hemvägen körde vi runt lite i Lindome och tittade på ställen där pappa och hans brorsa bodde/brukade vara när de var små. Vi kör upp på en bondgård och helt plötslig utbrister min farbror Jonn "KOLLA, det är ju Olle!!", vi tittar ut oc hdär sitter en väldigt gammal gubbe vid ett bord och fikar. Jonn vevar ner rutan och ropar "Olle! Det är bröderna Forsell!". Gubben skiner upp, han förstår genast vilka det är.
Tydligen brukade de vara på hans gård mycket när de var små. Så vi får en rundtur på gården medans hans säkert tjugo islandshästar iaktar oss från hagarna. Pappa och Jonn står där länge och pratar, jag försöker lyssna men jag förstår inte Olles dialekt så efter ett tag ger jag upp och går och sätter mig i bilen. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Resten av dagen blir väl ungefär som igår, läsa och sitta vid datorn!

"You'd better make her sit before she falls", Alice said. "She's going to pieces."
It was only then i realized I was shaking, shaking hard, my entire fram vibrating until my teeth chattered and the room around me seemed to wobble and blur in my eyes. For one wild second, I wondered if this was how Jacob felt just before exploding into a werewolf.
I heard a sound that didn't make sense, a strange, ripping counterpart to the otherwise cheery background music. Distracted by the shaking, I couldn't tell were it was coming from.
"Shh, Bella, shh", Edward said as he pulled me to the sofa farthest away from the curious human at the desk.
"I think she's having hysterics. Maybe you should slap her," Alice suggested.
Edward trew a frantic glance at  her."

Utdrag från New Moon, jag börjar alltid asgarva när Alice ger det förslaget! Så klockrent!
Nu ska jag spela yatsy på blip! hhaaha, ha en bra dag!


Världens bästa låt (iaf en av dem)

Datum: 2009-04-09 | Tid: 19:32:38
Manhattan - Kings of leon <3
Jag kan nästan lova att du tycker att den är bra. Jag vet inte hur jag ska förklara vad jag känner när jag hör den..  Kan väl säga att det känns i härtat!
 Direkt från götet

Datum: 2009-04-09 | Tid: 14:32:10
Fan vad jag vill åka hem. Jag har inte ens varit här i 24 timmar och jag längtar hem så in i helvete.
Jag läser kims blogginlägg och blir alldeles gråtig, jag vill också vara med..
Jag kommer hem sent på måndag och på tisdag börjar skolan igen, fyfan vilket jävla sugigt påsklov... usch
JAG VILL HEM!

/ Camilla

God morgon

Datum: 2009-04-09 | Tid: 13:21:38
Idag ska jag bara slappa hos Krullis heeeeela dagen, och sen kanske vi skulle gå på bio. Så jag ska bara göra mig i ordning och sen ringa och kanske (förhoppningsvis) väcka Krullgull också.
Hihihi
Jag är så busig, och jag har grymt ont i ryggen från igår. UGH

/ Kim ♥

Kvällen hos Krullis

Datum: 2009-04-09 | Tid: 01:58:32


Efter att jag hade burit och burit och burit och lastat och lekt med lastbilen så var jag äntligen fri. Jag valde då att spendera denna kväll hos Krullis, istället för att sova som jag egentligen borde.
Mamma skjutsade dit mig och när jag kom så satt Adde nere i datarummet och spelade något skumt spel så jag kilade upp och såg Goffe och Krullis sitta och kolla på Hockey med John medan systrarna Lindblom satt på diverse stället (mini-Lindblom i soffan bredvid Goffe och ännu-mer-mini-Lindblom satt hos John).
Vi kollade på när HV71 förlorade mot Färjestad eller Frölunda som jag och Krullis envisades med. Sedan gick vi ner för då skulle de minsann spela golf på PS3:n. Jag fick 300 kronor av Nettan och följde sen efter dem och tog min plats i rummet där Adde redan var. Satt och läste Illustrerad vetenskap och sen ett kapitel ur Breaking Dawn (Jacob's del är äntligen slut). Nån gång där emellan kom Bengan också.
När de till slut gav upp för att spelet hängde sig och stack upp för att röka så satte jag på Resident Evil 5-demon och började spela. Hann knappt börja innan Krullis kom ner och vi började om, nu tillsammans.
För att sammanfatta det hela så var jag grymt adrenalinig och hoppade till när Bengt smällde till något. Krullis skrattade väldigt elakt. Men det var kul trots att jag förvandlades till en äkta tjej så fort zombiesarna kom fram (och när jag fick gå ensam till det hus där alla skulle vara), men klarade mig ändå ganska bra tycker jag. Av de tre gångerna vi dog så dog jag två gånger och nästa gång var det Krullis tur, men då var det en boss med motorsåg som sågade ihonom och jag skulle precis heala när en zombie hoppade på mig bakifrån och bossen sågade i mig också. Då gav vi upp och jag började klä på mig för då var det dags att åka hem.

Finns det någonting som jag verkligen hatar, så är det zombies. Speciell de nya "improved ones" som både springer och kan organisera sig. Då är det ju bara åt helvete som en vanlig dödlig att försöka överleva. Fy farao.

Krullis säger: »AKTA DIG FÖR ZOMBIES
kimbob säger: »ÅH NEJ
Krullis säger: »du kommer inte kunna sova inatt eller hur
kimbob säger: »haha hell no
»mitt fönster är precis vid sängen
Krullis säger: »haha men jag har bra nyheter
»zombies vet inte hur man tar sig in igenom fönster utan att slå sönder det
»och då vaknar du ju då springer jag hem till dig och klickar på rund!
kimbob säger: »nu känns det genast bättre
Krullis säger: »tänk på att använda herbs
kimbob säger: »arå och jag ska inte slösa ammo heller
Krullis säger: »haha
kimbob säger: »vi har ju trots allt bara 10
Krullis säger: »haha ja gäller ju att prioritera
kimbob säger: »precis vi kan kniva och klicka på rund
Krullis säger: »haha lätt kan bli en rolig natt!

Ajuste, och Adde nämde lite i förbifarten att det var lite rasistiskt att som vit åka till Afrika och skjuta negrer bara sådär. Jag tror han i hemlighet är en zombie själv.

/ Kim ♥

Kommentarer

Datum: 2009-04-09 | Tid: 01:35:28
Okej, jag vet att jag antagligen bara skriver detta för att jag är grymt trött och lite irriterad över en småsak som att dörren var låst när jag kom hem.
Men jag blir grymt...inte irriterad men mer sårad faktiskt när folk kommenterar på inlägg och säger saker som man bara vet att de säger till alla för att själva få respons på sina egna bloggar. Personer som inte ens tar sig tid att läsa igenom bloggen ordentligt, utan bara masskopierar massor av kommentarer.
Vad är det för mening med det egentligen?
Nu vet jag inte om det är så att den personen (eller dessa, det är två som äger bloggen) som skickade detta visste om att Camilla är nere i Götet och leker och jag är den enda som är kvar, och därför skrev direkt till mig. Om det är så så ber jag om ursäkt för då saknar denna irritation och anklagelse grund och kan ignoreras.
Men i alla fall; VAD FAN?!
Vi är faktiskt två stycken som äger den här bloggen och om ni inte ens tar er tid att kolla på det (väldigt övertydliga) tecken på att det är två, så kan ni skita i att över huvud taget kommentera för det betyder ingenting. Om ni inte ens kan skriva ni istället för du och göra det lite personligt så kan ni lika gärna strunta i att ens vara här. Inget ont menat jag tycker det är kul med besökare och allt sånt där, men vad betyder det om ingen faktiskt läser vad man skriver?
Ni/DU kommenterade inte ens på det faktiska inlägget utan skrev bara något skit istället.
Varför?
Morr

Flytt

Datum: 2009-04-08 | Tid: 15:45:54
Mamma kommer hem snart så då ska jag följa med henne och hjälpa mormor att flytta. Det ska väl...inte bli kul direkt men jag är i behov av penga så jag gör i princip vad som helst för dem (gränser finns).
Förhoppningsvis så hinner jag klart innan sju och kan följa med Krullis på spelning, förutsatt att det inte är 18-årsgräns. Fy tusan av det suger att vara 17. UGH!

Nåväl, skulle ha velat börja skriva lite på Blood ties, men det skulle ta så lång tid att komma igång och sen precis när flowet skulle komma så skulle jag vara tvungen att dra.

Nu kom mamma också, så nu ska jag pysa. Ses senare

/ Kim ♥

Jack's mannequin

Datum: 2009-04-08 | Tid: 14:46:20
Jag hittade detta band när jag randomly spanade igenom Stephenie Meyers hemsida. Hon hade hjälpt till med en video som de hade gjort och jag bestämde mig för att lyssna på den. Först så tyckte jag inte att det var något speciellt med bandet, men jag lyssnade ändå vidare och började leta efter några andra låtar. Fick ner deras två album på datorn och lyssnade på Bruised. Jag var fast. Nu går det inte en dag utan att jag lyssnar på åtminstone en låt, oftast är det Bruised, men jag har börjat få upp ögonen för några av de andra. Som t ex La la lie, som ni kan lyssna på längre ner.Albumen går att finna på Amazon.com, köp dem (nu när det är livsfarligt att ladda ner) och njut


Det var meningen...

Datum: 2009-04-08 | Tid: 14:29:32
att jag skulle skriva något jätteviktigt här. Men istället blir det en till promote för Rat Riot. Det är så att de spelar på Emergenza den 30:e April och ju fler som kommer och röstar på dem, desto större chans är det att de tar sig vidare.
Så om du befinner dig i Stockholm då och känner dig uttråkad kan du ju alltid svänga förbi.


/ Kim ♥

Bönpåse

Datum: 2009-04-08 | Tid: 13:10:23
Det stämmer inte alls det som Krullis sa igår natt när jag skulle gå och lägga mig. Bönpåsar är inte alls för...om det var nördar han sa, det är guds gåva till folket. Använde den två gånger under våldgästningen igår och sen när jag skulle gå och lägga mig. Inte nog med att jag var behagligt varm i princip hela tiden så hjälpte den också mot mensvärken. De få dåliga sakerna med den var dock att den gjorde mig kissnödig så jag vaknade vid 7 och var helt lost och sen att den luktar väldigt illa.
Nåja, min natt var helt okej. Läste lite i Breaking Dawn till tre och sen somnade jag gott efter en tur till micron och toaletten. Inte så drömlöst som jag hade hoppats, men helt okej.

Vad händer idag då?

/ Kim ♥

Have you ever been alone in a crowded room?

Datum: 2009-04-08 | Tid: 11:22:05

Det här blir nog sista inlägget för mig idag!
Så, hej då allihopa!

Och ett extra hej då till Kim! Ha det så bra i Stockholm och jag tror du gör bäst i att försöka med att inte döda din käre mor!
Älskar dig!


Gammal bild på Kim och mig!


Every inch of me is bruised

Datum: 2009-04-08 | Tid: 10:31:42

Idag ska vi alltså åka till göteborg..... Jag har aldrig velat göra något mindre. Det här är en sån dag då jag bara vill lägga mig under täcket och hålla om mig själv. Usch... Jag vill bara glad

Kan berätta om vad jag gjorde igår, först kom krullis hit och stämde min gitarr sen spelade vi kort.. Han vann... den jäveln! Sen åkte vi till Adde och körde rockband! Det är skitkul, det bästa var att sjunga hysteria med muse.
Efter det åkte vi till Mj, där var Goffe och Bengt också. Jag satt mest och tittade när de andra körde playstation.
Efter det åkte vi till Bengt och åt, Bengt bjöd på pasta och köttbullar! nice nice. Jag stannade väl där någon timma, sedan åkte jag, insåg hur sjukt kallt det var, bestämde mig att göra ett stopp hemma för att byta till vinterjacka och sen åkte jag till alby.
Eh, vad ska jag säga om albyvistelsen...... Börjar såhär,  för någon vecka sedan var jag och Robin i alby och brände skrivböcker jag har där jag har skrivit om jobbiga saker under en jobbig period i mitt liv (nu och det senaste året ungefär).. När jag stod där igår och tittade på elden började jag tänka på det och tårarna bara rann. Där stod jag med kanske 4 personer jag känner halvbra, 2 personer som jag känner bra och tjugo främlingar och grinar... Bra jobbat Camilla! Så med andra ord gick jag hem tidigt igår. När jag kom hem försökte jag göra mig själv glad genom att tänka på barndom och det slutade med att jag somnade gråtandes till pippi på de sju haven.

Idag ska jag packa och tvätta toaletterna. Sen åker jag vid tre.

Peace


Hard Candy

Datum: 2009-04-07 | Tid: 19:36:36
Jag, Elin och Bella har suttit och kollat på Hard Candy. Den är grymt bra, och lite obehaglig med tanke på ämnet.
Kanske inget för killar att se då kastrering kanske inte är deras favoritsak i livet.Nu kollar vi på Hitta Nemo och och snart blir det Domino. Jag sitter fortfarande på Twitter och leker. Ska eventuellt fortsätta skriva lite på sequeln också. Igår under de mindre roliga/upptagna timmarna skrev jag lite på en del av kapitel 1 på kvittopapper :D

/ Kim ♥

Oj oj oj

Datum: 2009-04-07 | Tid: 16:44:35
Nu är Bella och Elin här och "våldgästar". Vi ska kolla på film hade de tänkt, och jag är inte mycket emot. Twitter still doesn't make sense, men jaja.
Såg nu att vi passerat 40 och är på 58 unika besökare idag. Kanske inte är mycket om man jämför med andra bloggar, men bra för en blogg som bara levt i ca 1 vecka.
:D

/ Kim ♥

Översättningar

Datum: 2009-04-07 | Tid: 15:25:41
Haha, fy tusan vad de suger egentligen. De direktöversätter ju så det ser sjukt skumt ut xD
HAHAHAHAHAHA

Twitter

Datum: 2009-04-07 | Tid: 15:10:15

Jag har aldrig riktigt förstått förtjusningen med Twitter, men nu tack vare att jag loggade in på Myspace så såg jag att Tom utmanat Dougie för att se vem som kan få mest "followers".
Jag skapade genast ett konto för att kolla hur det var, men jag fattar ändå inte riktigt, man skriver mest vad man håller på med för tillfället. Inte så värst spännande.
Men men.

En annan sak jag fick reda på, detta tack vare General McFly-tråden på forumet var att McFly ska visas i svensk tv, då Gordon Ramsay's The F-word går på kanal 9 och det är den episoden som visas den 16:e April.
Jag kommer i alla fall sitta framför TV:n med knäna högt uppdragna och försöka andas ordentligt.

/ Kim ♥

Irriterad så det bara skriker om det

Datum: 2009-04-07 | Tid: 14:21:26
Okej, så jag ska sluta planera saker i förtid. Det slutar aldrig bra.
Den tur till affären som jag tänkte skulle vara trevlig och mysig i solskenet blev en total katastrof.
Hundarna drog, väskan slog mot låren till kanten av riktigt smärta, hundarna drog lite mer, jag svettades järnet och hade världens magont under hela perioden. Möter massor av människor som tycks känna sig så speciella att de tror att de kan ta upp hela jävla vägen så man själv får gå i ett jävla dike för att komma förbi. Kommer tio minuter för sent och Sara står tålmodigt och väntar på mig. Tar mina tamponger och en Japp, men inser då att jag tappat pengarna. Blir ännu mer irriterad och går hem samtidigt som jag ringer mamma för att be henne köpa det, och ett frimmärke så jag kan skicka iväg den där blanketten istället. Hon svarar inte, och jag lägger på samtidigt som jag muttrar lite över att hon säkert inte hör. Prövar sen och ringa igen efter ett tag och pratar då in ett ganska trevligt meddelande på telefonsvararen. När jag är precis vid trappan hos mig så ringer hon, OCH FRÅGAR VAD JAG VILLE!
Bara det triggade igång min irritaion ännu mer, att hon inte ens tar tid att kolla telefonsvararen först. Så nu måste jag upprepa mig själv och den här gången så läcker min irritation ut och vi börjar ha ett minigräl på telefon och hon kör sitt "det är synd om mig, jag orkar inte just nu" (för tydligen "orkade hon inte svara". TÄNK OM JAG LEGAT HALVDÖD I ETT DIKE OCH SÅ ORKAR HON INTE SVARA!!!)
Jag skyller på hundarna eftersom de drog så förbaskat mycket och eftersom jag inte kunde ha händerna i fickorna som jag brukar. Mamma svarar att det är orättvist. Jag säger att hon får sätta in pengar på mitt konto om det nu är så att hon inte tänker hjälpa till och då börjar hon gnälla över att jag köpt mina böcker för nästan 400 spänn och att hon minsann inte tänker göra det.
"Men jag har ju fortfarande inte fått mitt studiebidrag!" Nästan skriker jag ut och mannen med den Jack Russeln tittar lite skumt på mig medan jag försöker skyffla in Undis och Angel på framsidan så jag kan stänga grinden, men de är upptagna med att dra i kopplena mot den andra hunden. Det är tyst i luren i sisådär fem sekunder innan mamma irriterat säger "Jaha, då har jag glömt det, då sätter jag inte det. Hej då!" och sen lägger på luren.

Känns nu helt onödigt att jag över huvud taget ansträngde mig för att dammsuga, när hon inte förtjänar det alls. URGH. Nu ska jag leta efter choklad att tröstäta och begrava mig i min musik och i Breaking Dawn.


/ Kim ♥

Gitarr

Datum: 2009-04-07 | Tid: 14:08:54

Krullis är här och han har hjälpt mig att stämma gitarren. Jag håller på och försöker lära mig. Hitills har det inte gått jättebra men det är för att jag kanske inte har lagt ner hela min själ i det precis. Men nu ska jag försöka!
Har precis lärt mig att kocka kaffe i min kaffekockare! haha, bättre sent än aldrig.
Om en stund ska vi iväg till Adde tror jag. Sen blire väl att åka direkt därifrån till alby!
Ha en jättebra dag!


Last minute cancellations

Datum: 2009-04-07 | Tid: 13:33:40
Camilla messade för några minuter sen och sa att Krullis var på väg hem till henne istället för att fixa en gitarr. Och jag orkar inte gå dit eftersom det är grymt mycket längre än att gå till trollbäcken.

Nåja, det är bara att göra allt annat som står på mitt schema och sen se vad som händer.
Nu ringde Sara så jag ska pysa iväg till Coop Nära a.k.a KONSUM!

/ Kim ♥

Schema för dagen

Datum: 2009-04-07 | Tid: 13:10:44
Ja, att åka till trollbäcken var inte bara så lätt. Jag ska göra massor av mellanstop på vägen också. Först så ska jag vänta på Sara så hon kan få Angus thongs and perfect snogging (awesome bok!) innan hon åker till New York imorgon. Sen måste jag kila till Konsum (eller Coop nära som det egentligen heter) för att inhandla nödfalls en-gång-i-månaden-skydd, och SEN får jag äntligen åka dit.
Fast jag kommer nog mest att vara tråkig och läsa BD för jag vill bli klar med den så jag kan fortsätta på mina nya böcker!!!!

Medan jag väntar på att Sara ska ringa (om ca 30 minuter) så ska jag dammsuga hela nedervåningen och mitt rum också. Jag har blivit duktig.

Edit: sen måste jag till handelsbanken också för att lämna in någon blankett om skatteåterbäringen.

/ Kim ♥Rat Riot

Datum: 2009-04-07 | Tid: 12:36:53
Våran kompis Marcus har ett band och när jag berättade för honom att vi börjar få mycket besökare till våran blogg så bad han mig att göra reklam för bandet!
Dom är verkligen jätteduktiga tycker jag , och jag tror att de kan gå långt med lite tur! Klicka här för att komma till deras Myspace: Rat Riot
Spana i dem!

Foto till deras skivomslag, taget av mooi!


Wake up call

Datum: 2009-04-07 | Tid: 12:34:20
Vaknade upp till ännu en otroligt strålande dag, och somnade om. Jag har varit för lat för att stänga av alla larm på min mobil så den ringer varje morgon. När jag vaknade igen av överhettning så var klockan runt 12. Jag gick ut i köket och gjorde mackor och satte på pappas dator då min dator håller på att kollapsa totalt. Har suttit här nu, läst igenom Camillas inlägg och kommentarerna och det faktum att vi nästan har över 43 unika besökare idag, och det precis har blivit eftermiddag.

Nu ska jag gå och ta på mig kläder och slänga ut Angel på baksidan för hon kom upp och krävde uppmärksamhet med tungspetsen hängandes utanför. Jag tror hon är kissnödig. Mamma nämde att hon har urinvägsinfektion.

Peace

/ Kim ♥

I am legend

Datum: 2009-04-07 | Tid: 12:08:23

Jag och Kim såg den filmen igår och jag blev påmind om hur bra den filmen egentligen är. Jag hade helt glömt det, men den är faktiskt sjukt bra! Vem gråter inte när hunden dör? Vem gråter inte på slutet? Jag måste erkänna att jag gillar filmer där huvudkaraktären dör på slutet.
Jag älskar Bob Marley citatet "The people who were trying to make this world worse, are not taking a day off. How can I? Light upp the darkness." Playahead....

Datum: 2009-04-07 | Tid: 11:36:59
När jag var yngre älskade jag den hemsidan... Och jag förstår inte riktigt varför. Ungefär 20 spänn i månaden gick till någon värdelös vip-grej som gjorde att man kunde ha en låt på sin sida (man fick säkert göra andra saker också men det är det jag kommer ihåg), och det är inte värt det.. Nu loggar jag in där ungefär en gång i månaden och varje gång väntar mysiga gb:n på mig.

Det här var det jag möttes av idag..... Trevligt... noope..
Sidan borde på allvar överlägga en nedläggning...


Godmorgon världen

Datum: 2009-04-07 | Tid: 10:57:03
Hej hopp!
Efter att ha läst Kims tjugo inlägg från igår, skrattat högt åt hennes inlägg om våran kväll igår och insett att jag inte behöver skriva om gårdagen eftersom hon fick med allt, så sitter jag här och funderar på vad sjutton jag ska skriva nu då.
Jag tittade på våran besökarstatistik och insåg att våran blogg faktiskt hade 43 besökare igår och det är faktiskt rekord! Grattis till oss! Hurraayy!
Ja, igår var vi som sagt på Sciene Fiction bokhandeln. Jag gjorde ett fynd där, kan jag lova!
Från sjuan till nian var jag helt besatt av en bokserie som heter The Vampire Diaries och igår gjorde jag ett fynd... Det har släppts en till bok till serien!! Och det ska komma två till! Jag förbannar mig själv för att jag har missat det här, men de är ju itne så kända så det kan knappast ha varit en stor uppståndelse om detta! Men det är helt sjukt stort för mig. Jag har läst de där böckerna säkert 100 gånger och nu kommer det nya! Jag ber till gud att de är bra!
Det här är The return:nightfall och den släpptes 10 februari 2009, så det är skönt att veta att det inte var så länge sedan. Så jag har bara gått i några månader, inte i flera år, och varit ovetande om det här.

" When Elena sacrificed herself to save the two vampire brothers who love her-the handsome, brooding Stefan and the sleek and dangerous Damon-she was consigned to a fate beyond death. Until a powerful supernatural force pulled her back.

Now Elena is not just human. She has powers and gifts that were bestowed on her in the afterlife. What's more, her blood pulses with an overwhelming and unique force that makes her irresistible to any vampire.

Stefan wants to find a way to keep Elena safe so that they can make a life together. Damon, however, is driven by an insatiable desire for power, and wants Elena to rule as his princess. When Stefan is lured away from Fell's Church, Damon seizes his chance to convince her that he is the brother she is meant to be with. . . .

But a darkness is infiltrating the town, and Damon, always the hunter, is now the hunted; he becomes the prey of a malevolent creature that can possess him at will, and who desires not just Elena's blood but her death."

AAAH!


Nåja, idag ska jag nog åka till trollbäcken på dagen och på kvällen är det ju den där grillgrejen i alby. Så det ska bli mysigt, förhoppningsvis hinner jag säga hej då till alla. Ja, jag åker ju till göteborg imorgon. Ugh.

Bon soir

Datum: 2009-04-07 | Tid: 02:24:55
Je suis trés fatigue, så jag tycker att det är dags att dra sig tillbaka och mysa ner sig i sängen med Breaking Dawn. Måste bara dumpa de soggiga hallonen i köket och fylla på vattenflaskan först.

Godnatt

/ Kim ♥

The Gardella vampire chronicles

Datum: 2009-04-07 | Tid: 02:18:09
Dessa var då de böcker jag köpte och ska läsa. Får se om det faktiskt var något att ha eller om jag har slösat bort nästan 400 spänn på dem.

Tycker dock att framsidorna ser lite porriga ut. Men men, ska ju läsa ut Breaking dawn innan jag får börja på dessa härligheter.

/ Kim ♥

SF, A6, moppar och Frank

Datum: 2009-04-07 | Tid: 01:57:12
Åhåjaja vilken dag det har varit. Nu ska ni få höra kära vänner. Fick springa till bussen allt vad jag hade och ringde Filippa för att få en statuskoll, hon bor två stationer ifrån mig så det var lugnt. Hoppade på bussen och fick syn på Filippa. Fick en shock när jag såg att hon bara hade linne på sig och sen en ännu större shock när jag insåg att det inte alls var hon. För stolt för att erkänna mitt misstag så satte jag mig bakom henne och snart kom Flippsork taggandes och kollade skumt på mig. Vi satte oss längst bak i bussen och efter ett tag började jag känna att det var blött. Trots att det var väldigt varmt så tänkte jag att så mycket kan man ju inte svettas.
Visade sig att sätet jag satt på var blött, antagligen någon av de jävla hundägarna som låtit sin hund sitta på sätet eller något sånt. Det slutade i alla fall med att jag låg ner på mage resten av bussresan "för att lufta" som Filippa uttryckte sig.

Vi stannade vid Gullmars och där satt Camilla och pratade med okänd person med kvinnligt kön. När hon såg oss så sa hon snabbt hej då och sen begav vi oss till SF-bokhandeln. Vi letade desperat efter böcker och jag hittade tre stycken som jag verkligen ville ha, men eftersom alla tre på något sätt var Twilight-relaterade så var det en omöjlighet. Köpte istället en bokserie på fem böcker för 360 spänn. Vampyrhandling, såklart. 

Camilla var en stressboll och ville åka till jobbet så hon kunde äta, och när vi kom dit så sa ingen någonting om att jag fick byta kiosk, och inte fick jag någon Japp heller. Men köttbullar och potatismos fick jag i alla fall. Har nog aldrig ätit så många köttbullar i hela mitt liv. Begav mig sen med Filippa till A21 för att kolla vilka som jobbade där och såg Rebecka och Ainoa. Blev lite ledsen över att jag inte fick jobba med dem, men fortsatte sen till A6 för att stå med Gisela i fyra timmar. Det var helt okej och inte alls som jag trodde att det skulle vara. Jag ber om ursäkt för att jag haft dåliga tankar om någon jag inte kände.
Hennes bästa väninna stod i A21 och jag föreslog faktiskt byte men det blev aldrig av.Nåja, det hände inte så mycket på jobbet. Jag och Camilla snålåkte med Johan och Filippa och han körde som en galning - som vanligt. Sen gick vi från centrum till Camilla och jag sjöng jättevackert varje gång jag fick en lakrisal. Sen började jag skrika varje gång jag såg en moppe. Camilla skämdes men jag hade jättekul och det slutade med att ett killgäng som satt vid Krusboda Torg kallade oss Emos för att jag började "grina" när det körde en moppe på vägen bakom dem. Vi skrattade glatt och gick hem till Camilla.

Nåja, påvägen till busshållsplatsen och våran namnkallning så hörde jag hur något rörde sig på andra sidan vägen. Jag gick närmare och såg att det var en igelkott som struttade fram bland löven. Tog genast fram kameran och fotade lite. Sedan döpte jag honom till Frank innan jag skuttade vidare med Camilla, ovetandes om det öde som väntade oss 500 meter bort.

När vi kom hem till Camilla så satt vi först och kollade på I am legend medan jag höll på med hennes hamster som hette nått på T eller så, senare omdöpt till Emmett av mig och sedan till Jasper av Camilla. Han kommer alltid att heta Emmett för mig.
Efter det kollade vi på Kvarterat Skatan ett tag innan jag åkte hem.
Det var min kväll. Tack och hej för mig. / Kim ♥

Hard work, work

Datum: 2009-04-06 | Tid: 16:09:48
Fick som jag ville. Filippa messade och jag skrev att jag kände för att åka in till Stockholms stad lite tidigare för att hinna till SF-bokhandeln, så dit är vi påväg nu. Eller ja, bussen går om en kvart.
Sen bär det av till jobbet. Ett drömscenario vore fortfarande om jag skulle glida in där på kontoret med Filippa och Camilla och Ewa sitter där och säger;
"Kim, du ska inte stå i A6 längre, du får flytta till A21"
och jag svarar: "Självklart Ewa!"
och Ewa säger: "Här, ta en Japp också!"
Sen går vi och äter och det är jättegod mat, typ något köttigt. Mhmm.

Stay cool. Berättar om jag hittar något kul oavsett om ni vill veta eller inte.


/ Kim ♥

honey honey, how he thrills me

Datum: 2009-04-06 | Tid: 15:41:13
Sitter och lyssnar på filmsoundtrack igen och tänkte att jag skulle vilja åka till SF-bokhandeln och köpa något nytt att läsa. Kanske leta upp Katie MacAlisters fortsättning på hennes böcker, eller nästa del av Dead end dating. Någonting. Känner att det är dags att ta en paus från Smeyer ett tag. Skulle få låna ett par böcker av Sara dock.

Satt och läste lite på Breaking Dawn, och kände mig helt gråtfärdig när Bella gick ner för trappan och in till sitt bröllop och under nästan hela kapitel 4.

All the standard traditions were kept. I was blinded by flashbulbs as we held the knife over a spectacular cake—too grand, I thought, for our relatively intimate group of friends and family. We took turns shoving cake in each other's faces; Edward manfully swallowed his portion as I watched in disbelief. I threw my bouquet with atypical skill, right into Angela's surprised hands. Emmett and Jasper howled with laughter at my blush while Edward removed my borrowed garter—which I'd shimmied down nearly to my ankle—very carefully with his teeth. With a quick wink at me, he shot it straight into Mike Newton's face.

Första gången jag läste den delen så skrattade jag i säkert flera minuter. Emmett always cracks me up.

Mamma Mia!-soundtracket är det som går på just nu, och det påminner mig bara om två saker.
1) Uppvärmningarna jag och Camilla hade när en Mamma Mia kuliss stod i Aulan där vi har drama på tisdagar. Jag hade mina iPod hörlurar i och Camilla och jag sjöng så högt vi kan medan vi dansade omkring där på scen och lekte.
2) När vi kollade på Mamma Mia hemma hos Krullis och jag och Camilla ställde oss upp och började sjunga för full hals, och dansa väldigt fult.

Kärlek på den.

/ Kim ♥

and from your lips she drew the hallelujah

Datum: 2009-04-06 | Tid: 14:07:02
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Jag ska gå och göra lunch och sätta mig uppe på pappas dator för att spela pet society (i.e jag ska logga in, skaffa cash och sen logga ut igen), och sen läsa lite i Breaking Dawn eftersom jag kom på att jag måste läsa 5 kapitel om dagen om jag ska ha en chans i helvetet att klara den på en vecka (har faktiskt gjort det på två dagar once. Första gången jag läste den vill säga). Sen tänkte jag evolvera till den ultimata spelnörden och spela Wow, förutsatt att mamma inte har tagit datorn, för då går allt åt helvete.

Det känns så onödigt att jag tog på mig kjol och linne för jag kommer knappt hinna njuta av det innan jag måste byta om till mina gråa byxor, eftersom Flippsork har mina svarta (hahaha, det där lät fattigt...men jag har i princip bara två par jeans) och min arbetströja.

Nåja, jag får väl gå ut och njuta av solen medan jag kan.
Peace out

/ Kim ♥

Good morning sunshine

Datum: 2009-04-06 | Tid: 13:34:05
Fy tusan vad underbart det är att vakna upp en måndagsmorgon med solen brännandes på täcket och veta att man inte behöver stressa till skolan.
Påsklov är livet, och solsken också.
Så, vad händer idag då?
Jo, först och främst ska jag försöka få i mig något att äta. Sen, eftersom jag vaknade väldigt sent, så har jag bara tre timmars ledighet innan jag ska åka till jobbet. Idag är det AIK-kval på Hovet, och jag ska stå i A6 fast jag hoppas att jag får byta till A21 för då står jag precis bredvid Filippa. Hon står i Barilla.
Camillen ska också jobba, fast hon står i A10.

Förhoppningsvis så kommer det att gå utmärkt utan bråk och allt det där.

/ Kim ♥

My heart will go on

Datum: 2009-04-06 | Tid: 12:12:04
Rubriken blev lite random, har ingen förkaring
Just nu gör jag inte så mycket, har fortfarande inte orkat göra mig i ordning, lat som jag är!
Sitter med Krullis och diskuterar unga gravida, efter att jag hittat den här bloggen http://ellamarie.blogg.se/ , spana gärna in den, jag har börjat läsa den varje dag nu. Det är en 15 årig tjej som är gravid med tvillingar som äger den bloggen.

Nåja, här kommer lite bilder från i lördags!
          

Ha en jättebra dag!


Sun sun suuuuun lovely suuun

Datum: 2009-04-06 | Tid: 11:02:58

Någon är väldigt glad för det fina vädret, och den någon, det är jag! UNDERBART! Nu får det gärna vara varmt tills oktober! (kommer aldrig hända men det är min önskan)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har inget bestämt än. Ska kanske följa med en massa folk till stan men ´det innebär att jag måste duscha och göra mig i ordning snart, vilket jag inte vet om jag pallar. När jag sa till Krullis att jag kanske skulle följa med till stan men att jag antagligen kommer senare sa han "du sitter fortfarande i dina sängkläder och du orkar knappt gå och äta eller hur?". Haha, han känner mig för bra ibland.

Ikväll ska jag jobba på Hovet, det är hockey. Inte så taggad att stå därinne när det är så fint väder.
Imorgon kväll ska jag till alby, det är någon grillgrej, jättemysig idé tycker jag!
På onsdag drar jag till Göteborg för att fira påsk där med min släkt där nere. Är inte så jättetaggad på det, det brukar bli rätt tråkigt. Men jag är nog rätt härdad. Har planerat att läsa ut New Moon och eclipse och dessutom göra en massa skolrester. Så jag håller mig sysselsatt!Bra låt!

Nu ska jag göra något vettigt.... kanske!


Goodnight sweetheart

Datum: 2009-04-06 | Tid: 01:09:45
Ja, titeln säger väl allt.
Har suttit och redigerat lite och omvandlat wordfiler till PDF-filer (sen kom jag på att jag inte bör göra det då jag ändå måste göra om det när jag ändrar i worddokmentet) och lyssnat på filmsoundtracks, men nu håller jag på att däcka ihop.
Så godnatt på er. Dröm söta drömmar.

/ Kim ♥

Några bilder

Datum: 2009-04-05 | Tid: 23:25:00
Jag hittade lite tips på deviantart, men jag kom på att det blir jättesvårt att komma på en framsida innan jag har ett namn, eftersom namnet ändå måste passa lite med framsidan (enligt mig)
Nåja, dessa är de jag hittade.
Notera att jag inte har tagit dessa bilder. All creds går till fotograferna.


Den här tänkte jag passade eftersom mesta delen av boken utspelar sig på vintern. Om namnet Blood trails fortfarande är kvar då så tänkte jag att man kan be någon som bor i ett vinterlandskap att fota (EFTERSOM VI INTE HAR NÅN SNÖ LÄNGRE! TJOHO) och sen lägga till lite blod i photoshop.


Den här skulle också passa bra som framsida, eftersom boken handlar om vampyrer (ohyes) och vampyrer konsumerar blod. Fast jag tänkte då mer att man ser hela glaset och att det är helt fyllt eventuellt mer fyllt och att man ser att någon druckit från det. Obviosly så ska sprutan bort också.


Simpelt och enkelt och jag gillar hur fokus ligger på det röda. Hon har vampyrtänder vilket bara är bra. Kan dock tänka mig en lite mer "messy" bild. Kanske blod utsmetat runt munnen eller en vit klänning med blod på.


Kunde också tänka mig lite som Frostbiten med bara ett öga. Detta öga skulle då vara rött, precis som i frostbiten, men mest för att representera jakten på blod och det ständiga behovet av det. mina vamps har inte röda ögon thankyouverymuch. Skulle dock kännas lite "The Host"


Jag tycker att en sån här bild skulle passa bra då den utstrålar lugn och tystnad och Katie's liv inte alls är så, utan är världens kaos med saker från alla håll som släpps på henne ungefär samtidigt. Bara för att utnyttja motsatser lite och så. Och så är bilden jäkligt fin bara.


Lite mörk och man vet inte riktigt vad man ska göra med den, eller vad som väntar bakom kröken där. Lite tråkig men skulle kunna funka.


Personligen skulle jag tycka om att ha en sån här framsida. Det skulle då vara William och Katie's händer och hans skulle vara betydligt mycket blekare än hennes. Det skulle stå för att de två håller ihop oavsett vad som kommer, och att det är en enhet (även om början inte tyder så mycket på det)
Tycker om det här med att man inte ser ansiktet på någon. En persons ansikte säger en hel del, och när man läser vill man inte redan ha en person framför sig som säger att "så här ser kaitlyn ut", utan man måste få skapa sig en egen uppfattning. Gillar det här med halsbandet också, men skulle då hellre vilja ha något rött, (ja, jag är inställd på blod).
Ja, som ni ser så har jag en hel del förslag, men bara en framsida. Ni kan ju få komma med egna förslag, både på namn och på framsida.
Du med, Camilla.En bild som absolut måste användas. Inte till just det här bokprojektet men till något. Bilden är helt klockren! Camilla lyckas verkligen få till det. Hon ser så lost ut ♥

/ Kim ♥

Kiera Knightley's reklam

Datum: 2009-04-05 | Tid: 22:10:22
Kiera Knightley har gjort en reklamfilm om kvinnovåld som är väldigt upprörande. På ett bra sätt då. Det bästa sättet för er att kolla på den själva och avgöra.


Vad tyckte ni?

/Kim ♥

Jag är klar!

Datum: 2009-04-05 | Tid: 21:45:52
Åh ja. Flera månaders slit har äntligen fått resultat. Jag har äntligen rättat det sista ordet på min bok och kan nu börja skissa på omslag. Jag är lycklig och lite trött för jag har suttit och rättat fem, sex kapitel idag.
Självklart så är arbetet inte ens halvklart innan jag kan publicera den men att uppnå en milstolpe för projektet är ju så underbart som det bara kan bli.
Det är i och för sig en hel del som ska bort som inte tillför någonting, men jag behöver någon annan som läser igenom den då jag är blind för mina egna ord. Sophie har fått i uppdrag att Beta den och sen ska Camilla få göra detsamma.
Sen är det ju frågan om framsida, och alla sånna där småsaker. Har några idéer om hur den ska se ut och tänkte ta fram några prover och sen dra med Camilla ut på fotojakt och fixa det.
Men innan jag går in på deviantart för att hitta inspiration så ska jag gå ut till köket och ta mig ett glas saft och njuta lite av segerns sötma.


Omslag 1         Omslag 2           Omslag 3

/ Kim ♥

I'm just a little bit caught in the middle

Datum: 2009-04-05 | Tid: 20:40:31
Efter att ha läst kims inlägg blev jag också sugen på att skriva ett!
Well, det är väl ungefär som Kim säger, att jag inte skriver på samma sätt som Kim. Det kan hända att hon skriver mer än mig, fast jag är inte så säker på det. Skillnaden är att det jag skriver är väldigt privat för mig, och jag känner att ingen behöver veta att eller vad jag skriver. Så har jag alltid varit. Det jag skriver är personligt och de flesta vet inte ens att jag skriver.
Ibland tycker jag t.o.m. att det är jobbigt att lämna in uppsatser, noveller eller andra skolsaker för att jag tycker att har blivit för personligt ibland. Jag vet inte varför.. Jag vet att det är riktigt löjligt!

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, jag har ätit middag och tittat på ett väldigt bra avsnitt av Gossip Girl! Jag vet inte varför jag tycker att serien är så bra egentligen. Helt fast är jag i alla fall!

Att John Patrick Amedori var med i några avsnitt gjorde mig verkligen inte mindre beroende! grrr.....
and i am a material girl

Datum: 2009-04-05 | Tid: 16:26:50
Jag vill ha så mycket.


  • En systemkamera eller en tillräckligt bra digitalkamera
  • En tv till mitt rum
  • En bärbar dator
  • Om inte bärbar dator funkar - en plattskärm till stationär dator
  • Skinsboxarna för alla säsonger
  • En resta till England
  • En agent som helt plötsligt gör mig till en superkänd författar a la Smeyer
  • En ny iPod
Men materialla saker kräver pengar. Det har inte jag så värst mycket av. UGH!

Ny kategori

Datum: 2009-04-05 | Tid: 15:58:11
La till "Skrivande och texter" som en kategori då jag kom på att det faktiskt går att publicera utdrag från Blood trails (som jag jobbar med och som ska byta namn). Camilla är den enda som har läst den, eller i alla fall det första kapitlet, men vad hon inte har läst är det nya improved första kapitlet.
Ska nog rätta lite idag. Hihi.

Kategorien är det nog bara jag som kommer att använda, eller mestadels. Vad jag vet så skriver inte Camilla på samma sätt som jag. Eller inte lika mycket kanske man ska säga.

Nåja, jag ska fortsätta äta mina skummisar och fortsätta skriva random blogginlägg som inte tillför någonting i den här världen.
Livet är härligt

/ Kim ♥

Mongoew

Datum: 2009-04-05 | Tid: 15:35:42
Det har jag döpt min nya finande lysande gubbe till.
Tänk vad kul saker man kan hitta i en lågprisaffär! ♥♥♥♥♥♥♥♥

Han är så fin, fast lite skev i utseendet då hans huvud är väldigt...stort.Ohyes!

/ Kim ♥


Ohja, haka på där

Datum: 2009-04-05 | Tid: 15:12:54
Det går åt helvete för mig och min "anti-populära-saker-när-det-kommer-till-bloggar"-stil men jaja, man lever bara en gång.

Följ min blogg med bloglovin

Där har ni det, livs levande!

Le chamber est fini

Datum: 2009-04-05 | Tid: 15:01:49
Jag är säker på att de där rubrikens meningsuppbyggnad är helt fel. Franska var inte mitt starka ämne precis. Men i alla fall. Som rubriken säger så är mitt rum klart nu, förutom gardinerna som är beiga/bruna när de ska vara svarta eller röda. What to do...
varken Jysk, Rusta eller Hemtex hade någonting i min smak.Okej så det är inte helt klart än. Sonnet 18 ska fortfarande upp på väggen och det är lite smådetaljer som ska fixas. (Mamma föreslog att vi ska fixa en träskiva som vi målar vit och sen skriver på, så kan man använda den som ett klotterplank och måla över när man tröttnar på den texten och vill ha en annan).

Slänger även in en bild på mitt påskägg som jag fick av farmor och farfar trots att jag inte var där. Har lite dåligt samvete för det.


Stora segis-dagen

Datum: 2009-04-05 | Tid: 14:33:41
SItter just nu hos Bengt, som kim sa så sov vi här i natt efter en "sommarkväll" med grillning och sånt mys! Ja, och dans. Väldigt vacker dans. Kul var det iallafall... För oss.
Har inte orkat åka hem så sitter här och är väldigt nördig vid datorn istället. Men ska dra snart för att åka hem, lägga mig i sängen och ligga där tills jag måste åka och jobba imorgon. Det är min plan och det ska bli så jäkla skönt! Jag ska låna filmer av Bengt har jag bestämt! Om jag hittar något jag vill se. Är sjukt trött på alla filmer jag har hemma!
Gossip girl ska jag titta på också, så nördig är jag!
Nu ska jag... jag vet inte vad jag ska göra men känner att jag inte har något mer att skriva.

Hejsvejs

/ Camilla ♥

While you were out

Datum: 2009-04-05 | Tid: 13:16:46
Jag sov hos Bengt inatt. Vi njöt av nästan-sommar-värmen och grillade. Jag, Camilla och Adde dansade fult på övervåningen i flera timmar och sen däckade man i soffan när man kollade på Shrek 2, blev väckt och bytte film.
När jag kom hem hade min mamma fixat hela mitt rum, så det är jättefint nu!
Bilder kommer senare för just nu ska jag till Jysk för att hitta ett par röda eller svarta gardiner.

Peace out

/ Kim ♥

Två kakor, men du får bara äta en...eller?

Datum: 2009-04-04 | Tid: 13:54:47
Väldigt långsökt namn, men det är det bästa sättet att förklara situationen.
Det är så här att jag har sedan några veckor planerat att åka till Hultsfred med ett gäng kompisar. Allt var frid och fröjd ända tills det visade sig att min mamma hade ljugit för mig angående den semester vi enligt henne skulle ta "första veckorna på sommarlovet", men som nu istället infinner sig exakt samma vecka som Hultsfred. Av tio veckor sommarlov så måste allt hända då. Åh hurra. Det skulle inte förvåna mig om Sian får för sig att hon ska komma v. 28 hon också bara för att förvärra situationen.
Men i alla fall. Det är här mitt dilemma ligger, för jag vet inte vad jag vill mest.

Visst det vore skönt med sol och bad och bara slappna av, men det är grymt långtråkigt och jag har absolut ingen att umgås med förutom mina böcker och min musik. Det är tidiga kvällar för att visa hänsyn till alla andra och tidiga mornar för att mina föräldrar får för sig att jag ska äta frukost när jag bara vill slappa av och sova ut. Den äldsta av mina kusiner (som också ska med) blir 16 och han är ingen partymänniska, den andra är 14 och får inte följa med. Dessutom är jag ingen social person så jag tar inte kontakt med andra människor, om det inte är sista kvällen eller jag blir desperat.

Sen har vi ju då festivalen. Där är kompisar, alkohol och musik, och inte musik från en iPod utan liveband. Det säger ju sig själv hela saken, och det finns ingenting mer att säga mer än att det kommer att bli grymt kul (oavsett om jag är med eller inte).

Så det är två kakor, men jag får bara välja en av dem eftersom den andra försvinner om jag väljer den ena.
Därför försöker jag sitta och hitta andra kakor (i.e andra festivaler eftersom jag inte tror att det går att boka om en resa för att jag vill göra något annat just den veckan). Vi har ju Peace & Love och Way out west också, båda två inom räckhåll. Då kommer nästa problem; jag har inte lust att betala 1400 bara för att vara på en festival, där det är typ..en eller två band som jag faktiskt tycker om. (Visst, hela festivalgrejen kan ju gå ut på att delvis uppleva och upptäcka nya band, men ändå). Hultsfred är den enda festivalen där det är fler än fem-sex band som jag faktiskt vill gå och se (Kings of Leon, Lenka och Franz Ferdinand är bara några av dem).
Och nu sitter jag här och försöker desperat komma på en lösning till mina i-landsproblem.
Ska nog ta en promenad och tänka lite mer.

(ååh, jag såg just en citronfjäril flyga förbi ett par hus längre bort...VÅR!)

/ Kim ♥

If this is what life has to offer for me, I might just then go back inside and fall asleep

Datum: 2009-04-02 | Tid: 20:12:24
God Kväll!
Det här har varit en jobbig och deprimerande dag enda från start. Inte ens det fina vädret kunde muntra upp mig.
Jag vaknade av väckarklockan vid sju och kände "nej, jag pallar inte", stänger av väckarklockan, vrider in mig i täcket och somnar om. Men idén att skita  totalt i skolan idag sket sig när pappa kom in tjugo i åtta och sa att jag skulle vara hos läkaren om en halvtimma. Jag funderade på att försöka ignorera honom men jag orakde inte. Kände mig istället grymt irriterad på min käre far.. Jag blev iväg skjutsad till vårdscentralen där läkaren för andra gången försökte frysa bort min jäkla leverfläck. Detta läkarbesök bidrog till att jag nu inte bara var irriterad och deprimerad, nu hade jag huvudvärk också.
I skolan tittade vi klart på filmen "requiem for a dream", en sevärd film med starka bilder vilket gör att den får fram sitt budskap mycket bra. Med mitt humör kände jag mig dock bara äcklad och ännu mer deprimerad efter filmen. Men jag måste ändå säga att alla borde se den.
Éfter det hade vi matte (inga kommentarer). På lunchen diskuterade jag, Dampe och Sibell livet.. typ... Orkar inte ge mig in på att försöka förklara. Låt mig säga att Dampe har en väldigt mycket positivare syn på livet än vad jag och Sibell har.
Sen bar det av till en två timmars lång lektion med textkommunikation. Tjoohoo..  Inte ens att jag fick reda på att jag fick mvg på tidningen gjorde mig på bra humör..
Deprimerad, irriterad, trött, med huvudvärk och med knäont gick jag sedan iväg för att ha beep-test - inte att rekommendera. Jag lyckades iaf få mvg på buk, mvg på rygg och vg på själva beep-testet.
Sliten som få går jag hem, duschar, pluggar, sedan kommer pappasarbetskompis unge som jag var barnvakt åt en timma.... Sedan åt vi, sedan pluggade jag mer... Och nu sitter jag här... DÖD är vad jag är.
Jag vet, jag bara klagar men jag gav mig själv tillstånd till att klaga hur mycket jag ville i bloggen om jag klarade mig igenom hela dagen. Vilket jag har gjort!
Men nu inser jag att ingen orkar läsa mina klagomål längre..

Peace!

/ Camilla ♥

Sol och..lite värme i alla fall

Datum: 2009-04-01 | Tid: 14:33:00
Åh vad underbart det var att vakna upp till en solig dag. Även om morgonen började precis lika pissigt som alla andra mornar (morgontrött...).
Ännu roligare var det ju när solen tittade fram och faktiskt värmde också. Mhmm, mys! Även fast det blåser iskallt så känner man ändå att nu händer det saker. Kommer det snö igen kommer jag nog allvarligt att flytta utomlands.
För att fira detta ska jag ut på min baksida, tända en rökelse, göra lite mellis, lyssna på musik och läsa Eclipse. Fan vad bra det känns att ha en giltig anledning att läsa ens favoritböcker. "Det är till Engelskan, stör inte jag pluggar."
Sen att jag har miljoner andra saker att göra också, det kan vi alla strunta i. Vill inte ens tänka på den mentala högen med skoluppgifter som ska göras, då blir man bara deprimerad och det ska man inte vara en solig dag som denna.

Nej, nu ska jag ut och njuta.

/ Kim ♥

I wanna hit you just to see if you cry

Datum: 2009-04-01 | Tid: 08:47:15
Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise. It passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls, but pass it does. Even for me.
~ New Moon

Godmorgon, godmorgon, det där var från boken New Moon som jag håller på och läser just nu. Författaren Stephenie Meyer träffade verkligen mig med den här texten. Precis så känner jag just nu! Jag älskar när man känner igen sig i texter.

Jag sitter här med en rostad macka och taggar upp inför geografi-provet och en lång dag. Jag slutar tio i åtta idag. Wohoo! Inte ok...

Jag måste bara ge en ros (eller ngt) till gubben som sa till mig när jag tappade en krona iförrgår. Jag hade rotad i min ficka och eftersom att jag hade musik på så hörde jag inte när kronan ramlade ut. Så han knackade på min axel och berättade för mig att jag hade tappat den. Jag tackade så mycket för att han sagt till och plockade upp den (vilket jag inte hade gjort om jag hade märkt det och ingen hade sagt till.. Vem orkar böja sig ner för en krona? Men nu var jag tvungen att ta upp den för något annat skulle kännas otrevligt) sedan sa han "jag vet att den inte är värd så mycket men är det sista kronan så kan det vara värt ganska mycket". Så jäkla gullig, jag ville krama honom.

Nu ska jag spela lite poker på facebook och sedan springa iväg på geografi-prov!
MORS!

/ Camilla ♥

Skins

Datum: 2009-04-01 | Tid: 00:18:40


Blev lite deprimerad nu på kvällskvisten då jag tänkte på mina underbara 10 veckor med säsong 3 av skins.
Var jätterädd att den helt nya casten (förutom Kaya Scodelario som spelar i de två första säsongerna också, men mest som bifigur) skulle floppa totalt, men på något sätt så klarade alla av att genomföra ännu en säsong med spännande bråk, kärleksdraman och äventyr som man bara kan drömma om att få uppleva själv.
Min nästa rädsla var då om jag skulle vara tvungen att nöja mig med tre säsonger eller om det faktiskt skulle komma en fjärde också. Jag letade lite på hemsidan (e4.com/skins) men hittade absolut ingenting om ämnet och tillslut blev jag orolig på riktigt då trejde säsongen slutade så abrupt och oförklarat (kommer Effy välja Freddie i slutet eller följer hon med Cook? Kanske blir det JJ trots allt, även om oddsen är emot honom. Kommer Emily och Naomi's förhållande hålla, och kommer Katie någonsin komma över att hennes syster är lesbisk och att killen hon är kär i är kär i en annan?) Ja, det var så många frågor men så lite svar. Till slut vände jag mig till Google och sökte. Till slut hittade jag vad jag letade efter.
JA DET BLIR EN FJÄRDE SÄSONG!

Jag är lycklig och nu ska jag dricka lite vatten och sova. Känns bra./ Kim ♥

RSS 2.0