Fiskar och IKEA

Datum: 2009-05-16 | Tid: 17:54:13


Nå, igår fick jag min lön.
Idag är denna lön helt slut.

Hur?

Jo, igår så kunde jag äntligen köpa mina fiskar. Det var meningen att jag skulle köpa en kampfisk, men jag kom hem med två dalmatinermolly (vet inte det riktiga namnet på dem) och två Black Molly och två städslavar. Alla har namn (räkorna heter Karkarof och utalas precis som det låter och med väldigt skrikande arg röst). Sen är det Emmett, Dougie, Daisy, Snape och Molly.
Detta plus mat och sånt där medel som gör att det går att leva i kranvatten gick på ca 400 spänn. Dessutom så ska jag hjälpa Sandra att betala räkningen hon fick för valborg så det är 100 kronor, jag var skyldig Filippa 40 kronor och sen betalade jag lite av maten som vi åt, så det var 20 kronor. + cigaretter. Där rök halva lönen.

Och idag så åkte jag och Camilla till IKEA för att strosa omkring. Det var meningen att jag skulle köpa ramar till bilder som jag ska skriva ut, men jag hade bestämt mig för att inte göra det eftersom min högra hörlurar pajjade igår och jag var tvungen att köpa nya. Lyckades jag hålla detta?
Självklart inte. Jag köpte 10 glasramar och två röda ramar som jag ska ha Camilla i, och sen ett par tofflor. 200 kronor. Pang där försvann resten.

Peace out.
Beyonce

Datum: 2009-05-13 | Tid: 23:56:22


Efter mycket strul och missförstånd (ett där jag envist intalade mig att den 13:e var den 25:e) så jobbade jag idag. Jag fick stå i Food stoor (ÄNTLIGEN!!!) och det var kul, fast början var väldigt jobbig i och med alla de extra menyer som fanns. Hann tyvär inte se något av showen eftersom vi hade inventering och nästa gång är Britney om 1½ månad, så vi fick rensa ut sånt som skulle gå ut innan dess.
Fick däremot blandade reaktioner. Elias sa att det var dåligt eller "inte så bra" medan Filippa sa att det var "asbra". Det kanske är en tjejgrej, jag vet inte.

Som kompensering för detta så fick vi en rolig överraskning i Food store. Någon gång mitt i allt så kommer Thomas Di Leva fram till min kassa, med fru eller date eller vad som helst, och sen fick jag reda på att hälften av Alcazar hade varit där och någon Sophia nånting nånting. Filippa hade även fått besök av Blondinbella.
Kul kul.

Ska gå och lägga mig nu, för imorgon är en ny dag och jag börjar skittidigt.
Peace out.


BulaN

Datum: 2009-05-09 | Tid: 13:18:54
Igår så var det en rolig dag.
Nationella prov i reading och listening. Tidig morgon och sen överleva en geografilektion.
Efter det åkte jag och Camilla hem till Camilla för att hon skulle rensa sin garderob. Jag fick tillbaka mitt gröna line som har varit borta i evigheter, och så stal jag ett linne som blivit stort för Camilla, men som passade mig. He he.
Sen var vi basically hos Krullis hela dagen och hela kvällen och jag somnade på soffan under dagen. Jag och Camilla bråkade om makten över fjärkontrollen också.

Nu ska jag åka iväg till jobbet med omaka strumpor och nymålade naglar.
YES

Moorn

Datum: 2009-05-06 | Tid: 10:20:04

Jag tänkte berätta om min o kims sjuka dag på stan igår!
Först gick vi till h&m divided, kim provade som vanligt hundratals kläder. Hon köpte som sagt en klänning och ett linne och jag köpte ett likadant linne... Sedan handlade kim twilight.
Sen skulle vi på buffe.... Det började helt normalt, nästan stelt. Vi åt i mängder. Sedan får kim den underbara idén att vi ska käka bläckfisk.... Och jag, jag kan inte banga såfort det blir någon form av tävling (hej jag är en dålig förlorare). Så vi äter bläckfisken... Upplevelsen.. var speciell! Först kände man ingen smak men konsistensen! GUD KONSISTENSEN! Det var som gummi, och den lilla bäckfiskbiten växte och växte i min mun. Jag tuggade och tuggade men den bara växte. Det var något hårt i mitten som aldrig ville försvinna.. Sen smaken.. Kan inte beskrivas men det var inte gott. Efter ett tag förvandlades allt till en stor slajmsörjai min mun och jag kunde bara inet svälja. Kim tvingade mig att svälja till slut och jag kände hur den gled ner i min hals.. Ugh..
Sen gick allt utför, vi blev megaflummiga. Vi började stoppa räkchips och en mandarin i fickorna, vi dricksade med typ femton enkronor, vi började asgarva såfort servitören kom nära och jag kan bara intem innas vad vi garvade åt.
Tunnelbanan, vid östermalmstorgs tunnelbana finns det ett tak som är liksom avrundat så ljudet studsar runt som fan därinne och kim börjar säga "eko,ekoeko" och då säger jag lagom högt "daaaaaamn" fast uttalas typ "deeeeeeeeeeeiimn" ni vet! Och då ska kim såklart göra ännu högre så hon tar i allt hon pallar och "deeeeeeeeeeeeeeeeimn" ekar runt i tunnelbanan i en halv minut. Alla tittar konstig på oss, jag skäms och garvar - kim bara garvar.
När vi väntar på tunnelbanan spottar kim och på något sätt lyckas det hamna på hennes sko, vi skrattar ännu mer och flumighetsnivån höjs. Vi skrattar i ett år åt något jag ganska random kom på, vilket var "my name is fisk, bläckfisk".
Vi är konstiga. Japp.

Nu sitter jag här, borde vara på geografin nu men jag försov mig och kände inte att det var värt att stressa till skolan och sedan skämmas när man kommer in i klassrummet en halvtimma försent. Kim undrade varför jg inte kom och jag skickade ett sms som jag fortfarande skrattar åt. (flummigheten sitter kvar)

"jag är så kär i göran. Enda sen jag tog honom på rumpan så har jag inte kunnat andas när jag sett honom för att mitt hjärta har slagit så hårt i mitt bröst. Och vissa dagar, ja. ibland klarar jag bara inte av att se honom. hade en sexdröm om honom inatt. så kommer bli så upphetsad om jag går på lektionen.. Så jag hoppar över idag. Nej men jag är trött och försov mig så orkade inte stressa"

Jag tyckte det var helkul och lite random sådär. haha.
Jag kom på en sak när ajg sminkade mig nyss. Jag har inte pluggat så mkt till matte-nationella än, har inte pallat. men idag kom jag på att det är det sista matteprovet någonsin. Det blir nästan värt att plugga då! Kanske!


Twilight dvd och mongolian bbq

Datum: 2009-05-05 | Tid: 23:14:14
Idag var en produktiv dag. Redigerade och kom längre på pjäsen. Åkte sen in till stan för att köpa TWILIGHT! (gasp gasp, hyperventilate) och jag stod i en evighet och försökte välja mellan blue-ray och vanlig dvd. Innan det hade jag och Camilla åkt till H&M-divided som i princip är den enda H&M som jag är på pga de snygga kläderna. Åkte hem mycket fattigare, men en klänning och ett linne rikare. Camilla köpte ett likadant, men det var så underbart att det inte gick att ignorera (dessutom såg jag det först!)

Efter det åkte vi till Östermalmstorg (jag vet, jag vet, SÅ inte det rätta stället för oss att vara på) och åt på mongolian bbq. Jag åt massor av sushi och Camilla åt massor av friterat och ris. Sedan wokade vi, och jag utmanade henne på att äta en bläckfiskbit. Så det gjorde vi. Det smakade saltvatten och fisk...och konsistensen var konstig och jag fick kväljningar när jag skulle svälja, men det var ju en kul grej. Haha.

Har nu spenderat två timmar på att kolla på extramaterialet på twilight dvdn och nu satte jag igång den vanliga filmen också. Vet inte varför för det kommer inte vara slut förrän 1...men jag antar att det är värt det. MWAHAHA.
But, lack of Kellmett makes Kim unhappy.
(Ja, jag är ett Emmett-fan. Jag tycker Edward är en av de tråkigaste karaktärerna i boken (fast rpatz är otroligt yummy, så det spelar ingen roll i filmen).
Hihi, ska skriva lite medan jag kollar och hämta iskallt vatten.
Måndag igen

Datum: 2009-05-04 | Tid: 14:09:28
Trodde det skulle bli en jobbig dag, i och med det dåliga kvava vädret, men inte nog med att Engelska nationella fortfarande håller på (och jag redan är klar) så var även våran mattelärare sjuk idag, så vi hade ingen matte. TJOHO var min första tanke, men sen kom jag på att jag behöver tiden till att plugga matte, så det var ju inte så bra.
Sen råkade Soffan spräcka en ruta idag när de försökte få ner en boll från taket. Det var askul, men förhoppningsvis så blir det inga pengar som ska betalas tillbaka. Det var ju trots allt en olycka.

Nu då. Jo jag, Camilla och Simon är hemma hos Krullis och kollar på tv. Vi har sett på BGTV som är typ en turkisk kanal med folkmusik och sånt. Dagstv alltså. xD
Ska till jobbet vid fem, idag spelar Metallica igen eftersom den andra konserten blev inställd förra gången. Står att jag står i extrakiosk, men det betyder att jag blir flyttad. Jag hoppas på food store. Hi hi hi.
Nåja, ska leka lite någon annan stans nu.
HIHIHI


Titta vad jag hittade!

Datum: 2009-05-01 | Tid: 20:13:25
Håller på att rensa lite på datorn och hittade dessa bilder, tagna med en sunkig webcam.


 
De är från 2007 när jag och Camilla knappt kände varandra. Nostalgi. Hon var blond och jag var fortfarande räknad till emo-kategorin i samhället. Underbart!


TWILIGHT!

Datum: 2009-05-01 | Tid: 15:24:37
Hoppas att alla hade en trevlig valborg igår!

Idag handlade jag Twilight på DVD!jaaay!
RSS 2.0